k_aralajna
Fanka BB :)
w 5tym miesiacu czyli po skonczeniu 4gou nas za tydzień ;-)
nie, w szostym
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
jak dziecko bedzie miec 5 i pol miesiaca
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ale my na piersi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w 5tym miesiacu czyli po skonczeniu 4gou nas za tydzień ;-)
Ja myślę, że wątek o dzieciach i porady można dołączyć do wątku głównego, bo i tak na wszystkich tych wątkach przewijają się te same tematy.
A u nas wazenie i mierzenie ciala i glowy. No i kilka pytan. Ot wsio!oooo ja tez bym chciała, żeby mnie zwolnili z tego przedszkolaale pewnie nic z tego, bo nawet nie zatrudniła nikogo na czas mojego urlopu... wiec sie sama zwolnię, a zatrzymam pracę na weekendy
u nas na bilansie 3mięsięcznym było mnóstwo rzeczy: oczywiscie ważenie i mierzenie, ale też obwód głowy, odruchy, sprawdziła bioderka, chód automatyczny, chwytanie i zadała milion pytań![]()
My jedziemy do Wici, osrodek Zacisze. Cena za domek 5-cio osobowy 170zl za dobe. Moja siostra jezdzi tam co roku i jest bardzo zadowolonaTak z innej beczki, czy macie może jakieś faje miejsce nad morzem, chodzi mi o domki nad morzem w przystępnych cenachJakieś sprawdzone miejsce
![]()
no to ladnie! dopiero sprawdzajaaaaa tabasia, ruszyło sie z paszportem :-) po miesiacu zaczeli sprawdzac dane w aplikacjinie ma to jak szybka i sprawna praca :-)
![]()
no to mamy ten sam problemPawelek tez juz ledwo sie miesci, a spacerowka kubelkowa![]()
o łał....a ja nigdy nad morzem nie byłamco roku planujemy i odkładamy pieniądze - ale niestety zawsze cos wyskoczy po drodze
... w lipcu jedziemy na podkarpacie do moich rodziców
![]()