krowkabordo
Fanka BB :)
Malinka- bardzo dobra z Ciebie mama i nie miej wyrzutów sumienia! Robisz bardzo dobrze, za jakąś "chwile" Jaś będzie pięknie sam zasypiał w łóżeczku bez maminego cycusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie, że dobrze robię...... Drugi raz go usypiałam w łóżeczku ze smokiem, zajmuje to około 15-20min (wczoraj rano raz też mi się udało), ale to jest dziki ryk, ja mam łzy w oczach, ze 3-4 razy muszę go podnosić i uspokajać, aż w końcu się poddaje, chwyta smoka, wtula w pieluszkę i zasypia, a ja mam wyrzuty sumienia, że mu stres serwuje zamiast ciepła masakra!! Czemu to takie trudne!!!!!!
zapomniałam dodać:-) ważymy 6260 :-) tez jesteśmy dłudzy...bodziaki i pajace długości 68 są wręcz idealne na długość ...ale na szerokość to hmm...drugi piotruś by się zmieścił
prosiłam u lekarza żeby zmierzyli go ale mówią że dopiero jak będzie miał 6 miesięcy bo przy mierzeniu trzeba naciągać dziecko