reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Kochane ja uciekam. Coś mnie chyba bieze jakies przeziębienie czy cóś... Wyłaczam kompa i na tv popatrze. Spokojnej nocy. Buziaki!
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Candy prywatne pokazy???? czyli co ???
A ja siedzę i czekam na Męża...dzień jak co dzień
K
króliczątko
Gość
Ja jeszcze poczytam Was. Ostatnio teżsię trochę udzielam, bo stwierdzam ze tu miło jest
uuuu kochankowe tematy... niewyobrażam sobie bzykanka na przymus w 9 miesiącu ciąży... hehe jeszcze z jakimś takim starym, brzydkim i niezadbanym zgredem..... fujj
dziś odebrałam wyniki.... są super, wsio w normie. Ale dalej mnie tak dziwnie boli brzusio. Nie jakoś strasznie ale dziwne mam przeczucie.... jeszcze dziś jak sikałam to mi jakoś te siki tak same poleciały... ale tylko troszkę. I nie wiem czy to główka tak mnie uciska czy się coś sączy...
a mogą się sączyć wody z Panem Cz. na swoim miejscu?
ehh nie mogę się doczekać tłustego czwartku!!!!!!!!!!
dziś odebrałam wyniki.... są super, wsio w normie. Ale dalej mnie tak dziwnie boli brzusio. Nie jakoś strasznie ale dziwne mam przeczucie.... jeszcze dziś jak sikałam to mi jakoś te siki tak same poleciały... ale tylko troszkę. I nie wiem czy to główka tak mnie uciska czy się coś sączy...
a mogą się sączyć wody z Panem Cz. na swoim miejscu?
ehh nie mogę się doczekać tłustego czwartku!!!!!!!!!!
mag349
Fanka BB :)
Ja jeszcze poczytam Was. Ostatnio teżsię trochę udzielam, bo stwierdzam ze tu miło jest
Miło, miło
A do tego ruch jak w Rzymie
K
króliczątko
Gość
Łooooooo już tłusty czwartek?? Ja od czwartku mogę wstać to napewno pierwszamojawyprawa tobędzie po pączki.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ja to samo....Candy prywatne pokazy???? czyli co ???
nnie dosc ze caly dzien sama ani ryja do nikgo otworzyc nie ma to ten jak przylkezie to łazi po kumplach
ooooo Tłusty czwartek.... ale sie najem pączkow )