reklama
hejka, ja znowu przyszłam trochę ponarzekać, niewyspana jak zwykle, ale to już norma, do tego przeziębienie mnie złapało, gardło mnie boli , na szczęście humor mi się troszkę poprawił i dzisiaj mam dużo energi, ale niestety dla maluszka już wszystko wyprałam i wyprasowałam i nie wiem co ze sobą zrobić, chyba jakieś generalne wiosenne porządki
Bosa super, że się wreszcie pojawiłaś:-), współczuję sajgonu w pracy i tej cukrzycy:-(, na szczęście to tylko kilka tygodni męczenia się z dietką
Markul witaj :-)
Wierka ja też nie mogę się napatrzeć na te maciupkie ciuszki, mogłabym je prasować i układać cały miesiąc i chyba by mi się nie znudziły
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia :-):-):-)
Bosa super, że się wreszcie pojawiłaś:-), współczuję sajgonu w pracy i tej cukrzycy:-(, na szczęście to tylko kilka tygodni męczenia się z dietką
Markul witaj :-)
Wierka ja też nie mogę się napatrzeć na te maciupkie ciuszki, mogłabym je prasować i układać cały miesiąc i chyba by mi się nie znudziły
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia :-):-):-)
ja nie mogę się doczekac aż będę miała mebelki dla Antka to wtedy zacznę pranie i prasowanie bo teraz nie miałabym tych pachnących ciuszków gdzie poukładac. Na razie wszystko leży w workach tak jak kuzynki poprzynosiły, swoje zakupy też spakowałam i do piwnicy na razie wyniosłam bo jak w pokoju miałam to co chwile wyciągałam i oglądałam
K
koncia
Gość
Wróciłam po kimanku :-) nadal jestem śpiąca i mam wyrzuty sumienia, że nie poszłam na uczelnie muszę grzecznie nadrobić w domku. Zacznę od wyprowadzenia psa
Szukałam jakiegoś leku w internecie, który zastąpi Tantum Rosę, która ma w składzie benzydaminę i dowiedziałam się czegoś ciekawego. Myślicie, że dlatego tyle kosztuje?
Benzydamina zażywana doustnie w dawkach od 0,5 do 5,0 g powoduje charakterystyczne halucynacje, dezorientację, stan podobny do upojenia alkoholowego, działa stymulująco na ośrodkowy układ nerwowy.
Witaj markul :-) lepiej późno niż wcale nie martw się, państwo nadal daje becikowe, jeszcze się załapiesz i będzie na pieluszki i nagłe wydatki
masala, lokator jest skąpy, ale uczciwy, myślę, że odda. Nadal mamy jego kabel od tv
wierka, lepiej siusiaj, bo ci grozi nietrzymanie moczu
Bosa, my też tęsknimy! Twarda babka jesteś, ja wymiękam od samego siedzenia, a ty na pełnych obrotach cały czas.
Agnes, zdrówka życzę. I jak zwykle zalecam miodek ewentualnie tantum verde
Szukałam jakiegoś leku w internecie, który zastąpi Tantum Rosę, która ma w składzie benzydaminę i dowiedziałam się czegoś ciekawego. Myślicie, że dlatego tyle kosztuje?
Benzydamina zażywana doustnie w dawkach od 0,5 do 5,0 g powoduje charakterystyczne halucynacje, dezorientację, stan podobny do upojenia alkoholowego, działa stymulująco na ośrodkowy układ nerwowy.
Witaj markul :-) lepiej późno niż wcale nie martw się, państwo nadal daje becikowe, jeszcze się załapiesz i będzie na pieluszki i nagłe wydatki
masala, lokator jest skąpy, ale uczciwy, myślę, że odda. Nadal mamy jego kabel od tv
wierka, lepiej siusiaj, bo ci grozi nietrzymanie moczu
Bosa, my też tęsknimy! Twarda babka jesteś, ja wymiękam od samego siedzenia, a ty na pełnych obrotach cały czas.
Agnes, zdrówka życzę. I jak zwykle zalecam miodek ewentualnie tantum verde
futrzakowa
yea! to ja!
Markul - witam w naszym gronie:-) mam nadzieję że będzie ci u nas dobrze:-) no i ile zmian u ciebie zaraz przeprowadzka a za dłuższe zaraz Antek super:-)
Malinka - może jakieś stopery do uszu warto zakupić?
Bosa - ale ty obrotna jesteś dziewczyna...nie dość że w pracy zasuwasz jak mały robocik to jeszcze wszystko gotowe i ładnie poprasowane na przyjście na świat Stellki:-) No i trzymam kciuki żeby mała się jeszcze obróciła... ma jeszcze czas:-)
Malinka - może jakieś stopery do uszu warto zakupić?
Bosa - ale ty obrotna jesteś dziewczyna...nie dość że w pracy zasuwasz jak mały robocik to jeszcze wszystko gotowe i ładnie poprasowane na przyjście na świat Stellki:-) No i trzymam kciuki żeby mała się jeszcze obróciła... ma jeszcze czas:-)
madzikm
Mamy lutowe'07
buziak ulga jak z emem dobre stosunki u nas ostatnie 2 dni pod górkę zapominamy, że w małżeństwie najmniej chodzi o to kto ma rację...
harsh/masala to u Was coś się zaczyna dziać pamiętajcie! jak Was weźmie to pierwsze na BB wejdźcie
mami Ty jeszcze taka moblina, że do milutka brykasz? fajnie, że mamy bezpośrednie info
markul witaj i nadrabiaj posty co do wydatków...właśnie zrobiłam przelew za płytki do łazienki...jedyne 2,5 tys., a gdzie armatura i meble ale nic tak nie cieszy jak urządzanie
Dla głodnych i niezdecydowanych - na obiad roladki drobiowe z warzywami + woda z ogórków z ryżem - tak m nazywa moją zupę ze względu na poziom kwasoty
harsh/masala to u Was coś się zaczyna dziać pamiętajcie! jak Was weźmie to pierwsze na BB wejdźcie
mami Ty jeszcze taka moblina, że do milutka brykasz? fajnie, że mamy bezpośrednie info
markul witaj i nadrabiaj posty co do wydatków...właśnie zrobiłam przelew za płytki do łazienki...jedyne 2,5 tys., a gdzie armatura i meble ale nic tak nie cieszy jak urządzanie
Dla głodnych i niezdecydowanych - na obiad roladki drobiowe z warzywami + woda z ogórków z ryżem - tak m nazywa moją zupę ze względu na poziom kwasoty
K
koncia
Gość
madzik, to ja poproszę troszkę wody ogórkowej, bo też taką lubię
Masala zaczęli ten remony w poniedziałek, więc pewnie z miesiąc spokojnie im zejdzie, choć mam nadzieję, że chociaż z odwiertami się szybko uwina.. A Ty od tego czopka masz jeszcze czas.. U mnie dzisiaj tydzień mija i spokój
Bosa przytulamy :* Dzielna jesteś!!
Koncia a czemu nie chcesz tantum rosy??
Hars jakby co to daj znać, że jedziesz
Moim zdaniem my takie nałogowe jesteśmy, że pomiędzy skurczami jeszcze na bb damy radę wejść, żeby napisać "zaczęło się!!!!" ;D
Bosa przytulamy :* Dzielna jesteś!!
Koncia a czemu nie chcesz tantum rosy??
Hars jakby co to daj znać, że jedziesz
Moim zdaniem my takie nałogowe jesteśmy, że pomiędzy skurczami jeszcze na bb damy radę wejść, żeby napisać "zaczęło się!!!!" ;D
madzik płytki w łazienkach na szczęscie już mamy, ale pamiętam że koszty były niesamowite, najgorzej z jakimiś dekorami było bo mała płytka a 5 razy droższa niż metr pasujących do niej płytek... Wczoraj kupowaliśmy listwy przypodłogowe i ponad 1 000 wydaliśmy, a takich tańszych szukaliśmy... no ale jeszcze troszkę i będzie można zamieszkac w końcu
najgorsze że z M ostatnio o niczym innym nie rozmawiamy tylko o domu, meblach, braku kasy, i ile to jeszcze pracy trzeba włożyc w dom... O dziecku jakoś nawet czasu nie ma. Ciężko tak te dwie rzczy na raz ogarnąc...
U mnie dzis na obiad tylko kiełbaski odgrzewane na patelni
Ale za to teraz zajadam się kisielkiem
najgorsze że z M ostatnio o niczym innym nie rozmawiamy tylko o domu, meblach, braku kasy, i ile to jeszcze pracy trzeba włożyc w dom... O dziecku jakoś nawet czasu nie ma. Ciężko tak te dwie rzczy na raz ogarnąc...
U mnie dzis na obiad tylko kiełbaski odgrzewane na patelni
Ale za to teraz zajadam się kisielkiem
reklama
malina o tym samym pomyślałam,ze tu będziemy przeć a z drugiej strony zdawać relacje na BB na żywo
ja poprasowalam to co idzie do torby szpitalnej a na reszte ciuszków musze dopiero zrobić miejsce w szafie i tak wymyśliłam ze sprzydalaby mi się taka fajna komoda i akurat mam na nią miejsce,jedyny problem to m.Dzisiaj będę robić podchody,jak wróci z pracy bo jego żeby do czegoś przekonać,to potrzeba kilku dni
Mój kolega właśnie daje mi kopniakami znać ze za dużo siedzenia i pora podreptać do kuchni nastawić obiadek
koncia a z tym nietrzymaniem moczu to na serio?? Bo mnie aż tak bardzo nie ciśnie na toaletę w nocy,ale do rana to zawsze się pęcherz pełny nazbiera
bosa dałaś znak życia!! Podziwiam Cie za sile i motywacje do działania
ja poprasowalam to co idzie do torby szpitalnej a na reszte ciuszków musze dopiero zrobić miejsce w szafie i tak wymyśliłam ze sprzydalaby mi się taka fajna komoda i akurat mam na nią miejsce,jedyny problem to m.Dzisiaj będę robić podchody,jak wróci z pracy bo jego żeby do czegoś przekonać,to potrzeba kilku dni
Mój kolega właśnie daje mi kopniakami znać ze za dużo siedzenia i pora podreptać do kuchni nastawić obiadek
koncia a z tym nietrzymaniem moczu to na serio?? Bo mnie aż tak bardzo nie ciśnie na toaletę w nocy,ale do rana to zawsze się pęcherz pełny nazbiera
bosa dałaś znak życia!! Podziwiam Cie za sile i motywacje do działania