reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
fajnie nawet nie wiedziałam że tłusty czwartek teraz :-D:-D

AniaSkrzat pokazy jako dziewczyny przebrane za policjantki , pielęgniarki w takiem sensie , tak właśnie pracowałam:sorry2:

nie wiem czemu ale zdawało mi sie że zawsze w ostatni czwartek lutego :-D:-D:-D

Wiecie...od rana mnie prawy sutek rwie...jakby mi tam igłe wsadzano :baffled:
w dodatku mam jakieś mdłości i chyba zjem sobie grejpfruta przed snem...:-)
tak więc będę się powoli żegnać ;-)

Dobranoc :-D

Witajcie wieczorkiem!!!
Już po szkole rodzenia - wycieczka super:tak::tak::tak::tak:od razu się inaczej nastawia człowiek jak widzi jak to wygląda....zwłaszcza, że nastawiał się na łóżka dla rodzących jak z lat 50-tych (co to z filmów się pamięta)....a tu miła niespodzianka:tak::tak: pokój odwiedzin może nieco mały, no ale przecież to szpital a nie hotel 5 gwiazdkowy;-)....mamusie na oddziałach (no może poza tymi co bezpośrednio przed porodem - ale nie ma co się dziwić - też pewnie będę przerażona) wyglądały raczej na zadowolone .... a mamusia co jeszcze była na trakcie, ale już po porodzie z uśmiechem karmiła maleństwo:tak::tak::tak:....a dzieciaczki śliczne:biggrin2::biggrin2::biggrin2: i pomimo, że się spodziewaliśmy wielkiego płaczu na oddziale noworodkowym to zaskoczyła nas cisza...jedno może dwa cichutko płakały....krzywda dzieciom więc też się nie dzieje..... zakaz odwiedzin nadal jest....ale jakoś ludzie sobie z tym radzą;-);-);-) a jutro wizyta u gina....zobaczymy co się tam dzieje w środku:-D:-D:-D

Kurcze dziewczynki właśnie uświadomiłam sobie że w tłusty czwartek ide do gina i to na 17 więc pączuszków przynajmniej do tej godziny nie zjem :dry: bo waga mogłaby tego nie wytrzymać :tak: za to po wizycie wszystko nadrobie a co tam na noc, zgaga mnie znów będzie paliła :-D

No starczy na dzis tego neta ;-) miłej nocki Wam życze.

Cześć marcóweczki!
Widzę, że prawie każdej już coś dolega i przeszkadza, ale to chyba już przy tej końcówce tak jest. Mi od kilku dni puchną kostki i rwą łydki. Te łydki to mnie często bolały na zmianę pogody, to może i teraz tak jest, bo taka pogoda beznadziejna. I już też narzekam, męczę się szybko i nie mam na nic chęci, może minie w najbliższych dniach. Jeszcze mąż rano wyjeżdża na 2 dni, zostaje sama z dużym psem, a coraz gorzej mi na spacer wychodzić z nim, a jeszcze ten cholerny śnieg zalega. Mama wyjechał, to też nie przyjdzie psa wyprowadzić. No nic , dam radę. W końcu nie mam wcale tak najgorzej patrząc na takie bidulki jak np Rybka. Dobra trochę sobie ponarzekałam.
Zjadłam właśnie pół awokado,pomidora i bułkę, a teraz piję kakao. Nie ukrywam, że zjadłabym jeszcze raz to samo, ale się powstrzymuję, bo waga w ostatnich dniach chyba się popsuła! :baffled:
Młoda mamusia 1 trzymam kciukasy w czwartek i czekamy na wieści.
Niestety nie pamiętam co chciałam jeszcze napisać. Jeszcze chwilę posiedzę i może spróbuję usnąć, chociaż o tej porze to u mnie chyba niemożliwe.
Dobrej nocki życzę!

Witam was dziewczyny:)
Ja dzis wyszłam ze szpitala:) Jeszcze przez 2 tygodnie mam brać fenetrol i isotopin, a koszmarnie się po nich czuje. Jestem wykończona po tym szpitslu i nie moge się doczekać marca

o witaj kochana:-D ! jak super że nareszcie w domku, teraz odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj... pamietaj do marca musisz pozostać w dwupaku :tak:

dobra uciekam , Dobranoc ...

reklama
Do góry