reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W Polsce panuje przekonanie, że karmiąca matka może jeść tylko ryż i kurczaka. Pewnie to dobre dla figury - jedyny plus ;-)tez jem wszystko, arbuza czemu nie?
Edit: Oczywiście jak dziecko ma alergię, to jest inna bajka
k_aralajna
Fanka BB :)
my po szczepieniu wiec wiem ze wagowo jest na 50 centylu wazy 6260g, za to wzrostowo wychodzi ponad norme! a ma 69 cm, nie wiem dlaczego... ale lekarka stwierdzila ze idealnie
zniosl dzielnie moje sloneczko, teraz zasnal, nawet bez karmienia bo musze odczekac po rota z karmieniem godz albo przynajmniej pol...
a butelke kupilismy z nuka i chyba zalapal:-), tak jak smoka, w kazdym razie wczoraj wypil jakies 20 ml zawsze to cos... dzis dalsze proby bo nadal tropikalny upal
zniosl dzielnie moje sloneczko, teraz zasnal, nawet bez karmienia bo musze odczekac po rota z karmieniem godz albo przynajmniej pol...
a butelke kupilismy z nuka i chyba zalapal:-), tak jak smoka, w kazdym razie wczoraj wypil jakies 20 ml zawsze to cos... dzis dalsze proby bo nadal tropikalny upal
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u nas jutro ma byc 30 młody cos maruda od rana pobudka o 6.30 ehhhhhh....
k_aralajna
mam nadzieje ze jakos to sie rozwiaze kochana i cie tak nie zostawia...
ja nie wracam na razie do pracy wiec sie nie martwie, tylko ja mam taki luz ze tam wszyscy czekaja a to ja na razie nie zostawie malego bo nie chce zostawiac z opiekunka a do zlobka jeszcze za malutki, pomysle jak skonczy roczek
he he ja w sosnowcu mieszkam i tez slask wpisalam
ja nie wracam na razie do pracy wiec sie nie martwie, tylko ja mam taki luz ze tam wszyscy czekaja a to ja na razie nie zostawie malego bo nie chce zostawiac z opiekunka a do zlobka jeszcze za malutki, pomysle jak skonczy roczek
[Anula witaj :-) I powiedz odkąd to Bedzin jest na śląsku? Toż to zagłebie przecież :-)
he he ja w sosnowcu mieszkam i tez slask wpisalam
k_aralajna
ja na poczatku sie ograniczalam ale teraz to prawie wszystko jem chociaz widze ze zle reaguje na surowa cebule, wasze tak nie maja??
k_aralajna
a wiecie moja lekarka stwierdzila ze nowe pokarmy wprowadzamy dopiero w 5, 5 miesiacu...
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Cześć dziołszki:-)
Chwilowo wróciłam do żywych. Chwilowo bo boję się co się za chwilę wydarzy.
Przez te dwa miesiące działo się więcej niż przez cały rok. Niekoniecznie dobrych rzeczy.
Dwa tygodnie temu wyszliśmy ze szpitala tzn ja i Błażej . Badali go pod kątem tych nadnerczy
I powiem wam, że przeżyłam najgorszy tydzień w moim życiu.
Byłam załamana i przerażona.
Lekarze starszyli nas że mały ma przerost kory nadnercza.
To jest okropna niewyleczalna choroba która może zagrażać nawet życiu:--(
Czekamy jeszcze na dwa wyniki, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest zdrowy:-) Ale co strachu się najedliśmy to nasze:-(
Kłóli i go i cewnikowali :--(nacierpiał się malutki mój, mam nadzieję ze nigdy przenigdy się to nie powtórzy i nikomu nie życzę.
Teraz też jesteśmy chorzy ale to tylko przeziębienie.
Poza tym nie mam czasu na nic
Buźka dla Was wszystkich:-):-)
Przez te dwa miesiące działo się więcej niż przez cały rok. Niekoniecznie dobrych rzeczy.
Dwa tygodnie temu wyszliśmy ze szpitala tzn ja i Błażej . Badali go pod kątem tych nadnerczy
Czekamy jeszcze na dwa wyniki, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest zdrowy:-) Ale co strachu się najedliśmy to nasze:-(
Kłóli i go i cewnikowali :--(nacierpiał się malutki mój, mam nadzieję ze nigdy przenigdy się to nie powtórzy i nikomu nie życzę.
k_aralajna
u nas jutro ma byc 30 młody cos maruda od rana pobudka o 6.30 ehhhhhh....
u nas dzis tyle na bank
Cześć dziołszki:-)
buzka dla was i ciesze sie ze wszystko oki
na pewno sie nameczyliscie...:-(
reklama
neska11 dobrze ze zmalym wszystko dobrze...
A my na siatce dobrze, wzrost i waga na 75 centylu, tylko, ze maly mial bardzo duzy skok z 10 (1 miesiac) do tych 75 w 2 miesiacu...Lekarz go widzial wtedy wiec chyba nic w tym zlego...I Redan wagowo to maly sie urodzil(3 kg) i pewnie po prostu doganial rowiesnikow....
A my na siatce dobrze, wzrost i waga na 75 centylu, tylko, ze maly mial bardzo duzy skok z 10 (1 miesiac) do tych 75 w 2 miesiacu...Lekarz go widzial wtedy wiec chyba nic w tym zlego...I Redan wagowo to maly sie urodzil(3 kg) i pewnie po prostu doganial rowiesnikow....