reklama
Ssabrinaa jak sie ciesze ze u ciebie wszystko dobrze az lzej na sercu.
Milutek wszystkiego najlepszego.
Ja teraz tylko mysle o wizycie no nie u mnie tez sie rozpadalo musze ratowac pranie.;-)
mialam jeszcze napisac czesc dziewczyny.
Milutek wszystkiego najlepszego.
Ja teraz tylko mysle o wizycie no nie u mnie tez sie rozpadalo musze ratowac pranie.;-)
mialam jeszcze napisac czesc dziewczyny.
ja swoją rodzinkę chcę jutro poinformować żeby potem przez telefon nie mówić:-) później będzie to głupio wyglądać jak nie powiem, a po brzuszku poznają
a tak na marginesie, gdzie jest pinka? bo albo jestem ślepa i was za dobrze nie śledzę, abo dawno ją nie widziałam?
a tak na marginesie, gdzie jest pinka? bo albo jestem ślepa i was za dobrze nie śledzę, abo dawno ją nie widziałam?
Ostatnia edycja:
Ja przez mój pobyt w szpitalu musiałam poinformować prawie całą rodzinkę i pracodawcę- tak wszyscy o mnie wypytywali a leżałam tam prawie 2 tyg.więc nie dało się tego ukryć. Poza tym wszyscy się zaczynali domyślać jak lampki wina nawet nie wypiłam na jednej imprezie rodzinnej:-)
Tulip- ja jak leżałam w 7do8 tydz. w szpitalu z plamieniami to mówili nam że takie kłocie i rwanie po bokach to jest normalne bo wiązadła pracują. a bylo nas 3 na sali z czymś takim z ciążami od 6 do 9 tyg. A i również tak jak napisała dmuchawiec może to byc spowodowane nagłym ruchem.[/QUOTE]
Hej dziewczyny
Dzieki za pocieszenie. Brzuchol zabolal mnie tak pod koniec pracy- myslalam ze moze od ciaglego siedzenia przy biurku. Czasem tez cos czuje jak chodze-mam nadzieje ze to wiazadla. Uczucie to takie jakbym pecherz miala przeziebiony i niemogla sie calkowicie wyprostowac bo cos mi peknie. Czasem sobie kicham- ale raczej bezbolowo. Jutro mam wizyte- wiec sie odezwe co i jak.
Jesli chodzi o nospe- to wiem ze lepiej z nia nie przesadzac ale przy takich bolach biore- ona jest chyba bardziej przeciw skurczom- niz przeciwbolowa.
Swoja droga- chyba sie udam po jakies L4 chocby na tydzien. Niemialam urlopu od swiat i troche jestem juz zmeczona ta praca. Moze jak tak sobie tydzien poleze przed TV to mi sie poprawi. Mielgo weekenu!
Hej dziewczyny
Dzieki za pocieszenie. Brzuchol zabolal mnie tak pod koniec pracy- myslalam ze moze od ciaglego siedzenia przy biurku. Czasem tez cos czuje jak chodze-mam nadzieje ze to wiazadla. Uczucie to takie jakbym pecherz miala przeziebiony i niemogla sie calkowicie wyprostowac bo cos mi peknie. Czasem sobie kicham- ale raczej bezbolowo. Jutro mam wizyte- wiec sie odezwe co i jak.
Jesli chodzi o nospe- to wiem ze lepiej z nia nie przesadzac ale przy takich bolach biore- ona jest chyba bardziej przeciw skurczom- niz przeciwbolowa.
Swoja droga- chyba sie udam po jakies L4 chocby na tydzien. Niemialam urlopu od swiat i troche jestem juz zmeczona ta praca. Moze jak tak sobie tydzien poleze przed TV to mi sie poprawi. Mielgo weekenu!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wróciłam od gina i dał mi cyclonamine na zatrzymanie/zmniejszenie krwawienia.
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić natychmiast.
Postaram się Was nadrobić;-)
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić natychmiast.
Postaram się Was nadrobić;-)