H
Harsharani
Gość
Wróciłam poczytac co naskrobałyście i już mnie chcą zabijać no nie Tulip bądz łaskawsza jeszcze chciałabym sie nacieszyć swoim dzieckiem i słuchaj naszej Kochanej wetki bo ona mądrze radzi moja kumpela całą ciąże jedzie na tym pumifacurcie bo po tyg ma od nowa infekcje.
Koncia Ewi znowu sie uśmiałam do łez z tych waszych opowieści Koncia Ty cebularzowi koniecznie napisz że ma sie wrócić po tą piaskownice ciekawe czy zajarzy o co chodzi i koniecznie poprosze o przepis na ten cudny placek.
Tak sie tu wami zajełam że jak em kichnął to zamiast na zdrowie to ja mu "smacznego"
Harsh co Ty chcesz od teściowej przecież to kochane kobity moja ma szczęscie że mi na smsa do niej szkoda bo dostałaby wiązanke od ukochanej synowej tak mi ciśnienie podniosła
zjadłam 2mini snicersy i chyba wciągne jeszcze1
Hahahahaha, smacznego
A co tesciowka zrobila twoja???
Moja nie jest taka zla, generalnie ja lubie- wiecie..to sie czuje, jak ktos jest z zasady ok i czasami chce zbyt dobrze... A ze ja jestem zimnym typem, ciezko zdobywa sie moje zaufanie czy tam ciezko mi swobodnie z kims zyc od tak...to juz inna historia
u mnie kakao i byłka z dżemem bo nie było powideł była na śniadanie a na kolacje ostatnio wcinam non stop kisiel z kakao i nie mam w nocy zgagi jak po jogurcie ogólnie to zauważyłam że strasznie mi żoładek zmalał nawet pić za dużo nie moge
Az spojrzalam na twoj suwaczek, a tam 32 tyg... Powiem Ci, ze ja wlasnie jesze z 3 tyg temu nie bylam w stanie nic jesc, ale to sie zmienia bardzo I teraz to owszem haha.
A ja własnie zrobiłam zakupy butelkowo-smoczkowo-laktarorowo- drobnonicowe. Jeszcze tylko apteka i mam wszystko i ... moge rodzić
..i wydalam fortune? Z tym rodzeniem, to chociaz poczekaj az dojda paczki
A tak na powaznie vetka, to dzieki za pomoc na forum jeszcze raz.
masala council tax mamy £145 a z wszystkimi rachunkami w £1000 się zamyka.
Mnie właśnie meczy zgaga bleeeee cokolwiek bym nie zjadła na kolacje to co wieczór mam to samo.Teraz przegryzam ja słonecznikiem
Drogo tam u Was...
Co prawda ja juz nie wynajmuje, ale gdy wynajmowalam..mialam 3 sypialnie, 2 living room'y, 2 lazienki... Wielka kuchnie- calosc za £525.. council tax 80 chyba (placilam 6 miesiecy z gory) no i inne rachunki...wychodzilo cos kolo 800 na miesiac (moze troszke wiecej...). oczywiscie zima bylo okropnie, bo ogrzewanie (na gaz), ale to wszedzie tak.
Postrasze Was troche...ten smieszny czop sluzu zaczal mi odchodzic i w ogole dziwnie sie czuje, ale nie rodzaco jeszcze I conajmniej przez tydzien tak sie czuc nie zamierzam...Olo spi od 8.30!!!! Bosko!!!
Pastela, a nie mozesz mezowi porzadnie wygarnac? Czy to nic nie zmieni??? Tule i mam nadzieje, ze chociaz cos dobrego sobie kupilas i CCi humor poprawi.
Ostatnio edytowane przez moderatora: