reklama
Ja sie delektuje kocimi ruchami moich gwiazdek- jak robia mi kwadratowy brzuszek słodkie.....i przeglądam dalej allegro- od kilku dni nie moge sie zdecydowac co do zakupow
to masz tak jak ja siedze oczy mnie juz bola od tego gapienia sie w monitor pozycje zmieniam z 10 razy na koncu jest mi już niedobrze a i tak sie nie moge zdecydowac lub czegoś w swoim typie znalesc;-/ a co do braku siły to fakt mamy coraz cieżej a człowiek ciagle mysli ze duzo da rade zrobic a tu klops............
Ruda-ja jak narazie mam spokój od miesiace z pawikiem mam nadzieje ze tak zostanie;-) a co do wczesnego wstawania nic nie mów bo jak tylko o tym pomyśle to już jestem meeeeega spiąca i zmęczona hahaah
Pinka- ja tez mam listę- niby zamknięta ale jeszcze się wstrzymuje z zakupem- w sumie to nie wiem czemu. Moze to przez ten kryzys miniony finansowy- mam takie uczucie ze muszę wszystko przemyśleć milion razy zanim to kupie- paranoi dostaje...a czasu nie mam za wiele! Potrzebuje chyba jakiegoś kopa
Pinka przeciez sylwester dzisi wszystkie laski chca byc piekne dzisiaj to i tak mam ogromna labe bo ja od 10lat sylwka zawsze spedzałam w pracy od rana do ok 18a teraz tylko kuzynka wpadnie na czesanko,musi wykorzystac ze siedze w domku
Milus ja bym tez juz chetnie wszystko kupiła i był by spokuj ale M mnie ciagle powstrzymyje bo z tym naszym autkiem jeszcze nie wszystko jest załatwione i nadal problem z kasa.
Milus ja bym tez juz chetnie wszystko kupiła i był by spokuj ale M mnie ciagle powstrzymyje bo z tym naszym autkiem jeszcze nie wszystko jest załatwione i nadal problem z kasa.
olcia- a no tak gwiazdy chca pięknie wyglądac ehhe więc rece pełne roboty,ja juz zapomniałam jak to jest szykować sie na sylwka juz nie bylismy nigdzie od 5 lat:--(
Miluś- a ja sama nie wiem czemu niezamawiam moze dlatego ze ciągle mam nadzieje iz pojawi sie cos lepszego tanszego
Jeny zaraz zasne na siedząco
Miluś- a ja sama nie wiem czemu niezamawiam moze dlatego ze ciągle mam nadzieje iz pojawi sie cos lepszego tanszego
Jeny zaraz zasne na siedząco
No tak Olus- czlowiek zawsze ma jakieś "ale" i powód żeby nie zrobić jeszcze tych zakupów. Ale chyba to co Pinka pisze tez swoje robi- szukam cały czas czy nie ma czegoś tańszego. I śmiać się mi przy tym chce bo wygląda tak jakbym miala na zakupy majątek wydać a ja raptem mam listę na allegro za niecałe 100zł hi hi bo to same pierdołki po kilka złotych i paka pampersów
Wiecie co ale chyba dzisiaj to juz ostatnia szansa bo ciul wie co będzie z tym vatem po nowym roku!!!!!
Wiecie co ale chyba dzisiaj to juz ostatnia szansa bo ciul wie co będzie z tym vatem po nowym roku!!!!!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Hej Dziewczyny
Życzę wszystkim wspaniałego wieczoru (niezależnie od pozycji ;-) ) i żebyście nie przespały fajerwerków!! :-) A w Nowym Roku żeby Wam się darzyło!! :-):-)
A sama zmykam do fryzjera robić się na bóstwo!
Ściskaaaaam mocnoooo!!!
Życzę wszystkim wspaniałego wieczoru (niezależnie od pozycji ;-) ) i żebyście nie przespały fajerwerków!! :-) A w Nowym Roku żeby Wam się darzyło!! :-):-)
A sama zmykam do fryzjera robić się na bóstwo!
Ściskaaaaam mocnoooo!!!
reklama
Cześć dziewczyny
Wczoraj poszalałyscie z postami tak, że ledwo doczytałam, a dzisiaj to pustką wieje.
No ale nic dziwnego, skoro dzis sylwester i trza się troszkę chociaz zrobić.
Ja na razie jeszcze w pracy siedzę, ale szefowa zapowiedziała, że dzisiaj krócej popracujemy, pewnie do 14, więc już nieduzo czasu zostało.
A potem do domku, drzemka popołudniowa, żeby nabrac sił i szykowanie się na małe wyjście. My w tym roku idziemy do kolegi, który ma 2,5 miesięcznego synka, więc nie będzie jakiegoś specjalnego szaleństwa, ale też nie będziemy siedzieć sami w domku. Tak więc jakoś wyglądać trzeba
Wczoraj poszalałyscie z postami tak, że ledwo doczytałam, a dzisiaj to pustką wieje.
No ale nic dziwnego, skoro dzis sylwester i trza się troszkę chociaz zrobić.
Ja na razie jeszcze w pracy siedzę, ale szefowa zapowiedziała, że dzisiaj krócej popracujemy, pewnie do 14, więc już nieduzo czasu zostało.
A potem do domku, drzemka popołudniowa, żeby nabrac sił i szykowanie się na małe wyjście. My w tym roku idziemy do kolegi, który ma 2,5 miesięcznego synka, więc nie będzie jakiegoś specjalnego szaleństwa, ale też nie będziemy siedzieć sami w domku. Tak więc jakoś wyglądać trzeba