reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :)

Ale znów upał:baffled: Chyba poczekamy ze spacerem do późnego popołudnia, żeby nie spalić się na raczka.

Kuba chyba przez ten gorąc, albo przez wczorajsze szczepienie, nie chce dziś za bardzo jeść. Krzyk o butlę jest, ale rano zostawił 40 ml, a potem 70.

reklama
Cześć dziewczyny

Przeziębiłam się, mam katar i gardło boli. Boję się, że zarażę Szymka.
Pogodę mamy super, cieplutko, w zasadzie bezwietrznie. Byliśmy trochę w ogrodzie, a teraz mały zasypia w łóżeczku. W dzień nie jest łatwo mu zasnąć, obowiązkowo musi być smok, często pomaga głaskanie po główce. No ale drzemki muszą być, choć krótkie, bo potem marudzi. Najlepiej śpi na spacerze, ale dzisiaj nie mam ochoty i siły pchać wózka:no:

Też tak macie, że wszystkie trasy spacerowe już Wam się znudziły? Ja tak mam niestety, nie mam już pomysłu, gdzie chodzić. Ostatnio próbowałam pod lasem, ale mnóstwo komarów.

Życzę miłego dnia:-)

Ja daję małemu Żywiec Zdrój. Myślałam, że będzie pluł, ale ładnie pije :-) Raz dziennie dostaje też herbatkę na trawienie z Hippa, na te nieszczęsne kupy po Bebilonie. Chociaż przyznam, że woda przegotowana na czczo bardzo pomaga:tak:

Hej :)

Ale znów upał:baffled: Chyba poczekamy ze spacerem do późnego popołudnia, żeby nie spalić się na raczka.

Kuba chyba przez ten gorąc, albo przez wczorajsze szczepienie, nie chce dziś za bardzo jeść. Krzyk o butlę jest, ale rano zostawił 40 ml, a potem 70.

Szymon po ostatnim szczepieniu spał cały dzień i też nie chciał jeść.

Dzięki dziewczyny za porady dotyczące podnoszenia główki. Z moją małą jest tak że jak ja leżę i małą mam na sobie- to znaczy leży mi na piersi to zadziera główkę. Jak trzymam ją pionowo do odbicia to też wydaje mi się że główka dość sztywna. Ale jak leży w łóżeczku czy na kocyku to bardzo moło podnosi główkę i na krótko. Może po prostu jest leniuszek?:-(
Będę ćwiczyć po troszkę i spróbuję Waszych pomysłów. Mam nadzieję, że niedługo i moja Kinga będzie mieć pięknie wyćwiczone mięśnie karku.

reklama
my dzis po szczepieniu...Miki był trochę grymaśny ale w końcu usnął.
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale nie szczepilam małego na rota :confused:

zapomniałam dodać:
waga - 6900
dł. - 62cm

Do góry