reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam sie i ja.
Pospalam ale za malo cos, budzik mnie brutanie obudzil oznajmiajac, ze czas sie wziac za nauke;/ Potem musze sie do banku wybrac i jakis stanik kupic bo mnie wszystkie cisna.
Od rana cudowna firma internetowa wkurzyla mnie mailem. Malo tego, ze czekalam na internet 2 miesiace, musialam tam co chwile dzwonic, to teraz jeszzcze chca mnie skasowac za podlaczenie lini telefonicznej---50 funtow!! Pogielo ich!! Zwlaszcza, ze mialo to byc za darmo!! Pytalam nie raz. I znow dzieki tej cudownej firmie mam cisnienie 500;/ No nic poczekam do przyszlego tygodnia i zadzwonie tam. Jakos dzis sie nie chce bradziej wkurzac. A w przyszlym tygodniu musze isc na rozmowe do mojej pracy, gdzie tez mnie wkurza (w zasadzie to ta sama firma, tylko innymi rzeczami sie zajmujaca;/) wiec zalatwie dwie sprawy i moze tylko raz sie wkurze.
Widze, ze Wy tez myslicie o wakacjach juz:) Ja chyba juz we wrzesniu wiedzialam, ze chce jechac nad polskie morze. Wszyscy znajomi w glowe sie pukaja, ze co ja za bzdury wymyslilam, ze nie bedzie pogody i mam zawiesc tylek tak jak zawsze gdzies dalej, bo to i gwarancja pogody i kasa w zasadzie ta sama... a mi sie marzy polskie morze... gofry ze smietana, kebaby, zapiekanki,... tutaj tego nie ma, we wszystkich "zagranicznych kurortach" w ktorych bylismy to tez sie z tym nie spotkalam, wiec postanowilam. A jako, ze zamierzam wziac moich rodzicow, to troszke moze odpoczniemy z emkiem, a oni zajma sie Amelka. Zwlaszcza, ze niestety nie beda jej mieli na codzien, wiec chetnie skorzystaja.

reklama
Pastelka - nie obrósł bo masz całkiem ciepło w stajni. W mojej temperatura różni się może o 2-3 stopnie od tego co na zewnętrzu więc nawet jeśli im pomagam derkami to i tak obrosnąć musiały :) A w tym roku właśnie siana mam sporo a ze słomą krucho, w zeszłym było odwrotnie to też dopychałam je słomą. Zresztą one się same dopychają jak im potrzeba. Dożerają sobie z boksów :))

Oj dziewczynki jak ja Wam zazdroszczę tego jedzenia. Ja znowu mam problem. Znowu hoduję pawiki i z trudnością wciskam jakieś kalorie w siebie. Już mi brakuje koncepcji co mogę jeść żeby robić to bez problemów.... buuuu ja już wolę być gruba ale jeść normalnie!!!!

Trzebiska- to ja cie pociesze ze po tym zapchaniu sie wczoraj Truflami od rana boli mnie brzuszek i mam huśtawkę w żołądku- taka typowa na nudności. I jeszcze głupia zjadłam na śniadanie miskę płatków z mlekiem....i czekam na jelitowa rewolucje!!!!!

Chyba wszystkie marcówki już sie upiększają co do wieczoru ja oprócz 2 paczek czipsów i paluszków sieje pustkami licze że jak co roku babcia wpadnie z jakąś golonka czy jakimś konkretem bo miecha mi sie chce!!!a u nas ściana płaczu pusta:( do tego nie wiem co sie staneło ale latałam do kibelka jak szalona a dotychczas wytrzymywałam z1 przechadzka i musiałam wstać pół godziny predzej co mi jakoś nie za bardzo przypasiło ide wciągnąc jakieś płatki szkoda że o smaku karkówki nie ma!!!!!

Czesc robaczki:)
a co tu tak pusto?
Papciarku u mnie na razie tez tytlko chipsy i popcorn ;)a M ma zrobic spagetti ale kiedy to nastapi to nikt nie wie;)co do nocnych wycieczek to ja nie chodze na szczescie ale zanim wejde do wyra to czy mi sie chce czy nie to ide do wc bo moze cos wycisne;)
Trzebiska wspołczuje pawikow,ja znowu od czasu do czasu mam mdłosci,np wczoraj juz w łozku układam sie do snu a tu dopadły mnie takie mdłosci ze ruszyc sie nie mogłam i skad to ?tak nagle?

No to ja lece z piesem na spacer bo za godzinke mam fuche;)
Miłego laseczki:)

Dzien dobry :)
ja przerwe w sprzataniu na herbatke zrobilam :)
Znowu cieplo na dworze, az mi goraco w domu.
Choinke rozbiore w niedziele za pewne. Piekna mielismy w tym roku, ale dzis chowam wszystko co swiateczne :)

Milego dnia :) dzis bede prala wykladziny, pokrece troche pupa to maly moze sie odwroci. A wlasnie, jakis taki dzis spokojny

czesc gwiazdeczki

ja własnie przy sniadanku dzis kaprys na chrupiącą bułę smalczyk ze skawreczkami i ogórek kiszony:tak: do zapity standard herbata z cytryną:-D

znów jestem zmęczona jak bym conajmniej całą noc ciezko pracowała:-D:-D dobrze ze teraz 2 dni wolnego to moze sie wyspie:happy2:

Milus- ja płatki z mlekiem ostatnio codziennie jem na kolacje + grzanki z konfitura jagodową ;-) aaaaa i oby obyło sie bez przykrych jelitowych dolegliwosci;-)
Olcia- jeszcze kłaki komuś robisz dzis??????
Masala- podziwiam cie bo gdybym jak miała teraz sie uczyć to na pewno wszystko bym oblała bo moja koncentracja w ciazy jest masakryczna

Oj Pinus ja tez się czuje wypompowana z rana jakbym nie wiadomo co robiła w nocy:) Człowiek rano wstaje i już na nic więcej jak śniadanie nie ma siły...mój eM cały czas mi burczy za uszami: zona nie dziw się w końcu jesteś w 8 miesiącu ciąży:)

reklama
dzien dobry :)

My wlasnie snaidanko jemy, ja obzeram sie scones'ami z maselkiem i dzemem, mniam :)
Synus je swojego weetabixa.
Kurcze niedlugo trzeba bedzie sie przestawic na wczesniejsze wstawanie :szok:
Chyba bede chodzila jak cien. Bartus jako niemowlak nie dal nam bardzo papalic w nocy to pewnie ten nadrobi :-D
Maz i tak z wstawaniem nocnym pomoze, ale same pobudki o np. 5-6 rano mnie przerazaja hehe

Dziewczyny wspolczuje wam mdlosci, ze tez to cholerstwo potrafi tyle trzymac!
Z Bartkiem mialam do 6go miesiaca to paskudztwo ,teraz do 4go ale za to calodobowo ;-) a wy nawet w 7/8 musicie sie jeszcze czasem z tym zmagac ...

Ide poczytac, choc pozno spac poszlam wiec pewnie nie mam duzo do nadrabiania ;-)

Do góry