reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Dokładnie .. odciągaj jak najczęściej a jeśli nie masz laktatora to uciskaj sutki by lekko kapało- tzrba je pobudzić, a poza tym dużo pij płynów!
moniSkaBe
Fanka BB :)
Witam się! :*
Kochane, zaczyna mi brakować pokarmu w piersiach.. Co moge zrobić?
ja w szpitalu jak bylam i nie mialam pokarmu, to kupilam sobie herbatke Hipp -> o taka. HIPP NATAL AKTIV HERBATKA DLA KOBIET KARMIĄCYCH 200 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
i wypilam doslownie moze z 5 razy i pojawil sie nawal.
Nie wiem oczywiscie czy to od herbatki czy poprostu przyszla na mnie pora.. ale pomoglo :-)
no i czesto przystawiaj do piersi, ssanie podobno najbardziej pobudza laktacje.
moniSkaBe
Dokładnie .. odciągaj jak najczęściej a jeśli nie masz laktatora to uciskaj sutki by lekko kapało- tzrba je pobudzić, a poza tym dużo pij płynów!
sorki, jeszcze raz zacytuje
nam polozna mowila zeby nie sciskac sutkow tylko otoczke.
a raczej mialoby to wygladac tak:
lapiemy otoczke w dwa palce, przyciskamy piers do klatki piersiowej i sciskamy.
Byle nie dotykac sutka.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kiedy ona je co półtora/dwie godziny a czasem częściej.. I je ładnie.. Ale mam wrażenie że jest niedokarmiona..
xXxIzuLQaxXx
Chce ci założyc sprawę ale o co ?
O prawa do opieki nad dzieckiem..
SylusiaSW
Kochająca:)
To może być tylko twoje wrażenie kochana...a po czym tak wnioskujesz?
xXxIzuLQaxXx
no masz ci los, ale ma tupet...
ale nie wydaje mi się, żeby sąd mógł mu przyznać prawo po tym, jak cię potraktował
a podałaś go jako ojca dziecka?
No nie podałam go jako ojca. Automatycznie mi wpisali męża.. ;/ nawet nie zapytali.
reklama
moniSkaBe
co do ciuszkow. kurcze dziewczyny jak ja zaluje ze mam tak malo rozmiaru 56. Gdybym wiedziala, ze bede musiala tak czesto dziecko przebierac to kupilabym wiecej.O fajnie że padło pytanie co wziąć dla maluszka na wyjście bo ja myślałam i nie miałam jakoś pomysłu. W ogóle to nie wiem w co malucha ubierać ale wierzę że będę to wiedzieć jak go zobaczę , w razie czego nie uciekajcie wszystkie z BB :-). Najgorsze że poukładałam ciuszki w szafie i jak na nie patrzę to nic mi to nie mówi- nie wiem które to kaftaniki, które śpioszki itd. A ukłądałam na oddzielne kupeczki - mam nadziejęże szybko nuczę się rozróżniać po kolorach
Nie dosc ze w tych 56 wyglada jakby mial po starszyym rodzenstwie to jeszcze mam ich malo i na okraglo je piore
bezczelny typ..O prawa do opieki nad dzieckiem..
zmienilam pozycje karmienia z tej mojej bolacej piersi (fajnie wyglada, bo trzymam go na poduszeczce pod pacha ) i sluchajcie wyssal mnie tak, ze mam teraz takiego flaka