xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja za wizyte płace 90 zł, w czym zawsze mam ważenie, mierzenie ciśnienia, badanie, usg, usg nerek i słuchanie tętna dzidzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja pisałam o płatnym KTG. Standard w Poznaniu nawet w szpitalu pobierają kasę
Wlasnie dostalam maila z nr przesylki, dzisiaj ma dojsc. Czekam...
witam się :-)
w nocy jak zwykle z 2 godzinki spałam i więcej nie dam rady ,wstawałam z 6 razy...
Czarnuszka jaką długość miała twoja szyjka???
MOja szyjka miała ostatnio 23 mm no ale to bylo miesiac temu i małam leżec plackiem a nie leże nawet godziny dziennie. Dlatego ide w czwartek zerknac co i jak
ja już tak mam ze dwa-trzy tygodnie. Makabra.. nogą ruszyc nie mogę nocą. A najgorzej wlasnie w nocy i rano..mam pytanie czy macie takie jakby bolące ciągnięcie czasami w pachwinach a konkretnie tam
takie przeszywające ciągnięcie ? dziś rano mi się tak zdarzyło i nie mam pojęcia co to znaczy.
Witamy A na którego masz termin porodu? Wstaw sobie suwaczek:-)cześć dziewczyny:-) też jestem mamą marcową 2010 i chętnie do Was dołączę jeśli można:-)
Dlatego ja chodzę na NFZ;-):-)Prowadzę ciążę prywatnie i już mam dość tych wydatków
Ja za wizytę nie płacę a mam to samo:-)Ja za wizyte płace 90 zł, w czym zawsze mam ważenie, mierzenie ciśnienia, badanie, usg, usg nerek i słuchanie tętna dzidzi.
pytam bo wczoraj właśnie byłam na tym badaniu fotelowym i powiedziała że moja ma 1,5 cm i mam sie oszczędzać hmmm tzn. że chyba nie muszę leżeć
trochę dziwne z ta szyjka bo ja się nawet dobrze czuje...