reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Iza, przede wszystkim nie panikuj...

Nie można od tak sobie odebrać dziecka matce, a zwłaszcza nie może tego zrobić ktoś, kto nawet nie jest wpisany jako ojciec dziecka (skoro piszesz, ze wpisali twojego męża)

ja tam prawnikiem nie jestem, poradź się kogoś, kto zna się na prawie rodzinnym
może którśs z bb, się na tym zna

Kochana jeśli masz możliwość zapewnienia dziecku normalnego życia , nie pijesz nie ćpasz itp , masz na utrzymanie maluszka - to nie odbiorą Ci skarba . Może on chce tylko wywalczyć nie wiem jak to nazwać możliwość opieki - czyli np. wakacje, widzenia czy jakieś weekendy. Czy chce Ciebie pozbawić totalnie prawa rodzicielskich ?

Oj kochane, nie wiem, dlatego Was pytam jakie są szanse na to że mi ją odbiorą.. Malutka ma wszystko czego potrzebuje, a przede wszystkim moją miłość no i moi rodzice też traktują ją jak oczko w głowie i nikt nie da jej skrzywdzić.. A on nawet mi do szkoły nie pozwolił iść bo sugerował się że tam są tam koledzy. Twierdził że z dzieckiem wystarczy iśc do ogródka a nie chodzić na spacery.. Mówił też że zamknie mnie w domu jak będzie w pracy i bedzie zabierał klucze.. No czy to normalne? Jak z taką osobą miałabym dziecko zostawić??

reklama
Moja Milenka też je co dwie godziny. A raz na dobę jest aktywna czyli nie śpi tylko patrzy,płacze, szuka cyca, drzemka 15 minut i znowu płacz,cyc, czkawka, cyc, drzemka i tak ze cztery godziny nawet.Po takiej akcji jak w końcu zaśnie to śpi ponad trzy godziny , obudzi sie na cycka i dalej ze trzy godziny. Póżniej normalnie co dwie godziny pobudka na jedzenie. Też miałam wrażenie,ze sie nie najadała.Nawet kupilismy Humanę specjalną do dokarmiania ale maleńka nie chciała tego mleka. Teraz przez to czeste przystawianie do piersi jak sie jej odbije to aż ulewa troszke i zaraz krzyczy znowu cyca. Poprostu lubi leżeć przy ciepłym zbiorniczku pachnącym mlekiem i tak też zasypia .

Do góry