reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ja nawet nie myślę teraz o zakupach. Jestem tak niezdecydowana, że nie wiem nic i podejmowanie decyzji zakupowych przekracza moje możliwości. Pomijam, że po świętach jestem goła i wcale nie wesoła i taki stan będzie się utrzymywał czas jakiś. Chyba, że stanie się jakiś cud i mi się coś na koncie rozmnoży :) Pocieszam się, że rozsądnie rzecz ujmując powinnam mieć jeszcze czas przynajmniej do końca lutego....

Ale mnie dzisiaj brzuchol ciągnie! Normalnie jakbym zamiast dziecka miała wór z kamieniami! To chyba po tych pracowych nerwach dzisiejszych.... Buuu...... Ja chcę do łóżka!!!

reklama
Ja uciekam z kompa bo eMek sie do niego dobija a mnie juz sie nawet źle leży:( Zabiorę się za prasowanie:)

Miłego dzionka Marcjaneczki a kto sie będzie Sylwestrowo bawić ma sie wybawić tez za mnie:tak:- ha ha :):-D

Mój pierwszy nudny Sylwester! Jak sobie przypomnę co się działo rok wstecz to aż tęsknię za tym czasem! Moi wszyscy znajomi albo na nartach albo na balach a ja albo sama z M albo pojedziemy do rodziców bo robią imprezę w domu i nas zaprosili. Tylko jakoś nie uśmiecha mi się spędzać Sylwestra z 50latkami! Ale może lepsze to niż nic... Mama strasznie namawia że będzie fajnie haha

Papcia jakie szykowanie? Ja to np. się jeszcze z łóżka nie podniosłam!

Ola chociaż płaci dobrze ta kuzynka czy to charytatywnie?

Mili zamawiaj bo Vat podniosą i będziesz miałam więcej do zapłacenia;) Mili ja mogę zatańczyć za Ciebie z wujciem Rysiem ewentualnie hahaha nanana

Witam
Nie odzywałam się bo od paru dni zaległam w łóżku - zalecenie pani dr, ale już jest lepiej. Nawet udało mi się wszystko nadrobić;-)
My też spędzamy Sylwestra w domu: ja przy Piccolo a Emek przy czymś mocniejszym, nie chce się ze mną solidaryzować:-D Do tego chipsy, ciasteczka, które mam zamiar upiec i będzie ok:tak:

***** mac, sorry za humor ale mialam znow test glukozy i teraz nadaje z lozka, bo poleglam...znaczy sie...po pol godziny czekania- siedze na krzesle, zamykam oczy...otwieram..a tu kupa ludzi nade mna..ponoc mnie 'wywalilo' na 2 minuty..czuje sie do bani, nie moge oddychac...

mnie własnie klienci szampany w podziękowaniu ze jesteśmy z mężem tacy fajni i pomocni przynosza a ja pic nie mogę:no::no::no: gdzie tu sprawiedliwość o ciężaróweczce nikt nie pomysli:-:)-(

Harsh- to lez lez lez.........:tak:

Ewi- czasami z dziadkami jest fajna zabawa zwłaszcza jak sie troszkę podpiją ehhe

a ja miałam isc po pracy do primarka ale zapomniałam po co?????????? hmmm oj ta ciąża daje po makówce daje:-p

Harsharani, a czemu tak Ci sie zrobilo? Nogi do gory i odpoczywaj.

Pinka, na nastepnego sylwestra przydadza Ci sie alkohole ;) A gdzie jest Twoja coreczka jak Ty i maz jestescie w pracy?

Znowu mi sie nudzi. M. spi to nie moge pohalasowac odkurzaczem, umyc podlog i wyprac wykladziny.

Agacina- mała jest z męzem bo my sie zmieniamy jak ja pracuje na rano to on na popołudnie i tak na odwrót:-p:-p

a smaka mam na takiego szampana jak nie wiem co hehe jezyk mam juz po kolana od patrzenia na nie:-p:-p

Sabrinka- tobie również wszystkiego co naj naj w Nowym Roku!!!!!!!

reklama
M postanowił ugotować goloneczki na sylwka, a ja piekę pyszniutki serniczek z czkoladową kruszonką i spodem mniam :-D
Idę się dalej lenić ;-) znaczy cały czas coś robię :-p ale mam dziś powera!

Do góry