reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Strasznie smutna historia dziewczyny. Jest w 5 miesiącu, a tu taka tragedia. Boże nikomu nie życzę takiej sytuacji. Straszne dziecko nigdy już nie pozna ojca czemu takie tragedię spotykają ludzi???? :sad::sad::sad::sad:

Najbardziej przerażający w tej historii jest fakt, że dziewczyna nie ma żadnego wsparcia ze strony rodziny ojca dziecka. Nie pojmuję takiego odejścia do tej sytuacji.

reklama
katjusza:D:D:D hahaha trzeba sprawdzic

fifronka- co zrobic...sa rozni ludzie... Ja osobiscie tez tego nie rozumiem, ale sa przypadki gdzie ludzie okazuja sie bez serca, dobrze ze dziewczyna silna i stara sie radzic sobie...ciekawe co by zrobili gdyby byli w jej sytuacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciekawe co by powiedział jakby go za co innego pociągnąć hihihi :-D

Milutek - w Żywcu, powiadasz, to ja bym mogła tam samochodem sama dojechać, bo umieem :-) bom wypróbowała przed wakacjami :-) to moja pierwsza samodzielna podróż za kółkiem była, dokładnie do Rycerki dojechałam :-)
ech, lubię Beskid Żywiecki...

a na pudełeczko głosuję codziennie - i wygra, bo już ma duuużą przewagę :happy:

To Rycerka jest nawet kawałek za Żywcem-i to dość spory;) po drodze jest Rajcza gdzie przyjmuje mój lekarz;) A tak ogólnie to oczywiście zapraszam skoro już tak daleko zajechałaś:)

Ostatnia edycja:
Kurcze dopiero wróciłam! masakra , najpierw lekarz rodzinny 2h pozniej 2 h wizyta w poradni kardiologicznej, i tak na prawde nic sie nie dowiedziałam :/:sorry2::sorry2:

Ale lekarz mowi ze nic nie słyszy , lecz mam 22go na USG Serducha bo go nie pokoi i lepiej zeby miał pewnosc... wiec wtedy wszystko się okaże. Raczej to jest od ciązy poniewaz

wszystko w organizmie jest teraz naruszone a takie bule w klaatce piersiowej mogą promieniować od bólu kregosłupa, i mogą byc silniejsze... Tak wiec troszeczke jestem

spokojniejsza... dziekuje za kciuki dziewczynki :***

Ja też głosuję!!!

Qrcze,mam anemię,z niedoboru żelaza i będę albo łykać to świństwo,albo jeżdzić na kroplówki do szpitala,bo położyć na oddziale to się nie dam:baffled:

Zmykam pobawić się z córcią,pozdrawiam.

Ja też głosuję!!!

Qrcze,mam anemię,z niedoboru żelaza i będę albo łykać to świństwo,albo jeżdzić na kroplówki do szpitala,bo położyć na oddziale to się nie dam:baffled:

Nie martw się będzie dobrze. Pociesze Cie tym że ja leżałam 2 tyg.w szpitalu i jak wyszłam i mąż w południe pojechał po wypis i wykupić recepty- to byłam zdziwiona że mam jakiś inny lek oprócz duphastonu!!! Okazało się to to jest żelazo- tabletki nazywają się Tardyferon i nikt mi przez te 2 tyg. nie powiedział ze coś jest nie tak w moich wynikach- więc nie ukrywam że byłam w szoku. Zadzwoniłam do mojego gina- podałam ile mi wyszło w szpitalu hemoglobiny i hemolizy i kazał brać lek rano na czczo co drugi dzien. Dzisiaj będę mieć za ok.godz.wyniki wiec sprawdzę czy to coś dało:)

reklama
Ja też głosuję!!!

hej Ja łykam codziennie tardyferon :-)plus duphaston... anemię od początku :-( koszmar - nie lubię żelaza...

Do góry