reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cze Kochane:))
Wróciłam od gina i macica 6 tygodniowa wszystko ok i mam we wtorek mieć usg i wtedy dostane karte ciąży i skierowania na badania hihi
Na razie mam brać kwasik a witaminki od 12 tygodnia

reklama
ANETAdo szpitala na anemie pierwsze slysze!! to takie grozne? ja z moim synem mialam cala ciaze anemie dosc silna i nawet zabardzo ZELAZO na mnie nie dzialal!! i bylo wszystko oki urodzilam zdrowego pieknego syneczka

Aneta ja w kązdej ciązy miałam anemie w pierwszej nawet zastrzyki dostawałam ,oczywiście na darmo:)
Pod koniec 8 miesiąca wszystko wracało do normy i wszystko było ok!! Kroplówki na anemie??

Dziewczyny na wtorkowe usg mam mieć pełny pęcherz ,wiecie o co kaman?? Bo nigdy tak nie robiłam

a moje samopoczucie dzisiaj też bije rekordy, łączę się z tobą clifordzik. u mnie stan pod gorączkowy, zupełnie zapchany nochal, ból głowy i wszystkiego. Śpię cały dzień
cat napisz potem jak twoje pierożki:)
poziomeczki gratuluję dobrych wieści!

też miałam anemię i również zażywałam tardyferon

no nic, spadam grzać się dalej

Super wieści Poziomek :D Może na USG już zobaczysz bijące serduszko :D

Fajnie, że wiecie laski chociaż, że coś Wam dolega.. Ja pierwsze i ostatnie badania miałam w 5 tygodniu i cisza :/
Ale koniec z tym pseudoginekologiem! Zapisałam się już na przyszły piątek do innego gina (podobno bardzo solidny) i na tą wizytę zrobię sobie na własną rękę wyniki krwi i moczu :)
Może jak pójdę do ogólnego to da mi na nie skierowanie, tak se wymysliłam ;) A może przeciwciała też skoro i tak są płatne..
W każdym razie muszę wreszcie zadbać o siebie i dzidzię, nikt inny tego za mnie nie zrobi..

Dwa tygodnie temu byłam o mojego gina na usg, nie zmierzył ani karku, nic, żadnego skierowania, kazał go odwiedzić za 2 tygodnie i dźwonie i co? Na urlopie jest do 24ego - no szlag mnie trafił i to już go ostatecznie skreśliło..

A Wy jesteście zadowolone ze swoich lekarzy??

reklama
Malinaa ja też byłam dziś u nowego gina bo stary do d...y. Ten wydaje się być dobry. Na usg będę na poczatku 7 tygodnia więc mam nadzieje zobaczyć serduszko:)))

Pączuszki zdrowiejcie szybko!!!!

Wiecie może jak z tym pełnym pęcherzem na usg?? Co to daje???

Do góry