Witam! Po południowo mamusie
Wczoraj byliśmy u Pani Doktor z wynikami , posiew moczu ujemny mały jest zdrowy i Pani Doktor że taka jego uroda że długi i szczupły
. Był też warzony i mierzony , tak mi się dziecko rozszalało z wagą, że aż 60 gramów przez dwa tygodnie przybrał , waży 6410 a mierzy 72 cm i klata mu urosła o 1 cm też więc rośnie ładnie
. Za dwa tygodnie musimy , pójść do ważenia :/.
Ostatnio mi się budzi 4-5 razy w nocy nie wiem o co chodzi z tego raz je mleko a przy pozostałych po prostu się budzi ale nie chce ani pić ani jeść , jakiś skok rozwojowy czy coś?!.
Pogoda psia , szaro , buro , mokro i zimno a my musimy iść do sklepu po zakupy bo już nic nie mamy do jedzenia :/ nic ubieram się ciepło , folia na wózek i lecimy
.
A mój mały ani nie pełza ,ani nie raczkuje , z pleców na brzuch też się jeszcze nie przewraca :/. Za to z brzucha na plecy i na boki tak
. Jak leży na brzuchu i próbuje coś dosięgnąć to najpierw jedną rączkę odrywa i się giba potem drugą i giba się w druga stronę aż w końcu ląduje na plecach.Nie wiem czy On w ogóle będzie pełzał i raczkował bo ja nie pełzałam i nie raczkowałam tylko od razu zaczęłam chodzić
No nic zobaczymy jak będzie ma jeszcze czas
.
Pabella Ja też mam 74/80 i też ma ABS na łydkach za miast na kolanach :/. Głosik oddany
Magula mój pediatra od początku obserwuje małego , kładzie na brzuszku i patrzy jak się zachowuje i twierdzi że mały się pięknie rozwija
a też jeszcze nie raczkuje
. Tak Magula tak bywa że dziecko nie raczkuje tylko od razu chodzi ja jestem tego przykładem
Wierka to tak jak mój M też z każdą krosteczką u małego każe mi lecieć do lekarza , ale ja go hamuje trochę
, bo inaczej bym chyba musiała zamieszkać w gabinecie lekarskim
.Muszę tej plasteliny spróbować
Cesis,Magdzior wszystkiego najlepszego dla maluszków z okazji 8 miesiąca
Barbara Ty to biedna jesteś jak nie urok to przemarsz wojsk
, oby się nie rozwineło choróbsko
To się obłowiłaś
Spring piękny medal
Katjusza zdrowia dla Natki , bidulka mała
Apistella gratuluje ząbka i raczkowania
Darrem książkę już mam i obowiązkowo przeczytam chociaż mój mały słabo przybiera i pediatra powiedziała że na razie ma jeść w nocy :/