reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

UCIEKAM rozpakowac torby i troszke odetchnac :) M pojechal do ikkei po regal :) musze cos zjesc i wieczorem jak M bedzie tulil myszke postaram sie opisac moj porod :)bylo ciezko ale zyje i wszystko dobrze sie skonczylo :-D Tak bardzo chcialam SN ale sie nie udalo szkoda ze mialam ful narkoze i nie moglam uslyszec tego pierwszego krzyku ale M slyszal taz cos :) do potem kochane :)

reklama
Kamikaa i króliczątko Witamy :)

Dziewczyny dzięki za powodzonka, mam nadzieję, że coś się ruszyło!!!!!! Do wizyty jeszcze troszkę zostało, a ja się denerwuję jak nigdy dotąd :/

wow, jaki tu sie ruch zrobil:tak:

Izulka czym ty sie przejmujesz..raz ze nie ma zadnych zupelni epodstaw aby ci odebrac dziecko, zupelnie, a dwa to ze w polsce dziecko odebrac matce jest tak niewyobrazalnie trudno ze prawie jest to rzecz niemozliwa, ojcowie sa traktowani (niestety dla nich) jak rodzic drugiej kategorii..no takie sa realia. Ten koles moze sie bujac, a co najwyzej placic wam alimenty...a co ztym drugim gosciem? z twoim mezem..czy on sie posuwa do odpowiedzialnosci za dziecko? czy jak to z nim wyglada?

Dziewczyny dzieki wielkie za odp w sprawie ubioru niuni :))) zaraz dopakuje reszte :)

Caroline trzymam kciuki, obys wróvila z Natalką !! :) i nie denerwuj sie kobietko :))

Kamika, Króliczątko witamy !!! Super ze jestescie juz w domku z maluszkami...zazdroszcze ehhh :)))

Iza ten Twoj były to niezly tupet ma, nie ma co....ja bym sie nie przejmnowala za bardzo, skoro Cie olał i nawet jako ojciec nie jest wpisany...

a moze go po prostu ruszylo sumiene i chcialby tylko zeby Olivcia wiedziala kto jest jej tata i jakos uczestniczyc w jej zyciu..tylko ty go znasz wiec ocen sama, a najlepiej z nim porozmawiaj, takie dowiadywanie sie po katach tylko wiecej zlego niz dobrego przynosi :/ a tak bedziesz miala informacje z pierwzej reki:)

jeśli chce Ci odebrać dziecko to nie ma szans!
zapewne robi to aby zarobić na dziecku - jeśli by je wywalczył to na pewno pozwałby Cię o alimenty i na dziecko i na siebie, do tego kasa z opieki itd...

niezły tupeciarz...takich to tylko za jaja wieszać :no::no:

Miałam napisać to samo .:tak:
Więc Iza słowa naszej wróżki są święte:tak:. Kochana nie przejmuj się - tylko opiekuj swoim skarbem a wszystko będzie dobrze :tak::tak::tak:.

jade do sklepu i podjade moze na stacje odkurzyc samochod, bo jak potem bede wozic w nim malenstwo to musi byc czysciutki, a troche ruchu mi nie zaszkodzi:-p heh

reklama
Hej dziewczyny,
ja troche odpoczywalam dzis. Teraz nabralam sil i znow jestem. Caly dzien to moje malenstwo sie dzis wierci, przeciaga, gimnastykuje, uwielbiam to uczucie ale dzis wyjatkowo czuje ja caly czas tak bardzo nisko i co chwile ucisk na pecherz. Juz nie latam do wc bo wiem, ze to moje malenstwo sie tam wierci a nie ze chce mi sie siku.

Do góry