reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutek za tem do leżenia i odpoczywania marsz;)! a wszystko będzie dobrze, odpoczywaj ile wlezie

ależ nam się clifordzik rozpisał;) wyszło ci na dobre, to nasze seksowe nawijanie hahahahahaha

reklama
[

ależ nam się clifordzik rozpisał;) wyszło ci na dobre, to nasze seksowe nawijanie hahahahahaha

hahaha:-D

czy tez tak macie wśród swoich znajomych ... szczególnie młodych mam, że jak wspomnicie coś o forum (bo czasem coś wspomnę a to o dolegliwościach czy konkretnych przypadkach) to nagle słyszycie "gosh! nie czytaj żadnych forum, nie wolno w ciąży!...bo potem tylko głupoty w głowie i niepotrzebny stres" ... już nawet nie chce mi się spierać:-) bo że czasem głupoty w głowie:-D to norma:-D ale przecież wy jestescie wszystkie kochane i cudowne dziewczynki idzieki wam wszystko jest lżejsze:-) i miło słyszeć że nie jestem sama:-) jeszcze mało brakuje a wyznam wam miłość:-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki:-)
Musze sie pochwalic ze tak jakby od wczoraj czuje sie troszke lepiej :-)ale za to im blizej nastepnej wizyty u ginka to znowu mam czarne mysli ze z bąbelkiem jest cos nie tak:-(.
Alez u nas wczoraj o połnocy przez jakas godzine była burza,waliło i błysskało ostro:szok: a dzis juz było ładnie i słonecznie ale niestety teraz sie chmurzy:no:.
Bosonozka daj znac jak te ciuszki jak juz dotra do Ciebie bo ja akurat z tej firmy chciałam kupic jeansy;-)
Milutek a co z wyjazdem?co sie stało? trzymaj sie cieplutko i bez stresow:-)
Cliford fajnie ze miło Wam minał wspolny weekend,musze powiedziec ze tak sie naczytałam tych Waszych ''seksownych'' postow ze i u mnie wieczorki były bardzo przyjemne;-)
Wszystkim ciezaroweczkom zycze miłego dnia,buziak:-)

Matko, Clifford - jaka dlugosc:szok:

U mnie to normalka,ze ja nigdy nie mam kasy, poniewaz ja potrzebuje wszystko. Znaczy sie... jesli akurat nie ciuchy...to meble..jesli nie meble...to cos typu aparat itd, i co zdaze zaoszczedzic to od razu cos 'musze'....

Witam sie swoja droga w zlym humorze rowniez.
wstalam dzisiaj bardzo wczesnie...Wlczylam malemu tv...Pozniej zeszlam z Olem na dol... 7 rano... Robie mu sniadanie...patrze przez okno...a w ogrodzie..nikt inny jak tesciowa z K. siostrzenica... Siostra K. przywiozla ja mamie o 5:baffled: Bo mala wstala, a ona jest w ciazy i potrzebuje snu.
nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.

No a pozniej telefon...ze dzwonili z urzedu i dostala MOJ dom.
Tak wiec w ogole mam skopany humor... I to najzwyczajniej w swiecie z zazdrosci i zawisci,ale co mi tam.
ponoc jak kobiecie w ciazy cos sie zabiera, albo kradnie to ta kobieta moze naslac na dana osobe myszy. Mam nadzieje, ze ja zywcem w*******a.

Z Wami można konie kraść:-D
Zaraziłyście mnie tymi porządkami w szafach.Musze sie pozbyc tych rzeczy które tylko zajmuja miejsce w szafie by doszły nowe,te cudne,ciążowe;-) Dzieki ze wrzucacie zdjęcia swoich zdobyczy bo naprawde macie gust.
Milego dnia

Czesc dziewczyny.
Ja dzisiaj niby lepiej sie czuje ale strasznie mnie meczy to gardlo.Smierdze czosnkiem i cebula :-D
Ja bede jeszcze pracowac tylko przez miesiac ale ja i tak nie mam ciezkiej pracy bo jestem niania.Niestety moja podopieczna poszla juz do przedszkola i teraz juz tylko ja odprowadzam. Dzisiaj doszlo do mnie ze to juz koniec i tak strasznie mi sie przykro zrobilo.Dzisiaj cala droge mowila ze mnie kocha i pytala czy z nia wejde do tego przedszkola, kochana moja.
Ola prosze bez czarnych mysli wszystko jest napewno dobrze.

Cliford dzis o wiele lepiej ale to dlatego ze idziemy zalatwic pewna sprawe o ktrej pochwale sie jak zalatwimy:)mimo ze na dworze deszczowo to humorek mam:)widze ze weekend udany a mi sex w ciazy wcale tak nie smakuje:(czesto jestem juz spiaca albo cos mnie boli i nie mam ochoty moze przejdzie to..

Witam marcjaneczki :-)
U mnie dzisiaj pogoda słoneczna :-) szok bo do tej pory to się już czułam jakby była już jesień,cały czas padało i zimno było.Katar mnie męczy :-( kurcze krople nie pomagają ehhh z tą pogodą zawsze ten katar złapie.
Kawka wypita i coś żołądek się odzywa,więc jakąś kanapeczke by się przydałoby wszamać :-)
futrzakowa no wiesz takie osoby chyba nigdy nie były na żadnym forum a zwłaszcza na tym i nie wiedzą jakie kochane osoby są tutaj ;-):tak::-D a czasem więcej głupot można się nasłuchać od rodzin albo znajomych i te ich czasem straszne historyjki o ciążach :baffled: :eek: a tutaj jest zdecydowanie wsparcie i pomoc :-)

hahaha:-D

czy tez tak macie wśród swoich znajomych ... szczególnie młodych mam, że jak wspomnicie coś o forum (bo czasem coś wspomnę a to o dolegliwościach czy konkretnych przypadkach) to nagle słyszycie "gosh! nie czytaj żadnych forum, nie wolno w ciąży!...bo potem tylko głupoty w głowie i niepotrzebny stres" ... już nawet nie chce mi się spierać:-) bo że czasem głupoty w głowie:-D to norma:-D ale przecież wy jestescie wszystkie kochane i cudowne dziewczynki idzieki wam wszystko jest lżejsze:-) i miło słyszeć że nie jestem sama:-) jeszcze mało brakuje a wyznam wam miłość:-D
Śmiało! Nie krępuj się, przyjmiemy to z godnością ;-)

No a pozniej telefon...ze dzwonili z urzedu i dostala MOJ dom.
Tak wiec w ogole mam skopany humor... I to najzwyczajniej w swiecie z zazdrosci i zawisci,ale co mi tam.
ponoc jak kobiecie w ciazy cos sie zabiera, albo kradnie to ta kobieta moze naslac na dana osobe myszy. Mam nadzieje, ze ja zywcem w*******a.
Biedne myszy by pewnie pozdychały. Niestrawność w każdym razie gwarantowana.

reklama
Harsh pomysl sobie ze jak oni sie tam wprowadza to okaze sie np ze jest grzyb,kanaliza do wymiany,dach przecieka a w piwnicy mieszkaja myszy:-D a wtedy Ty bedziesz miała satysfakcje bo przeciez kobiecie w ciazy nie wolno ''robic pod gorke'';-) a za kare to oni bedea sie tam meczyc a Wy znajdziecie cos jeszcze piekniejszego i z dala od nich:-)

Do góry