reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

podała lewatywe?:confused: to tego nie robi sie tak że sie w pupe wsadza rure i wypłukuje??:confused::dry:
Heh to może lepiej się nie stresować i samemu sie przed tym zabezpieczyć? Ja maiłam ze soba w szpitalu czopki glicerynowe dla dzieci i użyłam 3 szt:-D ale godzine przed wyjściem do szpitala zrobiłam domowąlewatywę , którą kupiłam w aptece chyba za 15 zł...niezła sprawa a komfort porodowy 100 % . Chyba nie chcesz by podczas porodu twoja k... wylądowała na podłodzę??:szok:

w jednej piersi mam nawal teraz. znaczy jest juz lepiej niz ostatnio, tylko kurcze z tej piersi Pawełkowi jest gorzej ssac. Denerwuje sie i chyba zle lapie, bo bol jest niesamowity.
Musze poprobowac inne pozycje karmienia, moze jest mu niewygodnie.

wlasnie.. od kiedy mozna zaczac nosic takie pasy poporodowe?
Ja dopiero wczoraj założyłam majtaski pierwszy raz , czyli 3 tygodnie po. Nie kupiłam pasa tylko 3 pary specjalnych majtek bo sa wygodniejsze.. pas miałam po 1 ciąży i przez cały czas zjeżdżał, wkurzało mnie to. nie wolno za wczesnie bo może dojść do krwotoku, więc to nie jest warte zachodu i lepiej poczekać!:tak:

Ccaroline powodzenia kochana i wróć już z maleństwem!!

reklama
No coś ty. Miała taki przezroczysty pojemnik z płynem i zakończony długą rurką. Wpuściła mi to do tyłka i kazała zacisnąć i trzymać. I tyle.
No chyba, że przez te 5,5 roku cos sie zmieniło, ale nie sądzę, że na gorsze. Bo ten moj zabieg był całkiem przyzwoity;)

a no... o takie cos mi chodziło...tylko zdziwiłam się ze każą trzymac jeszcze 20min...bo ja myślałam że to samo wypłukuje od razu...

no ale sie nie znam - nigdy nie miałam :-D:-D:-D

ja już bym tez chciała mieć małego obok siebie

te ostatnie tygodnie dłużą mi się bardziej niż cały okres ciążowy:-D

jaaaa...i Milkshake urodziła:-D:-D:-D:-D

Czesc, wrocilam wlasnie z cwiczen dla ciezarnych i to napewno byl moj ostatni raz!!!:szok:
Kosci mnie teraz troche bola ale sama sobie jestem winna!!!
Widze, ze piszecie o lewatywie, a ile przed porodem sie ja robi???
Boli to??? Tez nigdy nie mialam:baffled:..

Witam kochane! :*

Wczoraj usłyszałam mimochodem, że ponoć ojciec biologiczny mojego maleństwa chce mi sprawe w sądzie załozyć.. Mam pytanko: jeżeli traktował mnie tak jak traktował, i tyle razy byłam w szpitalu, źle znosiłam ciążę a on nawet nie zapytał jak sie czuje i co z dzieckiem, i nie odwiedził mnie, to jakie ma szanse na to, że wygra?? Bo bardzo się tym martwie.. Od tego stresu mam mniej pokarmu :(

Witjacie,
wpadłam na chwilkę się przywitać i zaraz znikam, więc nawet nie nadrabiam zaległości:-D....już po porannej gimnastyce pod prysznicem z maszynką do golenia....polała się krew:-:)-p na 14 mam wizytę u gina...trzymajcie kciuki, żeby już coś się ruszyło....:sorry2::sorry2::sorry2:odezwę się i nadrobię jak wrócę:tak: widziałam tylko, że Milkshake jest już szczęśliwą mamusią

reklama
ja też tak miałąm na początku, bo mała nie chciała ssać, i piłam herbatkę dla kobiet karmiących i stymulowałam cycki laktatorem, i pomogło:)

Do góry