reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Laski nie nadrobie Was :zawstydzona/y:
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami! :szok: Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!

reklama
ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha:-D) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)

jade do sklepu i podjade moze na stacje odkurzyc samochod, bo jak potem bede wozic w nim malenstwo to musi byc czysciutki, a troche ruchu mi nie zaszkodzi:-p

Dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna chce ogarnąć autko przed przyjściem Maleństwa :-)

Tylko, ze szczerze mówiąc to troszkę się boję tej 'gimnastyki' ... :-) może poczekam na 40 tydzień tak jak k_aralajna :-D:-D:-D wtedy to już nawet wskazana jest pomoc w zakończeniu heheh

Ja dzisiaj chyba wagary sobie zrobię - nie jadę na lekcje - w zamian zrobię obiadek z deserem i może skoczę do anestezjologa na konsultacje w spr ZOO. Wieczorkiem mam wizytę u mojej pani Gin - sprawdzimy czy Antek szczelnie zabarykadowany :-)

Laski nie nadrobie Was :zawstydzona/y:
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami! :szok: Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!
WOW - niesamowite tak wiedzieć, że już jutro będzie sie miało Maleństwo w ramionach ! Trzymam kciuki :)
ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha:-D) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)
Ja też idę do kuchni pomyśleć coś nad obiadkiem.

Cmok Brzusie

Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?

Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.

reklama
Do góry