18 z przymruzeniem oka ;-)Hello popołudniem....
Tulip maszzz 18 latek ?? jejku chciałam miec zawsze dzidzie w wieku 18 lat, nio ale nie wyszło... hehe i nie bede jednak nalezec do tych młodszych mam hehe
Ewi A na obiadek wszamałammm dzisiaj ogórkowąąąą ))):-) -- polecam )
reklama
milenka_1986
Zaangażowana w BB
Hm .... jeśli mam się podzielić wrażeniami ze swojego ślubu i wesela to jedno co mogę powiedzieć, to że nie ma się czym stresować. To jest piękne wydarzenie i nie warto psuć go stresem
Jeśli chodzi o mnie, to ja jakoś za bardzo się nie stresowałam. Tylko troszkę przy wejściu do kościoła Za to mój mąż cały w nerwach był
Jak będę już miała fotki to napewno jakąś wstawię ogólnie jestem zadowolona. W sukni w ogóle brzuszka nie było widać
Bosonóżka gratulacje dziewczynki. Ja też bym chciała. w poniedziałek idę do lekarza, ale jeszcze się chyba płci nie dowiem, bo ginka powiedziała, że dopiero w 22 tygodniu ... a teraz bedzie dopiero 20
Jeśli chodzi o mnie, to ja jakoś za bardzo się nie stresowałam. Tylko troszkę przy wejściu do kościoła Za to mój mąż cały w nerwach był
Jak będę już miała fotki to napewno jakąś wstawię ogólnie jestem zadowolona. W sukni w ogóle brzuszka nie było widać
Bosonóżka gratulacje dziewczynki. Ja też bym chciała. w poniedziałek idę do lekarza, ale jeszcze się chyba płci nie dowiem, bo ginka powiedziała, że dopiero w 22 tygodniu ... a teraz bedzie dopiero 20
No jestes juz spowrotem:-),jakies miałam dzisiaj żółwie tempo i długo mi zeszły te ''włosy'';-)
Widze ze dyskutujecie o wieku,a co jest po weterankach?bo ja mam lat 30,jak urodze to juz pewnie 31;-)
U mnie na obiad własnie sie robia nalesniki:-)
Bosa to ci niespodzianka;-),mimo wszystko gratuluje córuni:-)
Milenka świeza zonko:-) wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;-)
Widze ze dyskutujecie o wieku,a co jest po weterankach?bo ja mam lat 30,jak urodze to juz pewnie 31;-)
U mnie na obiad własnie sie robia nalesniki:-)
Bosa to ci niespodzianka;-),mimo wszystko gratuluje córuni:-)
Milenka świeza zonko:-) wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;-)
Boska- ale jaja. dziewczynki sa fajne.
Wiecie- ale ja sie dziwie ze we wczesnej ciazy wierzylyscie lekarzom w informacje o plci. Slyszalam ze male dziewczynki potrafia miec wlasnie- rozbudowane te organy- ze latwo pomylic
a sportow dla dziewczynek jest mnostwo- slyszalam ze " siatkowka" jest najbardziej popularna ( ta co uprawiasz chodzac ze sklepu do domu)
Wiecie- ale ja sie dziwie ze we wczesnej ciazy wierzylyscie lekarzom w informacje o plci. Slyszalam ze male dziewczynki potrafia miec wlasnie- rozbudowane te organy- ze latwo pomylic
a sportow dla dziewczynek jest mnostwo- slyszalam ze " siatkowka" jest najbardziej popularna ( ta co uprawiasz chodzac ze sklepu do domu)
milenka_1986
Zaangażowana w BB
ola dziękuję bardzo ;*
futrzakowa
yea! to ja!
Ja tak samo jak Evi Futrzak przyznaj się starucho
no ja niby jeszcze mam 27 ale w grudniu już będę w tym srednim wieku 28 lat hehe... niedługo 30!!!!! OMG!!! NIE!!!!
bosa - haha gratulacje dziewczynki no to szok ale takie rzeczy są do przewidzenia hihi ja już zapowiedziałam rodzinie i znajomym że jak będzie dziewczynka to ja nie chcę żadnych różów widzieć w prezentach :-) ale nie ma co wyprzedzać faktów...:-) hihi no to macie "drakę" :-)
Ostatnia edycja:
H
Harsharani
Gość
Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić!!! Ale nie powiem - jakoś podobają mi się historie gdzie kobiety zostają babciami wieku 38 lat ;-) Ja nie mam na to raczej szans - ale liczę, że i tak moje dziecię weźmie się szybciej do roboty niż jego mama i tata
No to ja na dzisiaj chyba zmykam powoli.. trzeba się psychicznie nastawić do wyjścia z pracy Jeszcze tylko dwa dni - ale bez kierownika i jego zastępcy bo w delegacji są HEHEHE to się będzie działo.. ;-)
Moja mama zostala babcia w wieku 38 lat Ale to ona zaszalala, bo urodzilam sie gdy miala 18 lat. Ja mialam ponad 20 (i tak za wczesnie dla mnie).
Scarletka, w sumie mozemy podac sobie reke! Bo mamy 23 lata i 3letnich chlopcow
I juz pisze o co chodzi z wiekiem.
Wedlug mojego indyjskiego sprzedawcy, ktory dodatkowo jest wrozbita-horoskopista (hahahaha), kobiety, ktore maja 23 lata i ktorych ojciec urodzil sie w miesiacu nieparzystym, beda mialy w 2011 dziewczynki
I generalnie poszlam po mleko, a nagadal mi takich rzeczy, ze szok :-)
futrzakowa
yea! to ja!
Harsza - które mają 23 jak doszło do zapłodnienia czy jak rodzą? :-) hehe... no i sporo tu 23-latek więc zapewne sprawdzimy tą teorię
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
czyli ja sie załapuje na dziewczynke :::)))))
byłam dzisiaj z babcia na zakupach i wiecie co normlany ochraniacz na łóżeczko kosztuje ok50zł w normalnym sklepie a ja w ciucholandzie taki fajowy kupiłam za 1,88 i recznik z kapturkiem za 3 porzadnie je wypiore i beda jak znalazł w sumie to ja strasznie nie lubie już kupować w normalnych sklepach bo nie dosyc że te materiały pożal sie Boże to jeszcze te ceny a tak i ja uśmiechnieta i portfel pełen kupiłam jeszcze kilka ciuszków i kocyk z Kubusiem w sumie cała reklamówka za podajrze12zł a ciesze sie jak dziecko z cukierka
byłam dzisiaj z babcia na zakupach i wiecie co normlany ochraniacz na łóżeczko kosztuje ok50zł w normalnym sklepie a ja w ciucholandzie taki fajowy kupiłam za 1,88 i recznik z kapturkiem za 3 porzadnie je wypiore i beda jak znalazł w sumie to ja strasznie nie lubie już kupować w normalnych sklepach bo nie dosyc że te materiały pożal sie Boże to jeszcze te ceny a tak i ja uśmiechnieta i portfel pełen kupiłam jeszcze kilka ciuszków i kocyk z Kubusiem w sumie cała reklamówka za podajrze12zł a ciesze sie jak dziecko z cukierka