reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moja imienniczko co post to ty przed robotą i zmykasz:-D Podziwiam twój zapał.
Dziewczyny ja wciąż leżę i boję się wstać. Mogłabym jużurodzić ale :sorry::sorry::sorry:
Hm... Boję się... Więc poleguję. W środę wizyta zobaczymy co gin powie. Powiedziałam mojej dzidzi zeby przed marcem nie wychodziła:no: Alejak to powiedziała mi moja siostra co weszł wyjść musi:szok::szok::szok:

jestem,jestem tylko komp mi nawala i co jakis czas muszę wychodzc i logować sie od początku:wściekła/y::angry:

pazdziernik to i ja widzę...

reklama
to powiedzenie, że ciąża to taki wspaniały stan bla bla bla, musiał wymyslić jakiś facet :zawstydzona/y: :-p bo ogólnie, to i fajny, ale jakiż męczący!! kto nie przeżył- nie zrozumie ;-)
A ja sie zgadzam z tym stwierdzeniem :happy: Dla mnie to jest wspaniały stan i ciąża mogłaby trwac nawet 2 lata :-D

:-) jak dla mnie to 8 miesiecy wycietych z zyciorysu:-) juz chyba godziny zaczne liczyc do konca :-D tez ledwo chodze..a najgorsze sa noce i (rany..) przewrócenie sie z boku na bok:cool: nigdy więcej...na pewno:-p

Bo z tego co widziałam to Ty koza masz malutki brzuszek i ogólnie drobniutka jesteś to nie musisz się męczyć aż tak jak my przytyte o mase kg i wyposażone w wielkie odstajace brzucholce :-D:-D:-D

Zazdroszcze tym co tak dobrze ciąże przechodzą ;) Ale mimo to że mi jest ciężko, nie zamieniłabym tych chwil na nic innego, bo dla mnie wielką nagrodą po bólach itd jest kopniaczek malutkiej :) Nie umiem tego opisać, ale jest dla mnie cudem i całym światem :)

ja do 7-8 miesiąca moge się zgodzić że jest fajnie ale teraz to mam juz po kokardki...a najbardziej to sie doczekać małego nie mogę ( w gorącej wodzie kąpana) hehe:-D

A ja sie zgadzam z tym stwierdzeniem :happy: Dla mnie to jest wspaniały stan i ciąża mogłaby trwac nawet 2 lata :-D
Kochana gdyby u mnie ciąża przechodziła tak jak u Ciebie to też mogłaby trwać i trwać...a ja już mam serdecznie dość. Najcudowniejsze są ruchy Frania...a cała reszta...ahhh mam nadzieje że następna ciąża za pare lat bedzie przechodzić spokojniej. Mój lekarz nawet mowi już że ileż można??!!

A co do opieki w szpitalu, w którym jest Myszencja to niestety jeśli nie ma się tak swojego lekarza prowadzącego to jest ciężko. Dziwi mnie fakt że ona ma tam swojego i on nic nie robi. Mój zaczynał prace to od razu do mnie przychodził i pytał co i jak. I odrynator wszystko o mnie wiedzial. Szkoda mi jej bardzo...:-(

I ja równiez witam nową mamuśkę;-)

Dzisiaj sie źle czuje. Nigdzie nie wychodze a tak jakby przeziębienie miałoby mnie brać. Bola mnie biodra od leżenie i zgaga mnie męczy cały czas...
Jeszcze troszke musze wytrzymać...

czarnuszka wlasnie najsmieszniejsze jest to ze kazdy test owu wyszedl mi taki sam :eek: tempka sie nie zgadza ale co tam zrobie poludze sie choc pewni ebedzie jedna krecha ale po @ biore clexane i monitoringi wiec fulll staranka... jednak jeszcze clo nie bedzie choc szkoda bo gin sam si eprzekona ze owulki szybko nie bedzie no ale co ja go bede przekonywala :-( dziekuje za zyczonka na 2 kreski :) fajnie juz kurcze jeszcze 2 tygodnie bajka normalnie... szkoda ze ja juz nie mam tego za soba bo troszke mi zal nie powiem ... no ale widocnie tak musialo sie stac niestety...

izulka widzisz dziewczyy stare ktore byly tam pierwsze wchodza odskokiem do nas raz sa pozniej ich wogole nie ma i rzadza i zmieniaja juz sporo dziewuch sie wynioslo po wczorajszej burzy a jak im napisalam swoje zdanie to mnie zjechaly jak bura s**e ale w nosie ich mam ... wkurzaja mnie takie osoby ktore pierw pozwalaja na takie rozzwiniecie watku a pozniej si epojawiaja i nagle opieprz ze tak nie moze byc .... kosmos jakis... ja tylko czekam az ktorejs tej madrej sie noga powinie i zejdzie z tematu zobaczymy co wtedy powie.... nerwa mam jak nie wiem dlatego wole tam nie wchodzic... zycze szczesliwego rozwiazania wszystkim :-)

reklama
Witam nową mamusię:tak::tak::tak:
Oj, ja też już mam dość tej zgagi, bólów krzyża itd....a i tak przecież niektóre wymęczyły się jeszcze bardziej:-:)-:)-(...już czekam na termin:tak::tak::tak::tak:

Do góry