ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do bioderek my byliśmy dwa razy kolejna wizyta za 3 miesiące, z Dawidkiem byliśmy chyba z 6 razy. Przy Natalce ten sam lekarz powiedział, że ok nie trzeba pieluchować, natomiast Dawida pieluchowaliśmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Jestem załamana . Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, żę nie ma dla mnie pracy. Jestem nauczycielem i zabrakło dla mnie godzin. Nie wiem teraz jak sobie dać radę. Mamy kredyt z wesela do spłacenia, mój zarabia1600 i za co my mamy żyć? Ah, aż wyć mi się chce:-(
Anula28 Witaj, a skąd dokładnie jesteś?
Dziewczyny Jestem załamana . Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, żę nie ma dla mnie pracy. Jestem nauczycielem i zabrakło dla mnie godzin. Nie wiem teraz jak sobie dać radę. Mamy kredyt z wesela do spłacenia, mój zarabia1600 i za co my mamy żyć? Ah, aż wyć mi się chce:-(
Anula28 Witaj, a skąd dokładnie jesteś?
Dziś u nas intensywny dzień. Rano Usg bioderek- wyszło ok. A po południu szczepienie. Mała bardzo płakała:-( Mam nadzieję że teraz nie będzie większych objawów po szczepieniu.
Zmartwiłam się trochę bo pediatra powiedziała, że małą słabo podnosi główkę:-(. Na razie kazała jak najwięcej na brzuszku układać. Jak nie będzie postępu to rehabilitacja.
A mała wcale nie chce ćwiczyć. Jak leży na brzuszku to albo się złości albo grzeczniutko leży aż uśnie.
Macie jakieś sposoby żeby jednak zmobilizować ją do ćwiczenia?