reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Vecia- dobrze ze jestes... mam glupie pytanko
mam mala "infekcje" jak to delikatnie powiem tam na dole- ale tylko na zewnatrz ( wynioslam ja ze szpitala)
Gin zapisala mi pimafucin..cos mi sie skojazylo ze moge miec ten kremik w domku. Zaszlam sprawdzilam i okazalo sie ze mam pimafucort. Polecialam do apteki i farmaceutka zalecila mi stosowanie tego kremu co mam bo ma wiecej skladnikow i niby lepszy- wiec nie ma sensu kupowac nowego. jednak cos mnie dzis ruszylo i zerknelam na neta- okazuje sie ze ten pimafucort nie jest zalecany w ciazy :( a stosuje go juz 6 dni- strasznie mi smutno ze moglam dzidzi zasdzkodzic- bo on ma jakies sterydy....ehh poza tym nie mam ulotki i nie wiem ile dni powinnam smarowac..
masakra nastepnym razem nieoszczedzam kasy!! dla zdrowia malej

reklama
Tulipku- spokojnie, steryd z masci praktycznie nie przenika do krwiobiegu i ma za niskie stężenie by miał jakikolwek wpływ na płód. A na ulotkach wielu producentów pisze że niezalecany w ciąży a wiem że ginekolodzy przepisują pimafucort, więc się nie martw, bo to bardziej zaszkodzi dziecku niz ten pimafucort. A tego typu leki stosuje się ok 10 dni, na pewno 3 po ustapieniu objawów, nie krócej niż 7 dni

Wróciłam poczytac co naskrobałyście i już mnie chcą zabijać no nie Tulip bądz łaskawsza jeszcze chciałabym sie nacieszyć swoim dzieckiem i słuchaj naszej Kochanej wetki bo ona mądrze radzi moja kumpela całą ciąże jedzie na tym pumifacurcie bo po tyg ma od nowa infekcje.

Koncia Ewi znowu sie uśmiałam do łez z tych waszych opowieści Koncia Ty cebularzowi koniecznie napisz że ma sie wrócić po tą piaskownice ciekawe czy zajarzy o co chodzi i koniecznie poprosze o przepis na ten cudny placek.

Tak sie tu wami zajełam że jak em kichnął to zamiast na zdrowie to ja mu "smacznego"

Harsh co Ty chcesz od teściowej przecież to kochane kobity:-p moja ma szczęscie że mi na smsa do niej szkoda bo dostałaby wiązanke od ukochanej synowej tak mi ciśnienie podniosła

zjadłam 2mini snicersy i chyba wciągne jeszcze1

Vecia- co my bysmy bez ciebie zrobily!!!! Buziaki wielkie!!

Papciu-ty jestes moim slodyczowym idolem, nie dosc ze paczusia jutro wszamie- to jeszcze snikersa sobie kupie :) a teraz zadowolilam sie kakaukiem

u mnie kakao i byłka z dżemem bo nie było powideł była na śniadanie a na kolacje ostatnio wcinam non stop kisiel z kakao i nie mam w nocy zgagi jak po jogurcie ogólnie to zauważyłam że strasznie mi żoładek zmalał nawet pić za dużo nie moge

A ja własnie zrobiłam zakupy butelkowo-smoczkowo-laktarorowo- drobnonicowe. Jeszcze tylko apteka i mam wszystko i ... moge rodzić

wierka 700 stów za one bedroom flat:szok: my płacimy 540 za one bedroom flat w nowym budownictwie. Ja Wam współczuje i ile płacisz za council? Pewnie tez kolo 200 miesięcznie?

masala council tax mamy £145 a z wszystkimi rachunkami w £1000 się zamyka.

Mnie właśnie meczy zgaga bleeeee cokolwiek bym nie zjadła na kolacje to co wieczór mam to samo.Teraz przegryzam ja słonecznikiem

Witam się wieczorową porą ;)

Słodko tu u nas na wieczór ;) Ja po pomarańczce wciągnęłam jeszcze ciasto czekoladowe :D Teraz Jasiek ma czkawkę ;)
Jutro eMek ma dzienną trasę, więc skaczę z radości, że na szkołę rodzenia pojedziemy wreszcie razem jupiiiiiiiiiiii!!

Chciałam posiedzieć tu z wami z wieczora ale jakaś mała girka pcha mi sie pod cyca wiec musze zmienić pozycje właśnie dostałam slinotoku jak obejrzałam sobie znowu zdjecie sernika konci chyba musze sobie w końcu upiec

No to co laski miłej nocki bez zgagi i latania do kibelka życze:)

reklama
a mnie szlag trafił
od kilku dni staram się być dzielna i co chwilkę stwierdzam, że mogę liczyc tylko na siebie, ewentualnie moją mamę... sama wszystko robię
właśnie wróciłam z miasta - z zakupów, byłam w Lidlu i Tesco, bo szanownemu M. się wydaje, że mogę żyć powietrzem... a do miasta mamy AŻ 7km dla mnie to nie problem... ale /dobra powstrzymam się i nie będę klęła tu/
idę palaszować smakołyki, bo od tyg. waga mi leci w dół przez nerwy

Do góry