reklama
ramari
Fanka BB :)
wlasnie czytam poradnik jaki dostalam ze szpitala o karmieniu piersia i tam jest wlasnie napisane, ze to kompletna bzdura, tak samo jak bawarka.
też o tym słyszłam, że to głupotki, jakich wiele zresztą
Możliwe, ale sprawdze bo co się będzie marnowało
SylusiaSW
Kochająca:)
Moja babcia ostatnio tez sytała czy piję bawarkę bo najlepsza Heh ale prawda jest że trzeba poprostu pić płyny ..
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny a ja mam pytanie co do diety.
czym doprawiacie potrawy? sola czy wegeta?
czym doprawiacie potrawy? sola czy wegeta?
psychol jakiś czy co?
ale tak mi się wydaje, że skoro nie jest wpisany jako ojciec dziecka, musiałby najpierw udowodnić ojcostwo (albo za dużo filmów prawniczych się naoglądałam)
no bo niby na jakiej podstawie
a on wie, ze nie jest wpisany jako ojciec?
ale tak mi się wydaje, że skoro nie jest wpisany jako ojciec dziecka, musiałby najpierw udowodnić ojcostwo (albo za dużo filmów prawniczych się naoglądałam)
no bo niby na jakiej podstawie
a on wie, ze nie jest wpisany jako ojciec?
SylusiaSW
Kochająca:)
Odstaw wegetę i kostki rosołowe wogóle...sól i pieprz ci wystarczy!!! Maluchy na takie rzeczy na początku moga silnie zareagować... i po co ci krostki i bóle brzucha.:-(
Y
yra245
Gość
Oj kochane, nie wiem, dlatego Was pytam jakie są szanse na to że mi ją odbiorą.. Malutka ma wszystko czego potrzebuje, a przede wszystkim moją miłość no i moi rodzice też traktują ją jak oczko w głowie i nikt nie da jej skrzywdzić.. A on nawet mi do szkoły nie pozwolił iść bo sugerował się że tam są tam koledzy. Twierdził że z dzieckiem wystarczy iśc do ogródka a nie chodzić na spacery.. Mówił też że zamknie mnie w domu jak będzie w pracy i bedzie zabierał klucze.. No czy to normalne? Jak z taką osobą miałabym dziecko zostawić??
iza a może on chce być wpisany jako ojciec dziecka? bo sprawa w sądzie musi zacząć się od tego, że będą robione badania dn o ustalenie ojcostwa. sam sobie facet strzeli w kolano, bo w momencie ustalenia ojcostwa będzie musiał płacić alimenty na dziecko, może od nie chce odebrać ci małej tylko chce być w formie papierkowej jej ojcem bo teraz tak jak piszesz ojcem papierkowym jest twój mąż i on zapewne o tym wie. może wkurzył się, że jego dziecko ma nazwisko obcego faceta i chce tą sprawę załatwić, co do odebrania ci dziecka to uwierz mi sprawa nie jest tak prosta jak ci się wydaje, najpierw musi ustalić że to jego dziecko i on poniesie koszta tego , a potem może dalej działać, nie martw się, odebranie ci małej jest mało prawdopodobne, a jeśli nawet do tego dojdzie zapewne będziesz miała dosyć świadków aby mu udownodnić, że przez ciąże miał cię gdzieś, że nigdy nie był z tobą na żadnej wizycie u lekarza ( co może potwierdzić lekarz zapewne), że nie dawał nic na dziecko, bo jeśli by dawał niech pokaże dowody itp. iza spokojnie spotkałam się z czymś podobnym sprawy takie są bardzo trudne nie martw się
no i jeśli wie, że jesteś mężatką to wie że dziecko nie ma jego nazwiska i nie ma do dziecka żadnych ale to żadnych praw i myślę, że chce to uregulować prawnie.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
To czym Ty się przejmujesz? Widać że to jakiś psychol . Jak pisałam w razie czego pomyśl aby o świadkach co znają Twoją sytuację , jakichś znajomych co jego znają i niech powiedzą o nim prawdę.
Najwyżej co to wywalczy prawo do opieki ale nie prawo do mieszkania malutkiej z nim. Sądy kierują się dobrem dziecka a nie rodzica . A na razie to nie ma żadnego prawa. Po pierwsze musiałby udowodnić ojcostwo - i to już poprzez badania genetyczne.
Najwyżej co to wywalczy prawo do opieki ale nie prawo do mieszkania malutkiej z nim. Sądy kierują się dobrem dziecka a nie rodzica . A na razie to nie ma żadnego prawa. Po pierwsze musiałby udowodnić ojcostwo - i to już poprzez badania genetyczne.
kochane, ja wprawdzie jeszcze nieokocona, ale moja mamuśka jest pielęgniarką i na początku pracowała na noworodkach
mówi, że na pokarm trza duzo pić
ostatnio sie wlaśnie do mnie darła, ze jak urodzę, to nie będe mogła pić tyle, co teraz (litrami pije wodę i soki), bo mi cycki odpądną od pokarmu
moniSkaBe - mnie sie wydaje, ze to obojętne, czym doprawisz, ale....
sól chyba nie jest zła, a nawet lepsza, bo w końcu vegeta zawiera oprócz soli i inne substancje
mówi, że na pokarm trza duzo pić
ostatnio sie wlaśnie do mnie darła, ze jak urodzę, to nie będe mogła pić tyle, co teraz (litrami pije wodę i soki), bo mi cycki odpądną od pokarmu
moniSkaBe - mnie sie wydaje, ze to obojętne, czym doprawisz, ale....
sól chyba nie jest zła, a nawet lepsza, bo w końcu vegeta zawiera oprócz soli i inne substancje
reklama