reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też tak do męża żartowałamże sąsiad do mnie przychodzi zaraz jak on tylko drzwi zamknie i odjedzie. Mam dwóch sąsiadów ok 30-tki wolnych. No ale nie za bardzo mu sie to podobało;-) A propo to moja jedna znajoma będąc w ciąży miała kochanka i bzykała się z nim jeszcze w 7 miesiącu ciąży. No a w ciąży była z mężem który właśnie w pracy siedział:baffled:

hardkorowo:shocked2:

reklama
ojejjjj coś ty!!!!!!!!!!! ale super. Gratki dla siostry!! ja tez chcialam blizniaki no ale u nas w rodzinach nie ma wiec s ejedno po drugim walnelismy hehe....

no poplakala sie na tym USG :-)
a u nas w rodzinie wlasnie byly blizniaki jakos od dziadka bracia bodajze...
ale mojemu to nawet o tym nie mowilam , on wystarczajaco przerazony byl tym jednym ktore mamy miec...
noo, teraz juz sie troszke oswoil;-)

Mój Tatko mi skądś niedawno artykuł czytał, o prostytutce, która pracowała będac jeszcze w 9 miesiącu!

A propo to moja jedna znajoma będąc w ciąży miała kochanka i bzykała się z nim jeszcze w 7 miesiącu ciąży. No a w ciąży była z mężem który właśnie w pracy siedział:baffled:
niezła agentka:szok: a może to dziecko to też było sąsiada:-p:-D Bo jak się z nim wczesniej też bzykała to może nie wiedziec który jest ojcem, haha:-D

To kurcze trochę czasu minęło. Na pieniążki może być za wcześnie, ale zwolnienie powinno dojśc. To poczta wysyłają? Faktycznie masz przeboje ciągle jakieś!
tak poczta. Nie no, na wyplaty nie mam co narzekac, bo raczej nie czekam dluzej niz 3 tygodnie od wystawienia zwolnienia, takze nie jest zle. O ile dojdzie w miare szybko.
Dobrze, ze jeszcze tylko dwa zwolnienia, bo kurde zastrzelic sie mozna.
Ta, ksiegowa poczta wysyla :dry:
He he aż się zaśmiałam :) no fakt, dziwne ma myślenie.. Ale cóż, przeprosił już. I ma szczęście.
ma szczescie :-D

xXxIzuLQaxXx, mnie się wydaje, że on żartował z tym kolegą. Mój M i ja często sobie żartujemy, że jak on tylko wychodzi do pracy, to do mnie kochanek przychodzi itp;-)
ale Iza napisala, ze wczesniej rzucil sluchawka. no to ja nie wiem czy to zart byl. W kazdym badz razie malo smieszny.

Ja też tak do męża żartowałamże sąsiad do mnie przychodzi zaraz jak on tylko drzwi zamknie i odjedzie. Mam dwóch sąsiadów ok 30-tki wolnych. No ale nie za bardzo mu sie to podobało;-) A propo to moja jedna znajoma będąc w ciąży miała kochanka i bzykała się z nim jeszcze w 7 miesiącu ciąży. No a w ciąży była z mężem który właśnie w pracy siedział:baffled:
dobra agentka :-D

Mój Tatko mi skądś niedawno artykuł czytał, o prostytutce, która pracowała będac jeszcze w 9 miesiącu!
:szok:

A my chuchamy na siebie i dmuchamy, żeby zdrowe dzieci urodzić i martwimy się bólami itp, a taka pi*** sobie nic z tego nie robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do bliźniaków, to ja jakoś bym nie chciała. Podwójny stres;-) W mojej rodzinie jest tylko 1 para. Siostra mojego Taty urodziła, bo po pierwszym dziecku stwierdzili z mężem, że chcą jeszcze jedno, a tu niespodzianka:-D Ale to chyba "wina" tego, że ona już koło 40 była (albo po) jak rodziła te dzieci.

ale Iza napisala, ze wczesniej rzucil sluchawka. no to ja nie wiem czy to zart byl. W kazdym badz razie malo smieszny.
Oj, nie doczytałam tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
No dzięki! ja ledwo co mężusiowi dogadzałama co dopiero jakbym musiała jeszcze kochanka obrobić:baffled::baffled::baffled::szok: A koleś nieźle też ppowalony z kobitką ciężarną która nie jest z nim w ciąży. Jak to mój mąż powiedził FUJ!!!!

Do góry