reklama
MYSZENCJA wzielam kapiel i ustalo ale jak cos bedzie w nocy to jedziemy do szpitala .Nie bylo kisielu ale byl budyn i pojadlam budyniu i bylo tak milo a teraz zaczyna znowu zgaga palic ://////////nienawidze tej zgagi .brzuszek dalej twardnieje ale nic nie boli tylko myszka szaleje i brzuch faluje )teraz ogladamy tv bo sie wyspalismy w dzien i pewnie zas o 2-3 pojdziemy lulu a ja czuje ze mi burczec zaczyna w brzuchu i co mam zjesc o tej godzine ???Moze jakas kromeczke i sa sledziki w smietanie z ogorkiem .Ale bede sie opychac paczkami
Siemka
chyba się nie wyspałam, ale to nic...zaraz pewnie znowu kimnę - tylko pierwej coś zjem bo mnie ssie :-)
widzę że tylko ja nie lubię pączków ...i czekolady tez nie lubię
a śledzia to bym zjadła...dobre pomysły masz kamikaa
chyba się nie wyspałam, ale to nic...zaraz pewnie znowu kimnę - tylko pierwej coś zjem bo mnie ssie :-)
widzę że tylko ja nie lubię pączków ...i czekolady tez nie lubię
a śledzia to bym zjadła...dobre pomysły masz kamikaa
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Hej Brzuszki :-) melduje się porannie,mąz poszedł do sklepu po picie rzebym pózniej nie musiała dzwigać i zaraz leci do pracy niestety a ja już spać nie mogędzisiaj się zapowiada pracowity dzień...juz zaczełam odmrazać lodówkę,pózniej muszę jechać do banku,iśc do sklepu,obiecałam sobie że zrobię gruntowne porządki,posprzątam i pomyje szafki w kuchni itd ( zobaczymy co z tego wyjdzie)zapał to ja mam ale w praktyce to róznie bywa...może od tej roboty cuś się ruszy z moją szyjką bo już chce urodzić
Dziendoberek!
Nocka minela spoko, niestety moj biedny M sie rozchorowal na całego, wiec w nocy kichał, smarkał, kaszlał....biedactwo...
A ja wczoraj cale popoludnie w łozku przeleżalam, taka słabiutka jestem ostatnio, ze reki podniesc mi sie nie chce..tez tak macie ?
Musze poszukac jakiegos pomhyslu na obiad, kompletnie nie mam weny do obiadów ostatnio
miłego dzionka dziewczynki :*
Nocka minela spoko, niestety moj biedny M sie rozchorowal na całego, wiec w nocy kichał, smarkał, kaszlał....biedactwo...
A ja wczoraj cale popoludnie w łozku przeleżalam, taka słabiutka jestem ostatnio, ze reki podniesc mi sie nie chce..tez tak macie ?
Musze poszukac jakiegos pomhyslu na obiad, kompletnie nie mam weny do obiadów ostatnio
miłego dzionka dziewczynki :*
AniaSkrzat1
ooooo ja myślałam że pierwsza będe a tu Gosiaczek mnie wyprzedził i już z rana o jedzeniu......ja uwielbiam pączki i czekolade mniaaaaaaam
AniaSkrzat1
No własnie ja też bym bardzo nie chciała przenosić już wolę zaraz urodzićkurcze zjadłam już 5 kanapek a teraz wcinam 2, 7daysa z czekoladą,normalnie żołądek to mam bez dna
reklama