reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Cześc dziewczyny!
Ola suwaczek jest super:-D

Sabrinka fajniutko , ze wszystko ok.

Milutku wszystkiego naj dla Was!

I...miałam cos jeszcze komus odpisać, ale juz nie pamietam:zawstydzona/y:

Ja własnie od ginka wróciłam. Potwierdził ciążę, dostałam skierowanie na mocz, morfologie i cukier. Usg 27 sierpnia.

Cześc dziewczyny!
Ola suwaczek jest super:-D

Sabrinka fajniutko , ze wszystko ok.

Milutku wszystkiego naj dla Was!

I...miałam cos jeszcze komus odpisać, ale juz nie pamietam:zawstydzona/y:

Ja własnie od ginka wróciłam. Potwierdził ciążę, dostałam skierowanie na mocz, morfologie i cukier. Usg 27 sierpnia.

To super!!!!:-) 27 będzie już piękne usg:tak:

Taka własnie mam nadzieje Poziomeczko:tak:

A Ty sobie powinnaś avatarek zrobic z poziomeczkami:tak:;-) Ja poziomki uwielbiam! Moja tesciowa ma bzika, jezdzi do lasu, zbiera i potem mrozi. A jak zjeżdżamy to ciacho z poziomkami i bita smietana robi- mniam:tak:

jeju jaki apetyczny avatar:rofl2: poziomeczkiii;-)

a ja zdycham, zesłabłam w sklepie, a teraz rozpakowywałam zakupy do lodówy, mam takiego bzika na punkcie zapachów, że chyba je sobie już urajam. otwieram lodówkę i tam taki smród, że ląduję w nad kibelkiem. M sprawdza po mnie i puka się w czoło.

:-D:-D:-D

Super avatarek:tak:
A ja Ci własnie poziomkowych zdjec szukałam:-D
poziomki.jpg090628_poziomki_small-300x200.jpg3032821266867410s2.jpg

Nadrabiam po chwilowej nieobecności:)
Ola widze że bez problemu poradziłaś sobie ze suwaczkiem:happy:

Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia:). Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia- jesteście kochane!!!!!!!!

reklama
Nadrabiam po chwilowej nieobecności:)
Ola widze że bez problemu poradziłaś sobie ze suwaczkiem:happy:

Całkiem miłe popołudnie- mąż wrócił z pracy z kwiatami i smakołykami jakie chodzą za mną od jakiegoś czasu. Jeszcze się nam udało wyskoczyć na pizze i teraz pękam z przejedzenia:). Niestety moj małzonek ma jeszcze parę spraw do załatwienia wiec troszkę wieczorku jeszcze spędzę z Wami- tez będzie miło:-)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia- jesteście kochane!!!!!!!!

Żeby tak mój mnie tak gdzieś zabrał....

Do góry