reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To super!!!!:-) 27 będzie już piękne usg

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Taka własnie mam nadzieje Poziomeczko
A Ty sobie powinnaś avatarek zrobic z poziomeczkami
;-) Ja poziomki uwielbiam! Moja tesciowa ma bzika, jezdzi do lasu, zbiera i potem mrozi. A jak zjeżdżamy to ciacho z poziomkami i bita smietana robi- mniam

A Ty sobie powinnaś avatarek zrobic z poziomeczkami

poziomki
mama 00 08 11 13 15
jeju jaki apetyczny avatar
poziomeczkiii;-)
a ja zdycham, zesłabłam w sklepie, a teraz rozpakowywałam zakupy do lodówy, mam takiego bzika na punkcie zapachów, że chyba je sobie już urajam. otwieram lodówkę i tam taki smród, że ląduję w nad kibelkiem. M sprawdza po mnie i puka się w czoło.

a ja zdycham, zesłabłam w sklepie, a teraz rozpakowywałam zakupy do lodówy, mam takiego bzika na punkcie zapachów, że chyba je sobie już urajam. otwieram lodówkę i tam taki smród, że ląduję w nad kibelkiem. M sprawdza po mnie i puka się w czoło.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Nadrabiam po chwilowej nieobecności
Ola widze że bez problemu poradziłaś sobie ze suwaczkiem
Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia
. Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia- jesteście kochane!!!!!!!!

Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Sliczne poziomeczki
Super avatarek
A ja Ci własnie poziomkowych zdjec szukałam
Zobacz załącznik 271917Zobacz załącznik 271918Zobacz załącznik 271919

reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nadrabiam po chwilowej nieobecności![]()
Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia. Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)
Żeby tak mój mnie tak gdzieś zabrał....