reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kochane a ja jak zwykle sprawdzam czy ktoras nie urodzila za szybko ;-) ide na wiesci z porodowki bo jeszcze nie zagladalam no i poczytac co u myszencji.. niech si emocno trzyma i pozdrowcie ja odemnie prosze
u nas na forum busza na ciazy po wiec sie chyba wynosze stamtad... wrocila slodziutka i burzy nasz porzadek ktory wiekszosci odpowiadal wiec czesc dziewczyn sie wyniosla... i ja chyba tez to zrobie... poszukam sobie innego gniazdka... ehhh a tak mi dobrze tam bylo ...
ide poczytac buziaki i wszystkich goraco pozdawiam :-)
u nas na forum busza na ciazy po wiec sie chyba wynosze stamtad... wrocila slodziutka i burzy nasz porzadek ktory wiekszosci odpowiadal wiec czesc dziewczyn sie wyniosla... i ja chyba tez to zrobie... poszukam sobie innego gniazdka... ehhh a tak mi dobrze tam bylo ...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
dzięki dziewczyny za oświecenie mojego rozumu ,
biedna myszencja , ale może coś się zmieni , trzeba mieć nadzieje
biedna myszencja , ale może coś się zmieni , trzeba mieć nadzieje
missiiss1301
myszencja trzymam mocno kciuki za was!!!!!
rybka i mloda mamusia nic tylko pogratulowac !!! trzymajcie sie i niech dzieci wam peknie rosna i niech wszystkie problemy sie zakoncza... rybcia oby dzidziusiowi sie szybko poleprzylo byscie mogli szybko wrocic do domku
marti8 kochana toie tez zycze duzo sily i wiary i jeszcze nie pora nunu trzymam za was mocno kciuki!!!1
rybka i mloda mamusia nic tylko pogratulowac !!! trzymajcie sie i niech dzieci wam peknie rosna i niech wszystkie problemy sie zakoncza... rybcia oby dzidziusiowi sie szybko poleprzylo byscie mogli szybko wrocic do domku
marti8 kochana toie tez zycze duzo sily i wiary i jeszcze nie pora nunu trzymam za was mocno kciuki!!!1
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Kochane wrocil meziunio z pracy...dostal 10 dni wolnego ) ale sie ciesze. Bede mogła leżeć w domku )
Missis - kochana zycze Ci szybko fasoleczki!!!
Missis - kochana zycze Ci szybko fasoleczki!!!
missiiss1301
czarnuszka dziekuje :-) jutro robie testa choc watpie ze cos pyknelo ale ostatnio zle sie czuje dla pewnosci zrobie ze nie ma i po okresie juz ostro sie bierzemy do roboty a kupilam sobie chiuhuahue czy jak to sie tam pisze masakra ale ta rasa sie nazywa sarenka moja kochana pomagami odgonoc nadmierne mysli :-) a u ciebie jak kochana ?? dobrze sie czujecie?? bo jedna akcje jak kiedys czytalam tez mialas na ip ...
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
hej kochane a ja jak zwykle sprawdzam czy ktoras nie urodzila za szybko ;-) ide na wiesci z porodowki bo jeszcze nie zagladalam no i poczytac co u myszencji.. niech si emocno trzyma i pozdrowcie ja odemnie prosze
Kochana, ale dlaczego Ty masz się wynieść? Forum jest miejscem dla wszystkich.. Nie możesz sie poddać, podkulić ogona i pozwolić komuś wygrać.. Będzie dobrze I Życzę oczywiście szybkiego zafasolkowania :*
Kochane, zgaga mnie cały czas pali.. Już mi nic nie pomaga.. Aani rennie, ani mleko.. Eh
W dodatku skurczybyki mam cały czas.. Ciągnie mnie blizna po operacji.. Boli jak fiks.. W dodatku siusiu mi sie ciężko robi.. Ja nie wiem, ale chyba się już rozsypuje ;/
Jejciu, biedna Myszencja.. Ja też bym była przerażona gdyby lekarze tak sobie mnie olali.. Oby było wszystko dobrze ;*
reklama
Moni27
Monika
Marti8 i Myszencja trzymam za was kciuki, kurcze coraz więcej z nas w szpitalu :-(
A ja zrobiłam ostre postanowienie że od jutra biore się za pranie ubraneczek a poniedzieli spakuje torbe, jeszcze tylko jutro z rana zalicze zakupy i dokupie brakujące rzeczy.
Zobaczymy co mi wyjdzie z tego postanowienia
A ja zrobiłam ostre postanowienie że od jutra biore się za pranie ubraneczek a poniedzieli spakuje torbe, jeszcze tylko jutro z rana zalicze zakupy i dokupie brakujące rzeczy.
Zobaczymy co mi wyjdzie z tego postanowienia