reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry
dla mnie podwójnie dobry,bo zapowiada się ciepły dzień a po drugie wczoraj odebraliśmy auto od mechanika po przeglądzie i mam czym śmigać:happy2: Myślałam ze będzie dużo naprawy i ze je dorżnęłam moja jazda a tu się okazało ze auto jeździ jak brzytwa,normalnie uwierzyłam w siebie i w to co Sammy mówi ze jem dużo warzyw dlatego jestem najlepszym kierowca:-D
malina jak tam twoje śmigło?:-)
pabella gratulacje dla 6cio miesięcznej Gabi.Ciesze się ze jej się w żłobku spodobało a wy z m jesteście pozytywnie do sprawy nastawieni
ola łaaaaaa dobrze ze mi przypomniałaś ze juz przeciez wrzesien i seriale wracają;-)
apistella gratki za tego pierwszego ząbka
spring oby zdjęcie szwów było bezbolesne&&&&
pinka mocy przybywaj:-D nie byłam go w końcu zważyć,bo jak sprawdziłam w książeczce to tam jest do 11.20 klinika otwarta a nie do 12.00 i się nie wyrobiłam:-)
patris wow jakie umiejętności,teraz pora na ''mama'':tak:Mój narazie umie tylko pluć i naśladować auta ''brum brum'';-)
dove wszystkiego naj dla 6cio miesięcznego solenizanta:-)
julia jak tam samopoczucie?

reklama
lokata no u nas jedna taka noc była, że się budziła prawie co chwilę ale teraz zwaliłam to na ten ząbek, ale ogólnie to ma jakiś słabszy sen od jakiegoś czasu, bo kiedyś obcinałam jej pazurki jak spała i nic, a teraz od razu zabiera rączkę (przez sen) a jak nie odpuszczam to się w końcu wybudza :/

magdzikm - gratulacje! wiem jak to jest jak wszystkie dziewczyny wymieniają się doświadczeniami na temat obiadków a samemu się ciągle cyca i czeka na ten moment ;-) my też pałaszujemy naszą pierwszą marchewkę od dwóch dni ze smakiem, już nawet z ziemniaczkiem :-p

Apistella gratuluję ząbka!!
Madzik gratulacje! Pierwsza marchwka ważna sprawa :)

U nas noc tragiczna, moje śmigło obudziło się jeszcze przed 23, potem o 1 i postanowił nie spać i stękać do 3ej, potem 6 i 7, zdycham :/
Jak mi się humor poprawi to wpadnę..

wierka no "mama" to On już od miesiąca mówi teraz zaczął mówić "tata" i tak na zmianę sobie gaworzy
wink2.gif

madzikm no to gratulacje dla Helenki :)

lokata
no mój też tak ma wybudza się co chwilę z płaczem i smoka muszę podawać , raz się obudził zaczął się bawić i tłuc grzechotką w szczebelki pisałam o tym w poście powyżej :-) Ogólnie jakoś niespokojnie śpi , nie wiem czemu :confused:

Dobra my się ciepło ubieramy i zmykamy na spacerek , trzeba się do tlenić :)

W imieniu Gabrysi dziękuję za życzenia :-) strasznie szybko to zleciało..
Dzisiaj cały dzień mnie nie będzie. Zaraz lecę do żłobka, po 12 odwiedzają Gabę pradziadkowie a później będziemy kawkować z kumpelą na wrocławskim rynku, więc nadrobię was wieczorem! Buzia!

madzik, taki smakosz dużo ułatwia :tak: powodzenia w kolejnych próbach i gratulacje:-)

patris, gratuluję słówka "tata" mój uparciuch uczy się każdego innego, tylko nie tata.:-)

apistella, gratuluję ząbka :-D

U nas noc też kiepska, walka od 11-12 i od 2.30 do 5.30. Ale jestem wyspana ;-)

Edit: pabella, jak mogłam nie zauważyć. Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi z okazji 6 miesiąca!!!! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello

ja tylko na chwilę bo zaraz uciekam do ciast....

Babka dzwoniła z przedszkola i Wikunia od poniedziałku zaczyna ma na 8:50 do 11:20 mam nadzieje ze nie bedzie płacz tak jak ostatnio:tak:

pozdrawiam wszystkie mamuski i maluszki...

Jakos sie nie moge ogarnac :sorry2: prania duzo i jakos tak inaczej...:-(
Dzieki za zyczonka dla Mestwinka :-)

patik- no sporo jeszcze przed nami az strach pomyslec sobie ile jeszcze pracy nas czeka.
malinaa- tez mieszkam na 2 gim pietrze i sama czasami biegam raz do gory raz na dol.Co do kombinezonikow i kurtek to warto miec je , ja osobiscie mam 2 kurtki i jeden kombinezon i 2 pary cieplych spodni.
ola- no na stale zjezdzamy pod koniec maja 2012 , juz mamy dosyc siedzenia tutaj.
pinka- no jest o wiele lzej, moge go sobie posadzic i sie bawi z 40 minut sam.
apistella- Gratulacje zabka :)
pabella- Gratki na 6 mies :-)!!!!!!
madzikim- no opowiesc niezla. Mam podobna tylko ze starszym. Bylismy pobrac krew z raczki a on sie wiezga wiec trudno mu bylo pobrac, ja pani wyjela igle to dopiero lecialo- a lecialo jej po rekach kapalo na podloge (dodam nie miala rekawiczek) ale nic nie mowila ani nie krzyczala.

reklama
Do góry