reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

A ja mam lenia totalnego przygotowałm tylko towar na wysyłke przy czym spaliłam mojego wspaniałego robota kuchennego więc em musi odkupić ugotowałam golonki i obleciałam pól dzielnicy za picolo i nie dostałam!!! a wczoraj tyle było... ale em sie zlitował i jakimś cudem dopadł ostatni juz przy zamykaniu sklepu wiec przeżyje jakoś a zamiast karkówki muszą mnie zadowolić czipsy bekonowe hmmm chyba pójde spać

a tak wogóle to moja gwiazda dzisiaj ma strasznego lenia wasze maluchy widze też...

Bosa narobiła mi apetytu na sałatke a ja nawet nie ma z czego zrobić hmmm coś musze wymóżdzyć

reklama
Agacina ma dziewczynę, nawet niezła laska, miła, inteligentna itd. ale to tylko dziewczyna bo on uważa że on wielkie bóstwo ma jeszcze czas na ożenek bo ma 22 lata, studiuje i musi się wyszaleć i takie tam jego teorie... I nie powinien się w ogóle wypowiadać tak jak Harsharani napisała przecież sam nie ma pojęcia o małżeństwie! Tak chyba chciał się na kimś wyżyć a ja byłam pod ręką!

Mąż chodzi kicha i prycha, coś go rozkłada i mnie przy okazji bierze a już obiecaliśmy że pojedziemy do rodziców a tak nie chce mi się szykować że szkoda gadać!

Papcia ja jak się zdenerwowałam i popłakałam przez brata to mała kopała jak szalona. Chyba też się zestresowała!

Bosa ale kusisz tymi pysznościami! Zaraz się spakuję i przyjadę;)

Ostatnia edycja:
Czy wy też macie taką skleroze miałam odpisać Ewi że pewnie impreza bedzie fajna Harsh że ma leżeć i nie szaleć i pewnie komuś jeszcze i znowu zapomniałam:zawstydzona/y:

Papcia a co Ty za biznes masz??? ciągle coś rozsyłasz;) a czy impreza fajna to się później okaże. Narazie mam zwalony humor i oczy mnie pieką od płaczu. Leżę jeszcze w dresach bo książe (brat) w momencie jak powiedziałam że idę się myć zajął łazienkę i siedzi chyba na złość już pół godziny.

papcia, bo ciaza oglupia, nie wiedzialas ;) ja to musze koncentrowac sie szczegolnie za kierownica.
Ewi, jak Ci sie nie chce isc, to pewnie bedzie dobra zabawa :)

Wyciagajac makaron z szafki rzucil mi sie w oczy sloiczek grzybkow marynowanych... Mysle o nim caly czas...

My tez mamy chipsy na dzisiejszy wieczor ;)

Ty Ewi dopiero doczytałam że sie popłakałaś oszalałaś kobito i to jeszcze przez kogo!!!

O moje dziecko w końcu sie obudziło to chyba od tych fajerwerków za oknem

A ja własnie wóciłam do domu:tak::tak:

poszłam do primarka kupilam sobie koszulę i klapeczki do szpitala:tak:

a teraz po obiedzie dzis męzo warzywną zupkę zrobił:-D zabieram sie za sterte prasowania bo nie moge juz na nia patrzec a musze to zrobic jeszcze w starym zeby cały nowy nie prasowac hahah cóz za motywacja ahahaah:-D:-D

Bosa- a wiec milego leniuchowania i wcinania pyszności:-p
Ewi- tak razem z męzem pracujmy na zmiany w sklepie:-p
Katjuszka- baw sie dobrze!!!!!!!!!!!
Marta- zdrówka dla synka a dla ciebie duzo odpoczynku
Papcia- mnie też sie dzis nie chce ale muszeeeeeeeeee:dry::dry:

spadam

Wszystkiego dobrego kochane dla was samych pomyślności w 2011 i lekkich porodów oraz grzecznych i zdrówych dzieciaczków

witam sie i ja wlasnie udalo mi sie was nadrobic za wczoraj i dzis :-)
wszytskiego dobrego w Nowym Roku zeby byl lepszy od 2010 latwych porodow i zdrowych oraz spokojnych dzieciaczkow:-)

reklama
a ja w ogole nie czuje, ze nowy rok! jutro... Wieczor pewnie spedzimy jak zawsze, poza tym, ze mi K. kupil takie pyszne muffiny toffi (z plynnym srodkiem) w cukierni...

chyba sobie zaraz pojde zrobic porzadek w sypialni...

Do góry