reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny. Witam się pierwszy raz po porodzie. To już tydzień minął. Muszę zmienić suwaczek. Widzę że marcówki powoli pękają :)
Co do dylematu Izy. Z tego co iem to polskie prawo tak jest przychylne matce, że dziecko moga odebrać właściwie jeśli matka ma udowodnioną chorobę poważną psychiczną, ma beznadzieljne werunki bytowe lub jest alkoholiczką. I to tyle. Jak moja koleżanka się rozwodziła to takie słowa uslyszała od prawnika.

misia, caroline tzrymam kciuki za wizytę, żeby się coś ruszyło:)
kamikaa witaj spowrotem
e kord ja chyba jeszcze z tydzień i chyba spróbuję tego magicznego napoju:)

Wegety nie uzywam wcale , to prawie sama sól. A sól do ziemniaków, makaronu i mięs. A tak to kostki rosołowe z Winiar te o obnizonej ilości tłuszczu i soli. A do smaku przyprawiam ziołami. Nauczyłam się tak gotując zupki synkowi i juz tak mi zostało. Więc używam lubczyka(maggi),bazylii, koperku suszonego, pietruszki susz , czosnku granulowanego , papryki słodkiej, majeranku,pieprzu. Czasem odrobiny cukru, lub octu. A i gotowe mieszanki przypraw do danych potraw. Wszystko z umiarem żeby nie przedobrzyć.Mężulek doprawia sobie ostrzej na talerzu i mam go z głowy:), kiedyś wcale nie jadał zup. Teściowa jest w szoku, że on codziennie zupę woła.Zaczęło sie od tego,że pytał co tak pachnie a to Miłoszkowe zupy i dania dawały aromatycznym zapachem po nosie:)

a i iza nie martw się, jeśli wnieśie o sprawę to z 2 miesiące zanim cokolwiek się ruszy, a jestem pewna, że przez te 2 miesiące napewno małą się nie zainteresuje, ale co do ojcostwa nic nie zrobisz, będą zrobione badania dna i będzie miał to prawnie załatwione, tego nie unikniesz, ale bynajmniej alimenty na małą dostaniesz

o kamikaaa witaj - ale masz cudownego męża , pozazdrościć :tak:, opisz w wolnej chwili poród :tak: no i super że malutka już z Wami :-D a i zdjęcia dawaj :-D:-D:-D

reklama
pisze ratami bo komp sie caly czas zawiesza :( musze isc do fryza i sciac i pofarbowac wlosy na krotko scinam :) bonie moge na siebie patrzec :/ schudlam 8 kg :((( takze jeszcze 22 do stracenia ,jak sie rana zagoi bede biegac :) Mala to spioch spi i spi nawet do jedzenia musze jabudzic bo spi :) Karmie cycem :) mam duzo pokarmu i jestem szczesliwa :)Je tak co 4-5 godzin ajak jej nie obudze to nawet bedzie spac po 6 w nocy tez :)W piatek odbiram fotki bo byl fotograf w szpitalu :)GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM :)

Do góry