reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

No tak, ale na smsa by chyba odpisala?
Bo nie chce sie narzucac i dzwonic...

czesc kochana dziekuje za smska niestety nie moglam ci odpisac bo telefon mi sie zrąbał i ledwo co przeczytałam eske bo wyswietlacz padł jutro ide kupic inny;-)))))

kochane nie pisze bo czasu jakos brak i samopoczucie nie takie od czoraj znów brzuch mnie pobolewa a raczej tak strasznie kłuje ze nawet usiasc nie moge no i kregosłup standardowo.......... senna jestm jak nie wiem co wiec prawie całe popoludnia przesypiam.........

juz niemoge sie doczekac tego pierwszego usg bo tak to czlowiek strasznie sie denerwuje i zastanawia czy wszystko ok

witam nowe mamy i zycze wszytskiego dobrego Stare mamuski serdecznie pozdrawiam i ciesze sie ze u was wszysko jak najlepiej oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez dzis mialam spagetti mężo zrobił;-))))))))))

buziaki dla was KISSSSSSSSSS

reklama
Witajcie :-)

Chyba zacznę Was częściej czytać :-) Choć już mam jednego malucha :-) to się o drugiego postraliśmy :-D

Termin mam na marzec :-) 26 :-)

Pozdrawiam

Ty nie czytaj, tylko pisz ;-)

Ja mialam spaghetti dwa dni temu i to takie z papierka, o 23. Ochota naszla ;) Haha.

Dzis zamierzam wygrac w totka ;-)

Czesc dziewczyny wczesniej sie nie odzywalam bo nie mialam neta.A dzisiaj robilismy z m porzadki wkoncu bo juz zaniedbalam troche mieszkanie.
Wczoraj wizyta u gin sie udala wszystko w porzadku powiedzial nawet ze wedlug usg fasolinka jest wieksza i to 7 tydz i 5 dzien serduszko bardzo miarowo bije i powiedzial ze w takim wypadku to zostaje tylko 10 procent ze mozna poronic wiec sie troche uspokoilam:-)
wrzuce zdjecie w watku nasze wizyty u lekarza

reklama
Do góry