reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Futrzakowa rozgadane to wy jesteście od wczoraj popołudnia miałam już dzisiaj trochę do nadrabiania
Harash ja to bym te szczury jednak wysłała zrobią większą furorę
Harash ja to bym te szczury jednak wysłała zrobią większą furorę
Ewi82
Fanka BB :)
Hej,
mnie dzisiaj obudziła listonoszka bo przyniosła list polecony z pieczątką z Hrubieszowa. Lekko zdziwiona byłam co to może być a tu się okazało że teściowa wysłała dyplom ukończenia studiów męża na moje dane Oczywicie otworzyłam i jak zobaczyłam zdjecie to myślałam że padnę ze śmiechu haha, ale zdjęcie z książeczki wojskowej pobiło to z dyplomu. Miał wtedy 18 lat, taki śmieszny hehe
Mnie zawsze biust bolał a dzisiaj nic i brzuch mi nie rośnie i mam stresa że coś nie tak, jutro się dowiem...
Pogoda u mnie straszna! Leje i leje i wieje. A ja jakaś przeziębiona mimo że cały czas w łóżku leżę. Opryszczka mi się zrobiła co podobno nie jest dobre.
Cliford jak ja Ci zazdroszczę tych szaleństw! Ja mogę tylko się przytulać i tyle...
mnie dzisiaj obudziła listonoszka bo przyniosła list polecony z pieczątką z Hrubieszowa. Lekko zdziwiona byłam co to może być a tu się okazało że teściowa wysłała dyplom ukończenia studiów męża na moje dane Oczywicie otworzyłam i jak zobaczyłam zdjecie to myślałam że padnę ze śmiechu haha, ale zdjęcie z książeczki wojskowej pobiło to z dyplomu. Miał wtedy 18 lat, taki śmieszny hehe
Mnie zawsze biust bolał a dzisiaj nic i brzuch mi nie rośnie i mam stresa że coś nie tak, jutro się dowiem...
Pogoda u mnie straszna! Leje i leje i wieje. A ja jakaś przeziębiona mimo że cały czas w łóżku leżę. Opryszczka mi się zrobiła co podobno nie jest dobre.
Cliford jak ja Ci zazdroszczę tych szaleństw! Ja mogę tylko się przytulać i tyle...
papcia
Mamunia Lenuśki
Ale sie nachichrałam od razu mi lepiej jednkże brzuch po nospie nie przychodzi jak dobrze ze jutro wizyta i ginka
Zobaczycie niedługo opisza paskuda w gazecie że go gryzonie zarzarły żywcem jestem ciekawa czy cos powie mojej sasiadce ze taka wulgarna jestem bo ona tam pracuje i z tad iwedziałam że robia buty na wymiar
Zobaczycie niedługo opisza paskuda w gazecie że go gryzonie zarzarły żywcem jestem ciekawa czy cos powie mojej sasiadce ze taka wulgarna jestem bo ona tam pracuje i z tad iwedziałam że robia buty na wymiar
K
koncia
Gość
Hars, zobaczysz, to się jeszcze obróci przeciwko niej. W końcu rozwścieczyła całe stado ciężarówek
Ewi badz dobrej mysli.Jesli chdzi o opryszczke to tez gdzies slyszalam ze to nie dobrze moze lepiej idz do lekarza.A narazie polecam herbatke z sokiem malinowym.Ja to juz tyle tego wypilam i ten syrop z cebuli fe i mleko z miodem i czosnkiem i jak bardzo mnie boli gardlo to cukierki imbirowe.Ale jak mus to mus, bez tabletek to bez.
papciarkowa dobrze ze chociaz ci sie humor poprawil.
papciarkowa dobrze ze chociaz ci sie humor poprawil.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Scarletka przesyłam troszkę słoneczka puki jeszcze jest u mnie a mój w pracy a jak wróci to zmęczony będzie a że on jeszcze post ma no to z chłopa mam nici :-)
papciarkowa głowa do góry a tabletką daj czas na zadziałanie oby cię ten ból szybko opuścił ;-)
papciarkowa głowa do góry a tabletką daj czas na zadziałanie oby cię ten ból szybko opuścił ;-)
Ostatnia edycja:
magdzior1985
Fanka BB :)
Ja właśnie sterte prania wyprasowałam i padam. Plecy mnie masakrycznie rozbolały, a tu trzeba jechać sąsiadkę z pracy odebrać, sama jej to zaproponowałam.
Harsharani jakie myszy, koniecznie szczury
Clifford udanej kolacji:-)
Harsharani jakie myszy, koniecznie szczury
Clifford udanej kolacji:-)
reklama