reklama
Y
yra245
Gość
Witamy cieplutko
Lekarz nic nie mówił na ten temat? Mi kazał jeść no-spe..
Kochane, mi robili ostatnio wymaz z pochwy, taki ogólny.. I wyniki wyszły dobre, pisało że bakterii nie ma i grzybów nie wychodowano i takie tam, więc powiedzcie mi czy wykazałoby tego paciorkowca, czy to jest jakieś osobne badanie?
mówił mówił no-spa, potem scopolan, itp. no i biorę systematycznie magnez.
Z tego, co wiem, to badanie na paciorkowca robi się 34-35 tc, żeby ewentualne zarażenie wyleczyć antybiotykiem przed porodem.
Położna nam mówiła, że jak któraś do porodu nie przyniesie wyników badań, to nie ważne czy ma, czy nie i tak podadzą jej na wszelki wypadek antybiotyk, żeby nie zarazić dziecka.
Położna nam mówiła, że jak któraś do porodu nie przyniesie wyników badań, to nie ważne czy ma, czy nie i tak podadzą jej na wszelki wypadek antybiotyk, żeby nie zarazić dziecka.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Teraz czytałam na karcie ciąży, że miałam robiony HBS 10.08. jak byłam w szpitalu. I był ujemny. I to też był wtedy taki ogólny wymaz.. Ale z odbytu mi nic nie brali hehe ;D
K
króliczątko
Gość
Taki posiwe powienien pokazać paciorkowca. Wiecie że większość z nas go ma?? Tylko nie zawsze on się uaktywnia. U mojej teściowe która ma problemy z chłonką w nodze uaktywnia się w stanie ogólnego przemęczenie i wyczerpania osłabienia i atakuje jej słaby punkt czyli właśnie chłonkę w nodze.
xXxIzuLQaxXx
mówił mówił no-spa, potem scopolan, itp. no i biorę systematycznie magnez.
No to ja też magnez biorę systematycznie. I szczerze mówiąc nic to nie daje za bardzo..
K
króliczątko
Gość
No to ja też magnez biorę systematycznie. I szczerze mówiąc nic to nie daje za bardzo..
Więc spróbuj dołączyć dotego magnezu 3x1 Aspargin bo może też potasu ci brakuje mo pomogło. Tylko ja nie bioręjuż magnezu tylko Aspargin 3x2.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
cześć dziewczyny:-) też jestem mamą marcową 2010 i chętnie do Was dołączę jeśli można:-)
dzwonilam do mojego szpitala i tam u nich najtaniej
HBS 15 zł
HCV 35 zł
Streptococus 21zł
Płytki 6 zł
i Hiv za darmoszke robią no i zrobie sobie dodatkowo mocz i za wszystko 82 zł wyjdzie
więc nie tak koszmarnie
jeszcze mi kazala kupić wymazówke na posiew z pochwy i sama mi pobierze i bede musiała gdzies to zawieść
xXxIzuLQaxXx
Więc spróbuj dołączyć dotego magnezu 3x1 Aspargin bo może też potasu ci brakuje mo pomogło. Tylko ja nie bioręjuż magnezu tylko Aspargin 3x2.
Jadłam kalipoz. Bo miałam niski potas. Ale się unormował. A nawet jak jadłam ten potas to i tak nic nie dawało. Lekarz powiedział żebym już odstawiła.
reklama
K
króliczątko
Gość
dzwonilam do mojego szpitala i tam u nich najtaniej
HBS 15 zł
HCV 35 zł
Streptococus 21zł
Płytki 6 zł
i Hiv za darmoszke robią no i zrobie sobie dodatkowo mocz i za wszystko 82 zł wyjdzie
więc nie tak koszmarnie
jeszcze mi kazala kupić wymazówke na posiew z pochwy i sama mi pobierze i bede musiała gdzies to zawieść
Co za zdzierstwo w tym moim mieście
A propo zdzierania. Mam zalecenie (ustne do badania KTG) Nie mam skierowania i kazali mipłacić nawet w poradniach NFZ 30-40 zł. Boniby skierowanie potrzebne. W jednym miejscu tynlko na NFZ się pani zadeklarowała mi zrobić. Prowadzę ciążę prywatnie i już mam dość tych wydatków