naughty&happy
Mama Antoniego :D
no i chyba sie zaczelo, nie spie juz dwie godziny, teraz jest 3 w nocy, mam skurcze, jak lezalam w lozku byly bardziej regularne, a teraz slabna i mam nadzieje ze calkiem przejda, bo jeden dzien mi nie robi roznicy a na jutro wszystko mam juz zaplanowane.
To przez to sprzątanie Wama ... aczkolwiek powiem szczerze, że ja po wczorajszym pakowaniu również noc miałam ciężka - kręgosłup mnie bolał wielce i kuło mnie mocno w psioszcze :-(
hej dziewczyny.
o 9:25 wlączcie na DDTVN. Bedzie o najnowszych badaniach w kierunku tabletek anty.
My jak zwykle nieprzespana noc. O 5:30 jak mi sie udało przysnac to spalam do 8. Karol mnie obudzil buziakiem na dowidzenia. Kurcze, nawet nie slyszalam budzika, jak sie ubierał no nic poprostu. Szok.
Pawełek ma problemy z brzuszkiem, zastanawiam sie czy ten infacol w ogole dziala.
Dzisiaj razem z nim plakalam nad tym brzusiem...
Oj jak mi Was szkoda ... taka niemoc ogromna Kolki go męczą ?
No ja też mysle o plastrach...tabletek na pewno nie chce juz , wkładka odpada, gumy też bo nie ufam wiec zostaja plasterki
tak gotuja to spaghetti w tv i chyba jutro zrobie na obiad coś ciekawego Jakies penne z krewetkami mniami
Ja leciałam na plasterkach Evra ponad 2 lata - odstawiłam (tak jak MoniskaBe) w okolicach wakacji 2008. Generalnie dla mnie idealne rozwiązanie :-) raz na tydzień musisz pamiętać o przyklejeniu. Minus to fakt, iż z basenem trzeba uważać ... raz w tygodniu idąc raczej wytrzyma ale to już ryzyko. Latem często wygląda nieestetycznie - ja przyklejałam na ramie lub nad łopaktą (czyli w miescach dość widocznych ale z drugiej strony bez obaw, iż ciuszki mogą się ocierać i przypadkowo podważyć- odłabiając działanie)