AniaSkrzat1
Fanka BB :)
ja to samo....![]()
nnie dosc ze caly dzien sama ani ryja do nikgo otworzyc nie ma to ten jak przylkezie to łazi po kumplach
ooooo Tłusty czwartek....ale sie najem pączkow
)
No mój na szczęście nie łazi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to samo....![]()
nnie dosc ze caly dzien sama ani ryja do nikgo otworzyc nie ma to ten jak przylkezie to łazi po kumplach
)
jak to wskazanie do ZZO?no ja też ryja tylko do telefonu otwieram. Mama i teściowa mają mnie już dośćZ siorąteż ostatnio pogaduję aletylko przez tel. Mąż z pracy jak wraca to majeszcze mnóstwo roboty przy kompie
Chociaż stara siejak może. Od czwartku zaczynam pić naparz liści malin i łykać wiesiołka. Moja szyjka ma 4 cm. i położna dziśpowiedziała, ze rany mogę urodzić dopiero w 42 t.c. No ale mam wskazanie do ZZO od kardiologa więc mniej się martwię
![]()
Mag i co, sprzedawca odpisal?tłusty czwartek....pączusie...mniam,mniam
kładę się do wyra, bo mały daje czadu![]()
Po obiedzie mielismy isc do szpitala ale chcielismy tak na chwilke uciac sobie drzemkewszyscy ja brzuszek i M i zaspalismy bo wstalismy o 19 :/ i juz ciemno i chyba za pozno zeby im tam dupe truc :/ pojdziemy jutro .Laski caly dzien mam te sciski tak co godzine nieraz co 30 min teraz mnie nawala jakby jajnik z lewej :/ brzuch twardy jak skala :/ az mnie tutaj wszystko pod piersiami boli:/Co to moze byc maktoras takie cos ?Sikam jak nawiedzona a mala mi tam nisko tak sie wierci ze wchodzac po schodach mam uczucie ze ja zgubie :/
ja to samo....![]()
)