reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hej

tak sie tylko chcialam przypomniec. Jakos nie mam czasu czytac, a co dopiero pisac. Fatalnie sie czuje, caly czas mnie mdli wiec wiekszosc dnia spedzam umierajac w lozku. Nie pamietam, zeby w pierwszej ciazy bylo az tak zle. Coz, starosc nie radosc he he:crazy:

pozdrawiam was serdecznie, bede sie odzywac jak mi sie poprawi

widzę, że dziewczyny na obiad znikneły. Ja juz po, zrobiłam sobie kurki z cebulką na masełku i ze śmietanką a do tego ziemniaczki, mniam...
Teraz idę sie położyć bo troszkę brzusio ciągnie. Zajrzę wieczorkiem

Chyba zaraz pęknę. Zrobiłam sobie pyszne spaghetti z dużą ilością sera- tak jak lubię:)i teraz opadłam przed komputerem. W tv jakoś nic specjalnego nie leci- sama nuda wiec posiedzę trochę na necie.

To było bardzo szybie spaghetti- pomyślałam i miało być....hihihihi...spełnia się te ciążowe zachcianki:)
A widze że i Wy tu sobie moje Drogie niczego nie żałujecie:)I tak ma być- ciężarówki mają te swoje przywileje:)

reklama
Hej dziewczyny:)

Ledwo na dobę zniknęłam, a już kilka dobrych stron do poczytania. Ale jakoś dałam radę.

Fantasia - moj kuzyn jest alkoholikiem. Dziewczyny dają tu dobre rady. Jego żona zgłosiła się do poradni aa. Tam skierowali ją najpierw na terapię grupowa dla rodzin alkoholików, a następnie na indywidualne spotkania z psychologiem. Wszystko nieodpłatnie. No i prawdą niestety jest, że dopóki sam nie bedzie chciał iść na terapie, to nic się nie zmieni. Żona mojego kuzyna postawiła mu ultimatum: albo się leczy, albo ona z dzieckiem odchodzą. Niestety, skończyło sie na dwóch indywidualnych spotkaniach. Uznał, że on jednak alkoholikiem nie jest, więc nie ma z czego się leczyć :( Decyzja może należeć tylko i wyłącznie do niego. Natomiast ty możesz zadecydować o życiu swoim i dziecka. Tutaj już masz wybór. Mam nadzieje, że ułożycie sobie szczęśliwe życie :)

Mi też brakuje pinki i futrzakowej. Dziewczyny wracajcie do nas!!!!!

Do góry