reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Madzik trochę mnie pocieszyłaś ale i tak mi się przykro zrobiło że na mój widok się nie ożywiła :/ A pracuje w finansach, w księgowości dokładniej.
Lokata mam nadzieję że tak będzie, że babcia jej spowszednieje i będzie się cieszyć na mój widok; gorzej jeśli weźmie mnie za obca osobę i zacznie beczeć widząc mnie tylko od 17 do 20… Zmiana fryzury zawsze poprawia nastrój ;)
Malina cieszę się że noc udana! Oby więcej takich :)
Julia trzymaj się i ładnie wysprzątaj, nie zaśnij z odkurzaczem w ręce ;)

reklama
Hej dziewczyny u nas nocka znowu pięknie przespana o 20 mleko i w noc coś raz tam zaczoł mruczeć ale dostał smoka i spał do 5:30 :). Zjadł butle i pospaliśmy do jakieś 8:30 jeszcze :) Potem się wybraliśmy na długi spacer a teraz chłopaki drzemią a ja buszuje po BB :-).
Dziś ugotowałam pierwszy obiadek dla małego cukinia z marchewką i ziemniakiem , bardzo małemu za smakowało bardziej niż słoiczki :-)
Magdzior współczuje ciężkiej nocy , hm może to faktycznie ząbki :/

Julia
rozumiem cię doskonale ja też tego nie lubię :)

Ostatnia edycja:
Heelooooł.
Ja to jak zwykle wpadam i wypadam.
Mała chwilowo śpi.

Malina graaaaaatki!!!! Super nocka :)))) Aż zazdroszczę, bo ja staram się być konsekwentna w odkładaniu Eli, ale ona się budzi co 2 godziny, a w dodatku ona jest nie smoczkowa i nie butelkowa, więc tylko cycuś ją usypia, jak się wybudzi. Jeszcze wieczorem jakoś potrafi sama zasnąć, ale w nocy już niestety nie.

Barbra to jesteśmy niedość, że spod jednego znaku, to z tej samej branży :)

witam weekendowo
widzę ze wszystkie odpoczywają,nawet od bb:-) U nas wszystko w normie,zęby już miesiąc wychodzą i przebić się nie mogą.Na szczęście mały to dzielnie znosi i nocki nawet ładnie przesypia,tak samo jak Kacperek od patris.

katjusza
gratki dla 6-cio miesięcznej Natalki
pinka jak tam mundurek dla Wiki do przedszkola naszykowany?
spring widzisz jakiego masz dzielnego mężczyznę;-)
malina oby tak dalej z tymi nockami&&&&

milego weekendu

Witam z rana po koszmarnej nocy.

Pobudki co 30-60 minut, a K. właśnie wyruszył w 3-dniową delegację. Chyba wyląduję u rodziców, bo sama to zwariuję.

Fifroniu duuuuuuuuuuuużo sił przesyłam:*

U nas kolejna super noc :D Nareszcie mogę to napisać hahahaha Jasiek jak zasnął po 20ej tak obudził się o 2:30, eMek do niego wstał, dał mleczko i trochę z nim wojował, chyba niecałe 2h, ale ja spałam ;p Potem Jasio wstał dopiero o 7ej, przytulił się do cycusia nareszcie i po pół godzinki wstaliśmy z uśmiechami, a tato odsypia :D

Malinko no to rewelacja :)))
JA mam jeszcze doła, bo znów mi się jakaś gruda w cycku zrobiła. Chyba mam zatkany kanalik, bo mała nie jest w stanie tego wyciągnąć. Ból nieziemski i nie mam pojecia, co z tym zrobić. Nawet nie mam za bardzo jak do szpitala podjechać, bo jesteśmy same w domku.

Witam się powakacyjnie - byo super, Nadia zniosła lot w obie strony bardzo dobrze, tam też super:) wiec naprawde odpoczełam
Fifi - zrób piersi ciepły prysznic - wymasuj delikatnie grudę - zrób letni prysznic i tak 3-4 razy, dodatkowo jak boli weź jakiś niesterydowy lek przeciwzapalny np. ibuprom (małej to nie zaszkodzi a tobie bardzo pomoże)

reklama
Dzięki Vecia za radę, zrobiłam już ciepły prysznic i masaż strumieniem wody, podałam małej pierś, troszeczkę ulżyło, teraz zrobię letni prysznic i dalej będę walczyła.

Świetnie że tak wypoczęliście, czekamy na zdjęcia z urlopu :))))))

Do góry