reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A my wlasnie z wazenia wrocilismy, maly w miesiac przybral ponad kilo, wazy teraz 7,3 kg!!!!Ja nie wiem co ja mam w tym mleku...
A u nas szczepienia w 2,3,4,a potem w 12 miesiacu.

a moj nic nie pije:-:)-:)-:)-(

jak tylko widzi butle to drze japke o cyca i tak w kolko non stop cyc wykonczy mnie

bez znaczenia jej zawartosc i bez roznicy smoczek:-(

Marciaa nasze brzuszkowe problemy skończyły się w 3 miesiącu. Teraz czasami Szymek też ma problemy z kupką, ale nie męczy go to tak jak wcześniej. Jeszcze trochę wytrzymaj, wkrótce będzie lepiej:tak:

Marcia: moj tez mial problemy z kupami i gazami i zmienialismy mu non stop mleko (nan h.a., nan, bebilon comfort, nan h.a i znowu nan) jak na moj gust te zmiany niewiele pomagaly, po prostu w pewnej chwili zaczal sam dobrze robic kupy i tak jest do dzis, niezaleznie od mleka. spokoj mamy ze 4 tygodnie juz jak nie dluzej.
mysle ze twojemu maluchowi w koncu dojrzeje uklad pokarmowy i wtedy bedzie ok

Nam upały ewidentnie nie służą jest taki zmęczony że nie może usnąć i finał jest taki że nie śpi od rana:wściekła/y: Na spacerku pewnie by usną ale jest taki skwar że nie mam ochoty wyłazić.

Marciaa a próbowałaś mu przed porannym karmieniem o tej 5 podać sab simplex 15 kropelek, ja podawałam systematycznie raz dziennie właśnie przed rannym karmieniem i poprawa była znaczna. Wcześniej też mieliśmy jazdy. Teraz mały za 3 dni kończy 3 miesiące, od ok. 2 tyg nie podaje już kropelek i jest ok.

A my wlasnie z wazenia wrocilismy, maly w miesiac przybral ponad kilo, wazy teraz 7,3 kg!!!!Ja nie wiem co ja mam w tym mleku...

jeju, nasze dzieci prawie w tym samym wieku a kg roznicy. :szok: 5 czerwca wazyl 6100.
I kurcze na mojego Pawla mowia ze jest duzy..

kurcze zaraz sobie oczy wydrapie , tak mnie swedza...

na dworze tragrdia,,..:szok: za to w mieszkaniu mam spoko bo mimo ze okna od poludnia to osloniete drzewem :-D przez to w mieszkaniu mam chlodno :-)
zazdroszczę:sorry: Ja mam wszystkie 3 okna (takie mamy duże mieszkanie...) od płd-wch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do 14 non stop świeci w nie słońce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie martw się, mój waży 7,4 kg - chyba rekordzista forum;-)

reklama
Do góry