reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kamikaa ja uważam, że na spacerówke jeszcze za wcześnie. przynajmniej u nas ;) moja Olcia ma jakieś 58cm teraz i jeszzce w gondoli miejsce ma, a jak strasznie wrzeszczy, że nudno, to mamy możliwośc lekkiego uniesienia materaca. jednak z tego, co widze, to dla nas za wcześnie. mała zjeżdża w bok i leży taka wykrzywiona :(
ja wiem, że w spacerówkach sa pasy :) ale synek znajomej juz sie nie mieścił do gondoli, a na spacerówke mimo wszystko za mały. tez jakoś tak się zsuwał.
chociaz bardzo bym chciała zostawic tą gondolę w Polsce jak będziemy w lipcu... mam nadzieję, ze mi dziecko urośnie ;) bo do siadania to się rwie okropnie, już nawet nie podnoszę za rączki- sama sie podciąga :)

reklama
ale i bardzo dużo cukru, nie chodzi mi w sensie karmienia ale kalorii niestety ja też uwielbiam ale trzeba ograniczać niestety, myślałam, że też sama woda, a poczytałam dokładniej niestety :(

My mamy 2, ale zmienie wkrotce na 3, tak jak zalecaja :happy:
No i tym niekapkiem zaintrygowalas mnie Ionka :tak: jakiej firmy?

Wiecie co? Wkurzaja mnie te butle aventu, no schodzi ta podzialka jak nic! :wściekła/y:
A sa na pewno oryginalne! Nie wiem jaka jest przyczyna, myje je normalnie, sterylizator tez mam z aventu, wiec o co chodzi? :crazy:

ja to mysle ze na spacerowke to jeszcze zdecydowanie za wczesnie, one same w sobie sa od 6 miesiaca zycia , no chyba ze takie spacerowki calkiem na plasko rozkladane, moja lezy zadowolona w gondoli wiec nie zmieniamy
to tak jak ze wszystkim, zaraz sie znajdzie jakas mama ktora stwierdzi ze podnosi juz dziecku oparcie w spacerowce i ze dziecko jest zadowolone i zyje i nic mu nie jest
tyle ze wady kregoslupa tez nie biora sie tez z nikad ;-)
zreszta same widzicie jak dziecko wyglada jak jest podniesione
my do zamiany czekamy napewno gdzies do 5 miesiaca minimum, no chyba ze bedzie sie miescic nadal w gondoli chociaz to watpliwe bo ona juz w ubrankach 74 chodzi
Moja Magda dluga na maksa, no ale w sumie w kogo ma byc mala jak ja mam 176 a moj malz 185 i niskiego w naszych rodzinach nie znajdzie :-)

Dziewczyny Jestem załamana . Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, żę nie ma dla mnie pracy. Jestem nauczycielem i zabrakło dla mnie godzin. Nie wiem teraz jak sobie dać radę. Mamy kredyt z wesela do spłacenia, mój zarabia1600 i za co my mamy żyć? Ah, aż wyć mi się chce:-(

Anula28 Witaj, a skąd dokładnie jesteś?

reklama
oh myszencja współczuję ci i rozumiem co czujesz, ja sama niewiem jak to dalej będzie u mnie z pracą, dlatego już zaczynam kombinować aby otworzyć coś swojego, a jeśli nie to to będę kombinować inaczej, może szukaj już czegoś innego, a pozatym chcę ci podpowiedzieć, że jeśli złożysz wniosek do pracy o zmniejszenie liczby godzin nie mogą cię zwolnić, chyba że jeśli jest się nauczycielem jest to inaczej niewiem dokładnie

Do góry