reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam się :-)

w nocy jak zwykle z 2 godzinki spałam i więcej nie dam rady:baffled: ,wstawałam z 6 razy...

Czarnuszka jaką długość miała twoja szyjka???

witam się :-)

w nocy jak zwykle z 2 godzinki spałam i więcej nie dam rady:baffled: ,wstawałam z 6 razy...

Czarnuszka jaką długość miała twoja szyjka???

MOja szyjka miała ostatnio 23 mm no ale to bylo miesiac temu i małam leżec plackiem a nie leże nawet godziny dziennie. Dlatego ide w czwartek zerknac co i jak

MOja szyjka miała ostatnio 23 mm no ale to bylo miesiac temu i małam leżec plackiem a nie leże nawet godziny dziennie. Dlatego ide w czwartek zerknac co i jak

pytam bo wczoraj właśnie byłam na tym badaniu fotelowym i powiedziała że moja ma 1,5 cm i mam sie oszczędzać hmmm tzn. że chyba nie muszę leżeć:eek::confused:

trochę dziwne z ta szyjka bo ja się nawet dobrze czuje...

Witajcie!
Nocka straszna... znaczy po 23:00 miałam takie straszne bóle brzucha.. nie wiem czy to skurcze.. ale rozwolnienie tez miałam, sama woda praktycznie, brzuszek twardy. Od razu nospę zjadłam;) I jakoś przeszło. Ale już drugi raz tak miałam w ciągu 3 dni:szok: No i krzyz bolał tez.. masakra jakaś. Jakby nospa nie pomogła to na IP byśmy jechali..a tego nie chcę bo pewnie by mnie zostawili na oddziale, podłączyli cosik i zostawili do rana:confused2: i potem wypis albo tydzien bym lezała jak leżec to w domu moge:confused2:
mam pytanie czy macie takie jakby bolące ciągnięcie czasami w pachwinach a konkretnie tam :)

takie przeszywające ciągnięcie ? dziś rano mi się tak zdarzyło i nie mam pojęcia co to znaczy.
ja już tak mam ze dwa-trzy tygodnie. Makabra.. nogą ruszyc nie mogę nocą. A najgorzej wlasnie w nocy i rano..

cześć dziewczyny:-) też jestem mamą marcową 2010 i chętnie do Was dołączę jeśli można:-)
Witamy:) A na którego masz termin porodu?:) Wstaw sobie suwaczek:-)

:szok: Prowadzę ciążę prywatnie i już mam dość tych wydatków:crazy:
Dlatego ja chodzę na NFZ;-):-)

Ja za wizyte płace 90 zł, w czym zawsze mam ważenie, mierzenie ciśnienia, badanie, usg, usg nerek i słuchanie tętna dzidzi.
Ja za wizytę nie płacę a mam to samo:-)

reklama
pytam bo wczoraj właśnie byłam na tym badaniu fotelowym i powiedziała że moja ma 1,5 cm i mam sie oszczędzać hmmm tzn. że chyba nie muszę leżeć:eek::confused:

trochę dziwne z ta szyjka bo ja się nawet dobrze czuje...

Mi sie wydaje ze to samoczynnie im blizej porodu tym sie skraca tylko ze niektorym poczniej a niektorym za wczesnie. Mi w 29 sie skracala wiec troche za wczesnie...No zobacze teraz ile ma. Moja mogłaby juz sie skrocić:happy:

Do góry