hello,
wskakuję tu oczywiście na szybciora, bo zaraz zbieram się do spania. Ostatnio ledwo się położę to zasypiam w sekundę taka jestem padnięta.
Jestem w stanie zerknąć zaledwie na dwie strony wstecz i tyle ode mnie:
iza na popękane kącikach ust najlepsza jest rozgnieciona tabletka witaminy B lekko wymieszana z wodą; taką papkę położyć sobie w kącikach ust najlepiej na noc. Powinno się szybko polepszyć. Mnie w każdym razie pomagało.
oleniolek opryszczka, co za dziadostwo! Oj, są u mnie też takie momenty w życiu, że ten dziad potrafi mnie dopadać równo co miesiąc... :/ Współczuję i niech się szybko goi. Machnij no plasterek na tego dziada i niech spada!
A blog, powiem ci że zdolniacha z Ciebie. Jak ja bym chciała tak ciekawie opisywać swoje życie...
pinka weź nie jeździj samochodem z wystawioną szyją przez boczną szybę
Nawet nie wiem co może pomóc na taki ból po przewianiu... Ale niech ci ulży przez noc
marlena ja pamiętam
Zdrówka dla Alana!
U nas życie się toczy lekko zmienionym torem, a mianowicie żar uczuć gdzieś wygasł po drodze i ciężko nam go rozpalić na nowo powiem szczerze. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale młoda rośnie jak na drożdżach i to mnie pociesza. Jest cały czas zdrowa, uśmiechnięta i dzięki temu chce mi się co dzień wstawać. Was męczą opryszczki a mnie od miesiąca infekcja wiadomo gdzie. Od miesiąca 'dzięki' tragicznej gince, której nikomu absolutnie nie polecam (dr od siedmiu boleści Zarudzka - LIM / LUXMED). Eh, na jutro wcisnęłam się na wizytę u kolegi mojego gina, może mi wreszcie przepisze coś co mi zlikwiduje to dziadostwo, bo ileż można. Jak nie zerowe libido to znów infekcja, ło matko!
Zbieram się a Wam życzę spokojnych, przespanych nocy i żebyście nie wpadły w mega zaspę rano