reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cze Kochane:))
Wróciłam od gina i macica 6 tygodniowa wszystko ok i mam we wtorek mieć usg i wtedy dostane karte ciąży i skierowania na badania hihi
Na razie mam brać kwasik a witaminki od 12 tygodnia

reklama
ANETAdo szpitala na anemie pierwsze slysze!! to takie grozne? ja z moim synem mialam cala ciaze anemie dosc silna i nawet zabardzo ZELAZO na mnie nie dzialal!! i bylo wszystko oki urodzilam zdrowego pieknego syneczka

Aneta ja w kązdej ciązy miałam anemie w pierwszej nawet zastrzyki dostawałam ,oczywiście na darmo:)
Pod koniec 8 miesiąca wszystko wracało do normy i wszystko było ok!! Kroplówki na anemie??

Dziewczyny na wtorkowe usg mam mieć pełny pęcherz ,wiecie o co kaman?? Bo nigdy tak nie robiłam

a moje samopoczucie dzisiaj też bije rekordy, łączę się z tobą clifordzik. u mnie stan pod gorączkowy, zupełnie zapchany nochal, ból głowy i wszystkiego. Śpię cały dzień
cat napisz potem jak twoje pierożki:)
poziomeczki gratuluję dobrych wieści!

też miałam anemię i również zażywałam tardyferon

no nic, spadam grzać się dalej

Super wieści Poziomek :D Może na USG już zobaczysz bijące serduszko :D

Fajnie, że wiecie laski chociaż, że coś Wam dolega.. Ja pierwsze i ostatnie badania miałam w 5 tygodniu i cisza :/
Ale koniec z tym pseudoginekologiem! Zapisałam się już na przyszły piątek do innego gina (podobno bardzo solidny) i na tą wizytę zrobię sobie na własną rękę wyniki krwi i moczu :)
Może jak pójdę do ogólnego to da mi na nie skierowanie, tak se wymysliłam ;) A może przeciwciała też skoro i tak są płatne..
W każdym razie muszę wreszcie zadbać o siebie i dzidzię, nikt inny tego za mnie nie zrobi..

Dwa tygodnie temu byłam o mojego gina na usg, nie zmierzył ani karku, nic, żadnego skierowania, kazał go odwiedzić za 2 tygodnie i dźwonie i co? Na urlopie jest do 24ego - no szlag mnie trafił i to już go ostatecznie skreśliło..

A Wy jesteście zadowolone ze swoich lekarzy??

reklama
Malinaa ja też byłam dziś u nowego gina bo stary do d...y. Ten wydaje się być dobry. Na usg będę na poczatku 7 tygodnia więc mam nadzieje zobaczyć serduszko:)))

Pączuszki zdrowiejcie szybko!!!!

Wiecie może jak z tym pełnym pęcherzem na usg?? Co to daje???

Do góry