reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny już jestem po wizycie :-) ... :-) widziałam moją fasolinę i serducho jak biło,więc powiedziała że wszystko wygląda dobrze i nie widzi jakiś zmian niebezpiecznych lub podejrzanych :-) A teraz pójdę coś zjeść i idę się położyć :-)

Super!!!
Cieszę się, że wszystko dobrze...

reklama
Witam kochane Marcoweczki.

SSabrinaa
tak sie ciesze!

Milutek23 gratulacje i oby tak dalej! ;-)

Brr, u mnie za oknem jak w listopadzie :-(

Ssabrinaa wspaniała wiadomość, odpoczywaj dużo i się nie denerwuj, dobrze, że trafiłaś na fajne babeczki w tym szpitalu.

A ja wróciłam umordowana z tego sklepu. Upał u nas nieziemski i musiałam co chwilę siadać na jakiejś ławce, bo bym do domu nie doszła a jeszcze na przejściu jakiś idiota nie wyhamował na drugim pasie i by mnie potrącił, dobrze, że się popatrzyłam. No ale przy najmniej na poczcie się miło zaskoczyłam, bo kolejka była mała. Chwilę muszę sobie odpocząć i do roboty, trzeba jedzonko przygotować.

Milutek23 gratulacje dla Ciebie i Męża!

Witam cieplutko:-)
Dzis z rana byłam na badaniach, upuscili mi tyle krwi ze jak wrociłam do domu to zapadłam w spiaczke;-) i dopiero teraz wracam do zywych.
Co do boli brzucha to ja wczoraj jak kichnełam to skrecałam sie z bolu przez 10min tak mnie zakulo w boczku.Maz na ,nie nakrzyczał zebym tak mocno nie kichała bo fasolke wystrasze:-D

Ssabrinaa fajnie ze trafiłas na miłe kobietki i ze wszystko jest ok.
Milutek wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.

Co do suwaczka to jesli ktoras jest chetna to bardzo poprosze o wstawienie mi czegos ładnego bo wiecie ze u mnie to kiepsko ze znajomoscia kompa:-),z gory dziekuje bardzo.

ależ mnie do was od rana nie logowało aż zła jestem:wściekła/y: tak tęskniłam:-D
milutek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
sabrinko ale mam mega banana na twarzy, jak dobrze słyszeć takie wieści! wspaniale! odpoczywaj:-)

a ja, że się dzisiaj ciut lepiej poczułam i nie mogłam z wami pisać to piekę chlebek, ciekawe co z tego wyjdzie. pogoda była piękna od rana, a w tym momencie zrobiło się zupełnie ciemno, burza idzie. echhhhh zawsze leje jak ja piorę, choćby nie wiem jaka pogoda cudna była, to się spieprzy:wściekła/y: idę ratować pranie

reklama
Co do suwaczka to jesli ktoras jest chetna to bardzo poprosze o wstawienie mi czegos ładnego bo wiecie ze u mnie to kiepsko ze znajomoscia kompa:-),z gory dziekuje bardzo.[/QUOTE]

Jak mi się wczoraj udało to Tobie tez się na pewno uda:)
Kliknij sobie na któryś z moich ciążowych suwaczków i przekieruje Cie automatycznie na stronkę z suwaczkami. Tam już wybiez napis ciąża i wykonuj polecania jakie sa tam fajnie opisane:)

Scarletka- to ta burza ode mnie idzie w Twoja stronę:) U mnie przeszła taka ze zrobiło się w momencie ciemno tak jakby była 21 wieczór ale świeci już pól godz. słoneczko.

Ostatnia edycja:
Do góry