reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Madzik trochę mnie pocieszyłaś ale i tak mi się przykro zrobiło że na mój widok się nie ożywiła :/ A pracuje w finansach, w księgowości dokładniej.
Lokata mam nadzieję że tak będzie, że babcia jej spowszednieje i będzie się cieszyć na mój widok; gorzej jeśli weźmie mnie za obca osobę i zacznie beczeć widząc mnie tylko od 17 do 20… Zmiana fryzury zawsze poprawia nastrój ;)
Malina cieszę się że noc udana! Oby więcej takich :)
Julia trzymaj się i ładnie wysprzątaj, nie zaśnij z odkurzaczem w ręce ;)

reklama
Hej dziewczyny u nas nocka znowu pięknie przespana o 20 mleko i w noc coś raz tam zaczoł mruczeć ale dostał smoka i spał do 5:30 :). Zjadł butle i pospaliśmy do jakieś 8:30 jeszcze :) Potem się wybraliśmy na długi spacer a teraz chłopaki drzemią a ja buszuje po BB :-).
Dziś ugotowałam pierwszy obiadek dla małego cukinia z marchewką i ziemniakiem , bardzo małemu za smakowało bardziej niż słoiczki :-)
Magdzior współczuje ciężkiej nocy , hm może to faktycznie ząbki :/

Julia
rozumiem cię doskonale ja też tego nie lubię :)

Ostatnia edycja:
Heelooooł.
Ja to jak zwykle wpadam i wypadam.
Mała chwilowo śpi.

Malina graaaaaatki!!!! Super nocka :)))) Aż zazdroszczę, bo ja staram się być konsekwentna w odkładaniu Eli, ale ona się budzi co 2 godziny, a w dodatku ona jest nie smoczkowa i nie butelkowa, więc tylko cycuś ją usypia, jak się wybudzi. Jeszcze wieczorem jakoś potrafi sama zasnąć, ale w nocy już niestety nie.

Barbra to jesteśmy niedość, że spod jednego znaku, to z tej samej branży :)

witam weekendowo
widzę ze wszystkie odpoczywają,nawet od bb:-) U nas wszystko w normie,zęby już miesiąc wychodzą i przebić się nie mogą.Na szczęście mały to dzielnie znosi i nocki nawet ładnie przesypia,tak samo jak Kacperek od patris.

katjusza
gratki dla 6-cio miesięcznej Natalki
pinka jak tam mundurek dla Wiki do przedszkola naszykowany?
spring widzisz jakiego masz dzielnego mężczyznę;-)
malina oby tak dalej z tymi nockami&&&&

milego weekendu

Witam z rana po koszmarnej nocy.

Pobudki co 30-60 minut, a K. właśnie wyruszył w 3-dniową delegację. Chyba wyląduję u rodziców, bo sama to zwariuję.

Fifroniu duuuuuuuuuuuużo sił przesyłam:*

U nas kolejna super noc :D Nareszcie mogę to napisać hahahaha Jasiek jak zasnął po 20ej tak obudził się o 2:30, eMek do niego wstał, dał mleczko i trochę z nim wojował, chyba niecałe 2h, ale ja spałam ;p Potem Jasio wstał dopiero o 7ej, przytulił się do cycusia nareszcie i po pół godzinki wstaliśmy z uśmiechami, a tato odsypia :D

Malinko no to rewelacja :)))
JA mam jeszcze doła, bo znów mi się jakaś gruda w cycku zrobiła. Chyba mam zatkany kanalik, bo mała nie jest w stanie tego wyciągnąć. Ból nieziemski i nie mam pojecia, co z tym zrobić. Nawet nie mam za bardzo jak do szpitala podjechać, bo jesteśmy same w domku.

Witam się powakacyjnie - byo super, Nadia zniosła lot w obie strony bardzo dobrze, tam też super:) wiec naprawde odpoczełam
Fifi - zrób piersi ciepły prysznic - wymasuj delikatnie grudę - zrób letni prysznic i tak 3-4 razy, dodatkowo jak boli weź jakiś niesterydowy lek przeciwzapalny np. ibuprom (małej to nie zaszkodzi a tobie bardzo pomoże)

reklama
Dzięki Vecia za radę, zrobiłam już ciepły prysznic i masaż strumieniem wody, podałam małej pierś, troszeczkę ulżyło, teraz zrobię letni prysznic i dalej będę walczyła.

Świetnie że tak wypoczęliście, czekamy na zdjęcia z urlopu :))))))

Do góry