reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no ja też ryja tylko do telefonu otwieram. Mama i teściowa mają mnie już dość:-D Z siorąteż ostatnio pogaduję aletylko przez tel. Mąż z pracy jak wraca to majeszcze mnóstwo roboty przy kompie:nerd: Chociaż stara siejak może. Od czwartku zaczynam pić naparz liści malin i łykać wiesiołka. Moja szyjka ma 4 cm. i położna dziśpowiedziała, ze rany mogę urodzić dopiero w 42 t.c. No ale mam wskazanie do ZZO od kardiologa więc mniej się martwię:sorry2:

Sms od Ionki na odpowiednim watku. Sorry, ze tak pozno, ale mialam dzis szalony dzien, a teraz musze sie polozyc, bo mam chyba skurcze :szok::szok::szok: Strasznie mnie brzuch boli, napisze pozniej co i jak ze mna... Sorki, ale nie wiem co mi sie dzieje :baffled::baffled::baffled:

no ja też ryja tylko do telefonu otwieram. Mama i teściowa mają mnie już dość:-D Z siorąteż ostatnio pogaduję aletylko przez tel. Mąż z pracy jak wraca to majeszcze mnóstwo roboty przy kompie:nerd: Chociaż stara siejak może. Od czwartku zaczynam pić naparz liści malin i łykać wiesiołka. Moja szyjka ma 4 cm. i położna dziśpowiedziała, ze rany mogę urodzić dopiero w 42 t.c. No ale mam wskazanie do ZZO od kardiologa więc mniej się martwię:sorry2:
jak to wskazanie do ZZO?
tłusty czwartek....pączusie...mniam,mniam:-D:-D:-D

kładę się do wyra, bo mały daje czadu:sorry2:
Mag i co, sprzedawca odpisal?

Po obiedzie mielismy isc do szpitala ale chcielismy tak na chwilke uciac sobie drzemke :) wszyscy ja brzuszek i M i zaspalismy bo wstalismy o 19 :/ i juz ciemno i chyba za pozno zeby im tam dupe truc :/ pojdziemy jutro .Laski caly dzien mam te sciski tak co godzine nieraz co 30 min teraz mnie nawala jakby jajnik z lewej :/ brzuch twardy jak skala :/ az mnie tutaj wszystko pod piersiami boli:/Co to moze byc maktoras takie cos ?Sikam jak nawiedzona a mala mi tam nisko tak sie wierci ze wchodzac po schodach mam uczucie ze ja zgubie :/

ja bym pojechała na IP, dla świętego spokoju, bo to tak porodowo zaczyna wyglądac, albo do tej swojej gin zadzwoń, jak możesz:tak:

boże dziewczyny ja już dziś nie daje rady. synus taki ruchliwy.... brzuch mi sie kiwa na boki ze ho ho. ma siłe mały. po tatusiu chyba ;) i jeszcze do tego jak siedze to tak jakby w tyłku mnie co chwilę ból łapał. aż oddech wstrzymuje. masakra.
a jak sobie pomysle ze niedługo noc to już w ogole załamka.... spać nie mogę. Całe nogi mnie bolą w nocy.... :(

ZZO generalnie żeby zmiejszyć wysiłek podczas porodu i odciążyć organizm. A tak wogólet o moje zabezpieczenie bo po pierwszym porodzie nie pisze się na naturę:no: i dolargan.

A ja dzis sie tyle nasprzatalam ze szok, i nic , zero skurczy, ja juz celowo sie biore za takie wieksze prace bo inaczej naprawde do kwietnia nie urodze:sorry2:

chyba sie zbytnio nie rozpisze bo glowa mnie rozbolala na maksa, mam wrazenie jakby mi krew z nosa miala poleciec az... ide spac

reklama
ja to samo....:baffled:
nnie dosc ze caly dzien sama ani ryja do nikgo otworzyc nie ma to ten jak przylkezie to łazi po kumplach:nerd:

ooooo Tłusty czwartek....:shocked2: ale sie najem pączkow :))

mój tak samo...a jeśli nie wychodzi to siedzi w drugim pokoju przy kompie i czasem cos mi na komunikatorze napisze :dry:

a dokładnie kiedy jest tłusty czwartek? w ten czy w następny?:sorry2:
nigdy nie obchodzę bo nie lubię pączków :-D:-D:-D ale mojemu J kupię kilka :-D

Do góry