reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Milkshake córeczka spóźniła się tylko 17 minut a była by z 8 marca - ale to chyba lepiej:tak:, przynajmniej dwa prezenty :-D
Iza a Ty wytoczyłaś mu sprawę o alimenty ?
I najważniejsze nie denerwuj się teraz bo to źle dla małej ale zorientuj we wszystkim pogadaj z jakimiś prawnikami , zbieraj dowody że Ci nie pomaga , jak Cię traktował itp.
No i właśnie ciekawe co on chce wywalczyć ?

reklama
eee kochana poprostu pewnie przeżywa skok rozwojowy, który pojawie się około 8 dnia i potrzebuje częściej jeść, ja też to miałam, i myślałam że mam mało, i nawet z tego powodu przepłakałam kilo czasu(a nie miałam), więc pewnie u Ciebie też jest wszystko okey

nie jestem wróżką ale z doświadczenia wiem że to normalne, tzn te mało napompowane cyśki...skończył się nawał i lekko się uregulowała ilośc pokarmu...a może mała z innego powodu sie przebudza. Może przyszedł moment na lekkie bóle brzuszka ( nie myląc z kolkami) , gromadzeniem sie gazików. Teraz ja i Koza to przechodzimy. Ja bym nie panikowała tylko dawała malutkiej tyle razy ile woła...powinno byc dobrze.

to ze dzidzia szuka cycka to nie znaczy tylko, ze chce jesc.
potrzebuje bliskosci. Podobno, tak wszedzie pisza.

Sprobuj powalczyc z laktatorem i kup sobie herbatke. Ona nie jest droga.

Milkshake córeczka spóźniła się tylko 17 minut a była by z 8 marca - ale to chyba lepiej:tak:, przynajmniej dwa prezenty :-D
Iza a Ty wytoczyłaś mu sprawę o alimenty ?
I najważniejsze nie denerwuj się teraz bo to źle dla małej ale zorientuj we wszystkim pogadaj z jakimiś prawnikami , zbieraj dowody że Ci nie pomaga , jak Cię traktował itp.
No i właśnie ciekawe co on chce wywalczyć ?

Oj jak mam sie nie stresowac? ;( A co jak mi odbiorą mój skarb?? ;( wczoraj całe popołudnie przepłakałam a w nocy miałam koszmary.. Nie, nie wytoczyłam mu sprawy o alimenty..

kurcze zanim napisże to już z 5 innych postów :tak:
To może i lepiej dla dziecka - nie wiem jaki on jest i czemu nie jesteście razem ale skoro chce uznać dziecko to może dobrze. Ty byś miała nieraz moze pomoc a i kasę musiałby płacić .
No oczywiście dobrze by było poznać jego prawdziwe motywy i to jaki naprawde jest - ale myślę że Ty go trochę znasz. Najlepiej to pogadaj na ten temat z jakimś fachowcem albo ktoś kto miał podobną sytuację - bo wiesz w życiu jest dużo haczyków a ludzie mają różne motywy.

reklama
Do góry