reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

86ruda Na pewno wyjdzie dobra. Ale mi ochotki narobiłaś:-):-):-) Ja zabieram się za zrobienia pizzy ze 2 tygodnie i jakoś nigdy mi nie wychodzi.
A ja idę zrobic obiad bo M. wróci za godzinkę z pracy i będzie marudził, że nie ma nic ciepłego. Więc idę.:-):-):-)

reklama
Witajcie dziewczęta w te słoneczne popołudnie (przynajmniej u mnie:)

Co do snów to ja miewam ostatnio ciągle o weselu. Śni mi się po nocach :) Dzidzia jeszcze nie śni mi się :) Ale pewnei ślub minie - zacznę śnić o dzidzi. Mój Men miał dziś w ogóle jakiś niezły sen :) Tak sie uśmiałam, że szok. Myślałan najpierw, że on coś do mnei mówi. i się pytam o co chodzi. A on do mnie, że musi coś załatwić mojej rodzince. JA pytam komu. A on: wujkowi.Ja: ale co masz załatwić. On: trociny. Ja; Jakie trociny ? On: no dla chomików :) he wtedy się zorientowałam, że coś bredzi. Odwróciłam się w drugą stronę i poszłam spać :) Później żałowałam, że nie podpytałam go o inne rzeczy może też by mi powiedział :p

marta- ja bardzo chętnie zapraszam- mamy swój mały domek i mieszkamy sami- myślę ze byście sie pomieściły z palcem w nosie:)

aneta9981- mieszkam 6km od Żywca:-D

darenka0707- dziękuje za gratulacje

milenka- zazdroszczę Ci pogody- u mnie buro i ponuro

nikusiazory- ja to mam same głupie sny od kiedy jestem w ciąży: ze mąż mnie zdradza, że mnie jakieś kulki gonią, ktoś mnie napada, spadam z urwiska, gonie po lesie i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność:-)

Poza tym tak z innej beczki słyszałyscie o tej akcji pomocy dziewczynie- przyszłej samotnej mamie? tu można oddac głos w konkursie na którym forumowiczki Baby Boom królują- zachęcam do choc takiej pomocy:-)
TWOJE PUDEŁKO
a tu link do histori tej dziewczyny
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...i-sie-24-12-2010-moj-narzeczony-zginal-43013/

hahahahah...moj tez papla przez sen:D:D:D czasem naprawde idzie sie posmiac....slyszalam ze jak sie pociagnie za palec wskazujacy spiacego ktory gada...mozna wiecej sie dowiedziec...jeszcze nie mialam odwagi tego mojemu zrobic:D:D

milutek- nie no mojego w snach nie ma....ale to co mi sie sni to barzdiej horrory:(...takie brutalniejsze....ahhhh szkoda gadac....rano z lzami sie budze...dobrze ze codziennie mi sie nie sni bo bym spac nie chodzila wogole...

milutek- nie no mojego w snach nie ma....ale to co mi sie sni to barzdiej horrory:(...takie brutalniejsze....ahhhh szkoda gadac....rano z lzami sie budze...dobrze ze codziennie mi sie nie sni bo bym spac nie chodzila wogole...

dokładnie takei horrory a nie sny- tak bym to nazwala. Ja juz parę razy się obudziłam przerażona i czułam taki lęk ze nie mogłam spowrotem zasnąc. choc powiem ci ze ostatnio nie kazdej nocy mi sie takie głupoty śnią:)
Fifronka- super ze głos juz oddany:)im więcej tym lepiej- ach ta solidarnosc kobieca:)

Strasznie smutna historia dziewczyny. Jest w 5 miesiącu, a tu taka tragedia. Boże nikomu nie życzę takiej sytuacji. Straszne dziecko nigdy już nie pozna ojca czemu takie tragedię spotykają ludzi???? :sad::sad::sad::sad:

reklama
hahahahah...moj tez papla przez sen:D:D:D czasem naprawde idzie sie posmiac....slyszalam ze jak sie pociagnie za palec wskazujacy spiacego ktory gada...mozna wiecej sie dowiedziec...jeszcze nie mialam odwagi tego mojemu zrobic:D:D

ciekawe co by powiedział jakby go za co innego pociągnąć hihihi :-D

Milutek - w Żywcu, powiadasz, to ja bym mogła tam samochodem sama dojechać, bo umieem :-) bom wypróbowała przed wakacjami :-) to moja pierwsza samodzielna podróż za kółkiem była, dokładnie do Rycerki dojechałam :-)
ech, lubię Beskid Żywiecki...

a na pudełeczko głosuję codziennie - i wygra, bo już ma duuużą przewagę :happy:

Do góry