reklama
laski nie nadrobie was
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano alus bedzie juz z nami! Ciesze sie i boje zarazem ;-)
trzymajcie sie!!!
powodzenia!!!!
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Tabasia trzymam kciuki!!
naughty&happy
Mama Antoniego :D
jade do sklepu i podjade moze na stacje odkurzyc samochod, bo jak potem bede wozic w nim malenstwo to musi byc czysciutki, a troche ruchu mi nie zaszkodzi
Dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna chce ogarnąć autko przed przyjściem Maleństwa :-)
Tylko, ze szczerze mówiąc to troszkę się boję tej 'gimnastyki' ... :-) może poczekam na 40 tydzień tak jak k_aralajna wtedy to już nawet wskazana jest pomoc w zakończeniu heheh
Ja dzisiaj chyba wagary sobie zrobię - nie jadę na lekcje - w zamian zrobię obiadek z deserem i może skoczę do anestezjologa na konsultacje w spr ZOO. Wieczorkiem mam wizytę u mojej pani Gin - sprawdzimy czy Antek szczelnie zabarykadowany :-)
naughty&happy
WOW - niesamowite tak wiedzieć, że już jutro będzie sie miało Maleństwo w ramionach ! Trzymam kciukiLaski nie nadrobie Was
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami! Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!
Ja też idę do kuchni pomyśleć coś nad obiadkiem.ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)
Cmok Brzusie
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?
reklama
naughty&happy
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.
Czyli to to samo co bakteriologia (badanie na czystość pochwy) ?