reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

w sumie to bardziej chodzi mi o to czy nie zaszkodze niuniowi. tzn czy nie nabawie sie jakiejs infekcji itp w zwiazku z tym rozwarciem nieszczesnym..

Ja bym sie jednak moni wstrzyała ze wzgledu na to ze czop juz odszedl..ale nie wiem..ja to w ogole teraz czuje z moglabym sie na cale zycie wstrzymac :no: jak mysle o seksie to mnie ciarki przechodza..a kiedys..kiedys uwielbiałam..teraz jest todla mnie jakas strata czasu..w ogole nie chce zeby mnie ktos (czyt. jarek) dotykal jakos tak..no:sorry: nie wiem co...boje sie czy mi wroci po ciazy no bo przeciez jak tak zyc!!!???:sorry:

reklama
nie daje rady nadrobic.:no: widze tylk oze nikt nie urodzil :-)
choc effa to by chciala... nie dziwie sie ze sie wkurzasz bo czlowiek sie nastawia a tu d... blada... :wściekła/y:

mcgosia - a propos podrozy to z 4-miesieczniakiem to spokojnie ja jzu bym pojechala - zreszta jak nie pojade z 2miesiecnizakiem to poczekam kolejne 2 miechy i wtedy pojade.
Z Jasiem jechalam jak mial 3 - jzu byl za duzy na gondole wiec w sumei to fajnie wyszlo bo jezdzil w spacerowce rozlozonej na plasko :tak: dal rade te 8 godzin w samochodzie. Jechalismy na Slask znad morza wiec ponad 500km.
Tylko zeby upalu nie bylo jak sie jedzie bo niektore dzieci zle reaguja :eek:

Bylism yw REALu na zakupach - wciaz mialam obsesje odejscia wod ale nie mialo to miejsca :-D
Kupilam kosmetyki HIPP :sorry: jednak sie skusilam. I czteropak chusteczek Pampers Sensitive - nie przepadam za ich zapachem ale przynajmniej uczulic nie powinny.
No a M jutro jedzie po nasze niemieckei Pampersy.

No i generlanie to mam torbe spakowana :tak::tak::tak::rofl2:

candy - jak nie masz filtra do wody to mysle ze zwykla przegotowana tez moze byc - bez przesady... :eek:
Ja wprawdzie filtr mam bo tu w Gdansku woda syfiasta i z kamieniem, ale moze u Ciebei wcale taka zla nie jest??? :tak:

Jej dziewczyny u mnie to już do jakiejś paranoi doszło z tą paniką na temat odpływających wód. Ciągle mam wrażenie że to nastąpi za sekunde:eek::eek::eek:
i mogłabym łapkę non stopw majtach trzymać. Co za horror.

Moniska o ten sex to najlepiej lekarza zapytaj. Ja tam widzę ze u mnie identycznie jak u adeliny

dziewczyny zbieramy się z moim M na spotkanie z naszą położną w szpitalu, ciekawość mnie zżera co mi powie itp.

Moniska o ten sex to najlepiej lekarza zapytaj. Ja tam widzę ze u mnie identycznie jak u adeliny
ta, tylko ja nie mam sie nawet kogo zapytac. lekarze w przychodni to tacy pomocni sa...
a nie wiem czy nawet do mojego gina uda mi sie dostac w czwartek bez zapisu. :eek:
dziekuje za linka.

no.. szafa ogarnieta. ide sie ogarnac i na miasto i do przychodni.;-)

reklama
MoniSkaBe-w prezerwatywie nic wam nie grozi.Pobuszuj póki możesz;-)
Muszę przyznać,że mam wytrzymały żołądek.Zjadłam łazanki,zapiłam 2szkl.mleka i doprawiłam pomarańczą...i nie mam rozstroju tylko małą zgagę:sorry:a myślałam,że może mnie przeczyści:-D
Na 17 znikamy na Szkołę Rodzenia,więc nie piszcie za wiele bo potem ciężko nadrobić;-)

Do góry