reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
czarnuszka dziekuje :-) jutro robie testa choc watpie ze cos pyknelo ale ostatnio zle sie czuje dla pewnosci zrobie ze nie ma i po okresie juz ostro sie bierzemy do roboty :) a kupilam sobie chiuhuahue czy jak to sie tam pisze :-D masakra ale ta rasa sie nazywa :-D sarenka moja kochana pomagami odgonoc nadmierne mysli :-) a u ciebie jak kochana ?? dobrze sie czujecie?? bo jedna akcje jak kiedys czytalam tez mialas na ip ...
Na Ip to prawie wylądowalam.. no i leze..biore tabletki i leze w lozku. Jeszcze 2 tygodnie :)) i potem juz moge rodzic krystianka. Lobuz z niego cos mu sie za bardzo spieszy. Kochana zycze Ci 2 kreseczek :) tylko nie za wczesnie na tescik?? niedawno mialas test na plodne? napewno sie wam uda :)

Cześć Dziewczynki !!!

Ja też zostane marcową mamą Kacperka (21 marzec) mogę dołączyć??
Widzę że pare się już rozpakowało:):-)

jasne. Witaj z Nami :))

Jeszcze się marzec nie zaczął a już kilka urodziło... Masakra... Ja to dopiero piorę ubranka... i tak dla spokoju spakowałam już torbę:)

Hejka Kochane.Nio ja już wszystko co miałam zrobić-zrobiłam:eek: i normalnie padam na twarz,od paru dni się mało udzielam,ale jakoś niemam na nic weny,jakiś kryzys mnie dopadł-dołek emocjonalny...tak mi jakoś smutno...ech jak bym chciała mieć już Kubka przy sobie,a nic się nie zapowiada że to w najbliższym czasie nastapi:confused2:

ja pierdziu... muszę sobie jakies buty przed porodem kupić:eek:
jak ubierałam sie dzis do sklepu to mało się nie popłakałam...nie mogłam buta na lewusa założyć...a mam takie wsuwane :no::no::no::no::no:
jakoś się udało ale czuję że muszę sobie jakieś adidasy sprawić bo jak zaczne rodzić to tych nie założe...:angry::angry::angry::angry:

Cześć Dziewczynki !!!

Ja też zostane marcową mamą Kacperka (21 marzec) mogę dołączyć??
Widzę że pare się już rozpakowało:):-)

również witam nową marcową mamusię :-D:-D:-D

Hejka Kochane.Nio ja już wszystko co miałam zrobić-zrobiłam:eek: i normalnie padam na twarz,od paru dni się mało udzielam,ale jakoś niemam na nic weny,jakiś kryzys mnie dopadł-dołek emocjonalny...tak mi jakoś smutno...ech jak bym chciała mieć już Kubka przy sobie,a nic się nie zapowiada że to w najbliższym czasie nastapi:confused2:

Moja imienniczko co post to ty przed robotą i zmykasz:-D Podziwiam twój zapał.
Dziewczyny ja wciąż leżę i boję się wstać. Mogłabym jużurodzić ale :sorry::sorry::sorry:
Hm... Boję się... Więc poleguję. W środę wizyta zobaczymy co gin powie. Powiedziałam mojej dzidzi zeby przed marcem nie wychodziła:no: Alejak to powiedziała mi moja siostra co weszł wyjść musi:szok::szok::szok:

reklama
Do góry