reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Masala- mi tez w sobote odszedl troszeczke. Pierwszy raz go widzialam na oczy:blink: wiec nawet istnieje :szok:
U mnie byl to pewnie czastkowy wmiare tego jak szyjka pracuje i sie rozwiera- troszeczke wylecialo. Wygladal na flaczek sluzu lekko zoltego z domieszka paseczka krwi :eek:

reklama
hej laseczki :happy2:
Jakieś kłopoty ze snem mnie naszły. Położyłam się zmęczona o 21 z M, zasnęłam dopiero o 12 i pospałam do 5 :baffled: To raczej nie przez ból, bo bolały mnie tylko żebra i nogi. Wstałam sobie o 6, bo ile można się głodzić :-p Zajadam kanapeczki z serem i szklarniowymi warzywkami :-) Cholera, chce prawdziwego pomidora!
Wreszcie dziś ugotuję obiad dla M :-D Ale się chłopina cieszy, nie ma to jak baba w domu :-p piecze, gotuje i co tylko...:cool2:

Mamy jakiś wątek z urodzonymi dzidziulkami, czy przegapiłam :confused:

papcia, sądzę, że nie zajarzy z tą piaskownicą ;-) wisi nam jeszcze 100zł za prąd, starczy, że to odda:dry: oczywiście po wypłacie... A ciasto jest z paczki Delecty.
A co do zgagi po jogurcie, to też mam - po tych najbardziej sztucznych, konserwowanych i chemicznych. Po Jogobelli nie mam :-p

Cholercia, chyba się położę spać, nie mam siły iść na seminarium :rofl2: może pojadę za tydzień i wykorzystam M jako kierowcę... biedaczek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek:-) ja od 6.30 na nogach a teraz idę dalej pospać:-D

koncia - to teraz są szklarniowe warzywka? jaką ja mam ochotę na pysznego pomidorka...bo to co jest w sklepach nie przechodzi mi przez gardło...

Witam się dziś mniej energicznie, ale nadal w dobrym humorku - więc znów go wam podsyłam :-D

Wczoraj się zajęłam prasowaniem bo 3 pralki ubranek od zeszłego tygodnia na to czekały ... :zawstydzona/y: i troszkę się odrobiłam, w międzyczasie jeszcze dwie lekcje z maturzystami zrobiłam, a po południu na urodzinki do teścia pojechaliśmy i już nie było czasu żeby z wami posiedzieć.

Byłam w poniedziałek u Milutka- trzyma się kobieta dzielnie :tak:, o terminie cesarki wam napisałam wczoraj, nie wiem czy coś jeszcze Milusia pisała sama - bo dopiero główny nadrobiłam :-(, ale gdyby się coś działo to dziś lub jutro cesarka będzie, choć myślę, że wytrzyma do soboty.

Chciałabym ją jeszcze odwiedzić przed cesarką - bo później to wiadomo - rodzinka będzie ją oblegać - to napiszemy co tam u niej nowego.

No ślę pozytywną energię i zabieram się za układanie planu robótek na dziś :-D
ale mam nadzieję, że się nie zatracę, tak jak wczoraj i będę dziś na bieżąco

O już przeczytałam wiadomość od Milutka :-D

Ostatnia edycja:
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeew> wstałam, ale to pobudka w środku nocy :/ latałam dziś siku co godzinę, a teraz już spać się nie da, bo od godziny młot i wiertara :/ będę dzisiaj zielona z niewyspania :/

Witam
U mnie noc taka sobie:-( kilka razu wstawanie na siku, później kłopoty z zaśnięciem, i co chwilę oblewanie gorącem:-( Ale co tam dam radę, jeszcze 2 tygodnie:-) Dziś wieczorem wizyta u ginki, już nie mogę się doczekać;-)

Cześć dziewczyny!
Chciałabym się w końcu przywitać. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale postanowiłam się w końcu odważyć i zacząć pisać:-) Wasze forum znalazłam stosunkowo niedawno a jest bardzo dla mnie pomocne. Powoli nadrabiałam Wasze posty, szczególnie te odnośnie wyprawek i urządzania pokoiku dla maluszka:-) Do terminu porodu już niedługo, więc musiałam się zająć szykowaniem wszystkiego dla Antka.
Może napiszę coś o sobie:-) Mam 27 lat (jeszcze, bo urodzinki niebawem:-) ), jestem z Wrocławia, choć niedługo (czyt. przed narodzinami maleństwa) planujemy przeprowadzkę pod Wrocław. Termin porodu mam na 18 marca, co dziwne taki sam jest z USG i z OM;) Od października jestem na zwolnieniu lekarskim. Czuję się w miarę dobrze, chociaż już jest ciężko. To będzie nasze pierwsze dziecko więc fora z poradami są dla mnie bardzo pomocne. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
Pozdrawiam serdecznie
Marta

reklama
hej ja dzis w troche lepszym humorze pogodzilismy sie z emkiem po wielkich wojnach i pozniej w nocy troche posciskalismy sie i malemu sie chyba podobalo bo szalal mi potem pol nocy w brzuchu wiec nie zywa dzis jestem i spania tez nie mam nie wiedziec czemu...wrrr... co wy o tym czopie jak to wogole ma wygladac?? bo szczerze mowiac to mi juz tydzien cos leci ale co to nie wiem ... bo ciagnie sie jak guma jakas...:szok:...
wogole nie mam humoru net mi dziala dzis jak zolw ciagle go muli glupie urzadzenia...:wściekła/y::wściekła/y:
a co do cen mieszkan to tu jest masakra... jak ogladam czasami te programy o nieruchomosciach gdzies tam w uk i tak widze te ceny w innych regionach to mi az oczy na wierzch wychodza ze gdzies indzej to co tu mam bym dostala za pol ceny ... o councilu nie wspomne...

Do góry